Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

bestfan 28.06.2011 20:35

I ja jestem zdania, że Boukhari to nie był niewypał.

Jak grał to dramatu nie było.

kelmaj 28.06.2011 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ItaloPolak (Post 1117508)
Marcelo wybiera sie na mecz Wisły z RW Oberhausen.

Źródło: Facebook ;)

Byłem na kilku meczach PSV. Marcelo wbił się do 11stki. Grał dobrze, ale pod koniec sezonu popełnił wiele błędów w obronie. Wyszło wiele złego z polskiej ligi(np. kopanie na pałe). Mam nadzieje, że w tym sezonie mu się powiedzie jak i całej drużynie :) Come on PSV!

Bronex 28.06.2011 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1117946)
Dan Petrescu zapowiada odejście z Krasnodarska... Trzy tygodnie temu stwierdził publicznie, że w drużynie nie ma odpowiedniej atosfery do pracy. Na razie Kubań (beniaminek) zajmuje 6 miejsce w lidze rosyjskiej. Jednak przegrał ostatnie 3 mecze i Petrescu zastanawia się czy w sytuacji gdy nie ma realnego wsparcia ze strony władz klubu jego praca ma sens. Niedawno odrzucił intratną ofertę z Al-Ahli za 5 mln euro za 2 lata. Tearz kusi go Lokomotiv Moskwa gdzie prezesem jest "jedyny prawdziwy facet w rosyjskiej piłce" Olga Smorodskaja. Lokomotiv dekaruje sumę 20 mln euro na tranfery

No to masz nieaktualne dane. Kubań KRASNODAR jest już 9 po 16 kolejce i ma 13 punktów straty do lidera. Ostatnio wygrali z Kazaniem na wyjeździe 0-2. Widać ,że tej drużynie nie idzie. Dan spokojnie popracuje na Kubaniu jeszcze parę lat. Miał awansować , awansował. Teraz ich celem jest miejsce premiowane udziałem w rozgrywkach europejskich. Mistrzostwo Rosji to melodia najbliższych lat. Z resztą Dan jak przychodził do Krasnodaru to wielokrotnie w wywiadach dla rosyjskich mediów lokalnych powtarzał ,że on tutaj przychodzi ,żeby budować w perspektywie lat. Z resztą jakich oni mają skład pełno noł-nejmów. Sami młodzi zawodnicy.

Chrisman 28.06.2011 21:40

Boukhari nawet pogody nie umiał przewidzieć

blanco 28.06.2011 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chrisman (Post 1118104)
Boukhari nawet pogody nie umiał przewidzieć

http://www.reggaenet.pl/forum/file/7/file=15287

mr_kwolf 28.06.2011 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1118097)
No to masz nieaktualne dane. Kubań KRASNODAR jest już 9 po 16 kolejce i ma 13 punktów straty do lidera. Ostatnio wygrali z Kazaniem na wyjeździe 0-2. Widać ,że tej drużynie nie idzie. Dan spokojnie popracuje na Kubaniu jeszcze parę lat. Miał awansować , awansował. Teraz ich celem jest miejsce premiowane udziałem w rozgrywkach europejskich. Mistrzostwo Rosji to melodia najbliższych lat. Z resztą Dan jak przychodził do Krasnodaru to wielokrotnie w wywiadach dla rosyjskich mediów lokalnych powtarzał ,że on tutaj przychodzi ,żeby budować w perspektywie lat. Z resztą jakich oni mają skład pełno noł-nejmów. Sami młodzi zawodnicy.

Kuban jest na 6 miejscu. Na 9 miejscu jest FK Krasnodar, a to całkiem inny klub (tyle, że z tego samego miasta). Biorąc pod uwage, że według bukmacherów Kuban był jednym z najsłabszych zespołów w lidze, a na forach w analizach sami Rosjanie dawali im w zapowiedziach walke o miejsca 10-14 (przy zaznaczeniu że największą zaletą jest trener) wydaje mi się, że jest to wynik ponad stan.

Wojtas 28.06.2011 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1118049)
Może gdzieś przechodzi. Nie wyglądał na zadowolonego, że wraca do ligi słowackiej.

Przeciez sam Cikos mowil ze na Slowacjii nie ma takie zaintersowania,kibicow itd jak w Polsce...

sam bym nie byl zadowolony

Zycze mu wszytskiego dobrego w Slovanie.

grogoriogreg 28.06.2011 22:56

Przecież Cikos niedawno w wywiadzie mówił coś o kontuzji, której doznał podczas ciężkich treningów, więc to prawdopodobnie jest przyczyną jego absencji w sparingu.

1q2 28.06.2011 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1118166)
wydaje mi się, że jest to wynik ponad stan.

Bo to jest wynik ponad stan.Kuban od 4 lat nieudolnie próbował utrzymać się w lidze i było to tak że najpierw awans, potem od razu spadek, kolejny awans i od razu spadek.
Dan znów z nimi awansował i jak na razie jest zdecydowanie bliżej pucharów niż miejsc zagrożonych spadkiem więc nie sądze by ktokolwiek miał jakieś ale co do jego pracy, natomiast nie zdziwił bym się gdyby to on miał 'ale'.

Już poprzedni sezon to była katorga bo ponoć oprócz kosmicznych odległości i anomalii temperaturowo-pogodowej, to stan infrastruktury w ich 2 lidze to tragedia
Wiadomo Rosja kraj niebywałych kontrastów i też tak jest w futbolu.Po drugie ten Kuban to chyba 'lekko' gangsterski klub i tu nawet nie chodzi o kasę nie wiadomo skąd bo jej aż tak wiele nie ma a metody.nie wiem jak to się skończyło ale 2 grajków napisało skargę do uefy że albo ich pobito albo grożono poprzetrącaniem kończyn , by zgodzili się na rozwiązanie kontraktu - co zrobili;)
Z kasą też nie jest tak różowo jak obiecano.Jedynie 2 transfery za konkretną gotówkę(2 i 4 mln euro0 które u nas robią wrażenie a tam nie szczególnie, no i wschodnia mentalność;)
Ale można powiedzieć że wiedziały gały co brały, chociaż Petrescu musiał szybko decydować bo właściciel Unirei postanowił zamknąć interes po zarobieniu wielkiej kasy z LM - więc trzeba było stamtąd spieprzać jak najszybciej.

baro1995 30.06.2011 09:34

http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Ko...wiadomosc.html
coś czuję,że w przyszłym sezonie zobaczymy go na boiskach ekstraklasy :)

fan01 30.06.2011 10:01

Konkurs - jaki portal jako pierwszy poda info, że Kosowski przymierzany do Wisły?

Bąbel 30.06.2011 10:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 1118864)
Konkurs - jaki portal jako pierwszy poda info, że Kosowski przymierzany do Wisły?

stawiam przekręt sportowy:P

grzesiek632 30.06.2011 12:01

Nourdin Boukhari obchodzi dziś swoje 31 urodziny. Życzę mu z całego serca powrotu do formy i jeszcze kilku lat udanej kariery.

Bramki w derbach nigdy nie zapomnę.

madenn 30.06.2011 15:32

Jak wyglaa sprawa z rysiem CZ. ? Był zawieszony a nie zwolniony , a potem temat przycichł...

JrQ- 30.06.2011 16:06

było info, że już nie pracuje dla Wisły o ile pamietam

AYALA 30.06.2011 16:54

Petrescu w Lokomotivie Moskwa ?
http://www.futbol.pl/artykul/104474.html

willow 30.06.2011 20:11

Frankowski zdał maturę dzisiaj!
Gratulacje :D

JrQ- 30.06.2011 20:24

jeszcze niech z Jagiellonią dziś wygra, bo mi kończą kupon :P

cinekw 30.06.2011 20:33

Arek Głowacki znowu złapał kontuzje i podobno to coś poważnego .. :/

willow 30.06.2011 22:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cinekw (Post 1119282)
Arek Głowacki znowu złapał kontuzje i podobno to coś poważnego .. :/

Ależ ten chłopak ma pecha... akurat, jak zaczął wskakiwać do składu na Euro...

skeba 30.06.2011 23:03

Czy ja wiem, czy pech. Taki organizm. Ten zawodnik był podatny na kontuzje, tu o pechu mówić raczej nie można.
Szkoda, bo był jednym z najlepszych na swojej pozycji w Polsce.

Bąbel 30.06.2011 23:15

Jedyny, klasowy, polski, środkowy obrońca na reprezentacje...

Angmir 30.06.2011 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1119437)
Czy ja wiem, czy pech. Taki organizm. Ten zawodnik był podatny na kontuzje, tu o pechu mówić raczej nie można.
Szkoda, bo był jednym z najlepszych na swojej pozycji w Polsce.

Głowacki to profesor - klasa naprawdę silna Europejska - głupio zrobił ze odszedł - u nas już było widać że odpowienio przystosował treningi do swojego organizmu - jakby nie było ostatnie 2 lata bez kontuzji - sam mówił że juz zna swój organizm i wie jak trenować .
W Turcji wiadomo - musiał zasuwać na treningach to kontuzje wróciły...

wiertar 30.06.2011 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1119447)
Głowacki to profesor - klasa naprawdę silna Europejska - głupio zrobił ze odszedł - u nas już było widać że odpowienio przystosował treningi do swojego organizmu - jakby nie było ostatnie 2 lata bez kontuzji - sam mówił że juz zna swój organizm i wie jak trenować .
W Turcji wiadomo - musiał zasuwać na treningach to kontuzje wróciły...

skończ!!!

a ni ja a ni ty, nawet sam Arek nie wie co by było z Głową dziś w Krakowie. równie dobrze mógł rozegrać w Wiśle jeszcze 2 mecze i skończyć karierę przez jakąś kontuzje. Casus Clebera coś ci przypomina?? a przypomne że Cleber był nie zniszczalny..

murray 01.07.2011 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1119467)
skończ!!!

a ni ja a ni ty, nawet sam Arek nie wie co by było z Głową dziś w Krakowie. równie dobrze mógł rozegrać w Wiśle jeszcze 2 mecze i skończyć karierę przez jakąś kontuzje. Casus Clebera coś ci przypomina?? a przypomne że Cleber był nie zniszczalny..

Akurat tutaj podbiję koleżkę.
Arek dostawał u nas dodatkowy dzień wolny, co okazało się zbawienne w kontekście jego częstych kontuzji. W Turcji oczywiście nikt mu dał taryfy ulgowej, efekty widać.

wiertar 01.07.2011 00:17

hmm no to widze że mamy wtyki w Trabzonie... wydaje mi się że klub z takim budżetem ma opieke medyczną ma najwyższym poziomie i dobrze wiedzą na co mogą danemu zawodnikowi pozwolić.

kolend 01.07.2011 08:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bąbel (Post 1119446)
Jedyny, klasowy, polski, środkowy obrońca na reprezentacje...

ale przez ciągłe mniejsze lub większe kontuzje na reprezentacje nie może dojechać, a jak kilka lat temu grał, to zawalał... ot widać taka jego klątwa, pech czy cokolwiek

IncognitoTSW 01.07.2011 08:41

Tylko po co Sivakov Zenitowi...

Marszałek 01.07.2011 08:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1119502)

Dziwna sprawa. W Włoszech wie,że nie wygra rywalizacji a miałoby mu się to udać w Zenicie?

majkipolska 02.07.2011 07:27

Na onet.pl podali za Przegladem Sportowym, ze Kamil Kosowski podpisze roczny kontrakt z GKS Belchatow

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl