![]() |
No i stać się pośmiewiskiem że polecieliśmy na bonus że klekajcie narody i jeszcze piłkarza im ogramy. To jest też sygnał dla innych.
Ta oferta była lepsza jak "tylko" 400k dawali... |
Cytat:
|
Wzięli gruby hajs za Ofoe to targować do 500 tys. e i do tego jakiegoś młodego bez tego śmiesznego prawa odkupu chyba, że za pokaźną kwotę. I niech już zakończy się ta wenezuela. Bo jakoś po tych wywiadach, śmiesznych wpisach na tt, i żądaniach wobec klubu średnio wyobrażam sobie gościa opowiadającego o walce dla Wisły. Pożegnać bez żalu.
|
Cytat:
To L ma nóż na gardle - nie my. |
żadnych interesów ze zlodziejskimi cwaniakami
|
@Savik, dokładnie też bym poczekał, to ryzyko ale z no nie dajmy się poniewierać.
|
Cytat:
|
Parafrazując, kupię kartę zawodnicza Mączyńskiego za 100 Płn ale dorzucę bonus 1 mln eur jak zdobędę w przyszłym roku K2 idąc tyłem na bańce.
|
Najlepiej bedzie jak Maczynski zostanie, obrazony bedzie gral kupe, w styczniu podpisze z Legia kontrakt a moze i go wezma jak Cierzniaka juz w zimie za free. W sumie na miejscu Legii bym sie zastanowil.
|
Nawalka za nazwisko weźmie? Nie sądzę.
|
Żadnych układów z warszawskimi kanaliami, które przy następnej nadarzającej się okazji znowu wyruchają nas bez mydła. Zgadzają się na pełną kwotę, jaką chce Wisła, resztę sprawy załatwiamy mailowo/przelewami, żeby przypadkiem nie trzeba było podać komuś z 7 ręki.
|
A do tej pory to za co myslisz bral?
|
Wy chyba naprawdę sobie sprawy nie zdajecie z tego, w jakiej sytuacji finansowej jest klub :D
Nie chcę Was martwić, ale na chwilę obecną to nie Legia ma nóż na gardle... dlatego też oferują tyle, ile oferują... |
Cytat:
dają melona w ojro i niech się gonią |
Cytat:
|
A przepraszam, zapomniałem że poszło 20 000 karnetów i sytuacja finansowa się ustabilizowała. Możemy spokojnie czekać na oferty zagraniczne za Krzyśka, piłkarze mają przecież uregulowane zaległości a miasto wreszcie dostało część zaległej kasy za wynajem stadionu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Serek przecież to nie ma sensu :D Jak to tak Mąka może odejść do największej kosy :D ?
|
Cytat:
dodaj jeszcze do tego honor i coś o bogu ojcu będzie komplecik |
Cytat:
|
Jakby był aż tak bardzo nóż na gardle jak twierdzi serek to nie ściągalibyśmy 5 nowych grajków tylko uzupełniali kadrę juniorami.
Jest podobno sporo chętnych na Brleka, a sam klub dał jasny przekaz, że za naszych piłkarzy trzeba odpowiednio zapłacić. Nie wiem po co siejesz ferment Panie Gouda ;P Skoro klub się nie rzuca na pierwszą lepszą ofertę to widocznie nie jest aż tak strasznie jak twierdzisz. |
Nie wiem czy było, M.Sarapata w Radiu Kraków: http://www.radiokrakow.pl/sport/marz...ypaly-rozmowa/
- W skrócie klub rozważa przyjęcie oferty za Mączyńskiego (więc raczej się nie dogadują co do przedłużenia kontraktu, a z innego wątku gdzieś poszła plota, że wpis Mąki na twitterze sugerował, że przedłuży kontrakt jak zapłacą tyle co oferuje mu Legia) - Co do Brleka są na razie tylko zapytania - Klub wisi miastu 5 dużych baniek, ale reszta jest wg słów Prezes uregulowana i "będzie dobrze" jak już spłacą miasto - Celują w tym sezonie w miejsce gwarantujące europejskie puchary - I potwierdza info, że Kuba jest dogadany z Wisłą (natomiast nie podał terminu, więc pewnie jeszcze co najmniej 1-2 lata) |
Cytat:
Kontrakty podpisywać można, widać nie musieliśmy nic płacić za podpis. Pozyskaliśmy tylko wolnych zawodników. edit. o widzisz, nawet wyżej kolega wrzucił wywiad. Cytat:
|
Plują nam w twarz, a wy mówicie, że deszcz pada... Bonus za 1/8 LM? To może potargujmy kolejny bonus za wygraną, albo chociaż za udział w finale? Aspiracja na bycie jedną z 16 najlepszych drużyn europy i szczypią się o 700 tysięcy, które chce Wisła dostać za reprezentanta Polski?
serek Kontrakty podpisywać można, widać nie musieliśmy nic płacić za podpis. Pozyskaliśmy tylko wolnych zawodników. Tak było, nie zmyślam. Agenci dopłacili ze swojej kieszeni. |
Cytat:
Plują w twarz? Targują się jak każdy, a że wiedzą że na pieniądzach nie śpimy, to próbują ugrać jak najlepszą dla siebie ofertę. Nas to w....ia, to oczywiste, ale nie róbmy jaj - w odwrotnej sytuacji robilibyśmy tak samo... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Picasso - ja Cię doskonale rozumiem, też w normalnej sytuacji odpowiedziałbym, że z oszustami nie robimy interesów. Chciałbym się mylić, ale wydaje mi się, że nie mamy wyboru i niestety "szanować się" w obecnej sytuacji nie możemy... Jeśli byłoby inaczej zapewne ofertę Legii odrzucilibyśmy od razu z informacją, żeby nie wysyłali kolejnych bo Mąka jest nie na sprzedaż dla nich.
Cytat:
Edit. Możemy odrzucić ich oferty, czekać na wpływ pieniędzy (za innych graczy lub od ewentualnych sponsorów) ale to wiąże się z ryzykiem... Ryzykujemy rozwiązywanie kontraktów przez piłkarzy (którym nie płacimy) a także musimy być świadomi cyrków, jakie mogą nas czekać w kwestii stadionu (przy obecnej władzy w Krakowie nie zdziwiłbym się, jakby nas wyjebali z Reymonta...). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Że jestem golas, kredyt trza spłacać a dzieci głodne - biorę fuchę.
|
Jedną z 16 największych firm w Europie raczej :))
Skoro czekamy to widocznie stać nas na to. Do końca okienka jest jeszcze trochę czasu, więc nie ma co panikować. |
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Chcę też podkreślić, że nie mam nic przeciwko samemu transferowi Mączyńskiego na linii Wisła-Legia, bo to biznes, a z niewolnika nie ma pracownika. Stosunek do Mączyńskiego po tych wszystkich obietnicach to już inna sprawa, inną sprawą jest ta wykpiwająca klauzula. |
Jeśli Krzysztof tnie z nami w pręta to na miejscu Junco rozesłałbym ofertę jego sprzedaży do wszystkich klubów i liczył na to że opier... go za uczciwą kasę gdzieś za granicę przy okazji ucierając nosa koleżance ze stolycy. Choć jeszcze jest ten problem że on może nie pójść na taki deal bo już się zmacał z koleżankami. Akcja jest wartka jak w klanie ;)
|
Ja bym się zastanowił nad tym młodym z Legii, tylko wyrzucić klauzulę odkupu i koniec końców może na tym lepiej wyjdziemy bo może w przyszłości da sie na nim zarobić więcej niż na KM.
|
Cytat:
Wychwalasz na siłę Miśkiewicza, a potem opowiadasz, że to "wyważona opinia". Jeżeli umiejętności Miśkiewicza "dyskwalifikują go bycia z pierwszym bramkarzem" (wreszcie, przyznajesz, choć wcześniej chciałeś go zamiast Załuski), to czemu go tak zawzięcie bronisz? Czemu go wpychałeś na miejsce Załuski? To nie jest fanklub? Jak z tym staniem na bramce przy wolnych? Ustawiałeś się tak jak twój idol? :lol: Gra nogami to nie jedyny problem. Jeżeli tego nie wiesz, to jesteś dyletantem. Cytat:
Przecież to włoskie kluby go odpaliły, po poznaniu jego umiejętności. To oni uznali go za odpad. A ty twierdzisz, że oni tak jak ty uznawali go za świetnego bramkarza. Człowieku. Naucz ty się czytać ze zrozumieniem, bo już ci wytłumaczyłem sprawę włoską powyżej. Przeczytaj i przemyśl. Wtedy zrozumiesz, że Milan uznał go za słabego bramkarza. I zabawne, że chłopek roztropek próbuje do mnie pisać: "na takiego muła jak ty", "zwykły BOB" (co to jest?). Tak zwykle jest. Chłopki z A-klasy zaczynają się pluć, kiedy tylko przegrywają. Najwyraźniej już zostałeś obnażony jako plujący się pyskacz, więc dalsza dyskusja jest zbędna. |
Cytat:
kolega zaorał |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl