![]() |
Cytat:
|
Siema, potrzebuję BARDZO PILNIE program który zmienił by mi plik o formacie flv na taki, który da się otworzyć w Power Poincie.
|
Cytat:
|
Ala1955, Nitrox
dzieki ps mozna jeszcze wyrobic na Makuszynskiego |
Czy nasz mecz z Legią będzie jeszcze jakoś powtarzany w C+ lub C+2 ? Jak tak to kiedy? Bo jakoś ie moge ogarnąć w programie. Z góry dzięki!
|
Za ile najtaniej kupie nówke Xboxa 360 premium 20gb lub 60gb (właśnie, opłaca sie brać 60, czy 20 wystarczy?)? Ile kosztuje przerobienie? I jaka jest szansa na zarobienie bana grając przez internet na przerobionym X'ie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam pytanie, może ktoś się zna . Od dłuższego czasu zmagam się z Photoshopem CS 3, cały czas wyskakuje takie coś http://i41.tinypic.com/2ywcz6h.jpg , próbowałem już ze 100 kodów, które niby pasowały, ale za każdym razem wyskakuje mi, że limit prób został przekroczony. Próbowałem robić juz z 5 reinstali, ale za każdym razem zaczyna się od tego okienka. Dodam, że mam Viste home. Wie ktoś co zrobić :D , żeby działało ? Pozdro
|
Cytat:
Ja tez na niego poluje. Do tego proponuje zobaczyc na Orange Sport,tam tez napewno bedzie powtórka. |
Sprawa jest taka,dostałem kiedyś hen hen dawno temu za gówniarza bana na forum Skyscrapercity.com i nijak nie mogę się zarejestrować,a bardzo mi zależy na uczestniczeniu zwłaszcza w tematach Krakowskich a zwłaszcza o stadionie Wisełki.
Czy jest jakaś możliwość legalna rejestracji? Może ktoś z forumowiczów ma tam konto a nie używa ? bądź mógłby wpłynąć jakoś na moderatora któregoś z działów ? Jeżeli nie istnieje legalna możliwość to może jakieś ominięcie proxy ? dzięki za pomoc |
Mam pytanie odnośnie pracy w McDonalds, mam 17 lat ukonczone i chcialbym z miesiac popracowac w maku. Ma ktoś jakieś historie z tym zwiazane, ile placa w Mc, czy sie oplaca pracowac tam, czy gdzie indziej.... gdzie sa posylani młodzi (na kase czy mop)?
Prosze o odpowiedz bo wakacje sie zblizaja, a kasa maleje ;] |
WILU TS - Ja znam pewien sposób ;)
http://anonymouse.org/anonwww.html - wchodzisz w ten link, następnie w okienko wklepujesz link strony na którą chcesz wejść i wchodzisz. Ja kiedyś miałem bana na jakimś forum i tak wchodziłem. Ta stronku ukrywa twoje dane, więc Cie nie blokują. |
To już próbowałem ;) Bo to nie chodzi o to że nie widzę tego portalu(wtedy bym chyba zszedł na serce) ale że nie mogę się zalogować i nic napisać...
A czy jeżeli ktoś stworzy na swoim ip konto i odda jakby mi to będę mógł się zalogowac ? Spróbuj Maciek jak masz czas ;) |
skąd jest bliżej na stadion Unii ? Tarnów Mościce czy Opolski ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanie, poratujcie. Już mi się to drugi raz dzieje. Włączam kompa wchodze na mozille i oto coś takiego: PROGRAM FIREFOX ZOSTAŁ JUŻ URUCHOMIONY, ALE NIE ODPOWIADA. ABY OTWORZYĆ NOWE OKNO, NALEŻY NAJPIERW ZAKOŃCZYĆ ISTNIEJĄCY PROCES PROGRAMU FIREFOX LUB UROCHOMIĆ PONOWNIE SYSTEM. \
drugie pytanie to jak odinstalowałem Mozille z dysku C (program files) to gdzie mogą się znajdować jakieś zapisane dane jeszcze żeby do łysa wykasować mozille z kompa ?? trzecie pytanie to czy da się coś zrobić (oprucz formata) z tym sprawdzaniem dysków w trakcie wlączania kompa co leci czas i jak się "dowolnego przycisku" nie wciśnie to procentowo skanuje?? licze na odpowiedz na pytania, dzięki :] |
Cytat:
Więc spróbuj zainstalować nową wersję i powinno być dobrze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja też mam sprawę związaną z Power Pointem.
Potrzebuje jakieś fajne, a przede wszystkim czytelne tło do slajdów. Wrzuci ktoś? ;) |
Cytat:
możesz je rozjaśnić, przyciemnić itd. menu: format -> tło -> efekty wypełnienia -> wybierz obraz |
Gdzie w Krakowie ew. okolicach znajdę jakieś szroty z częściami do Opla?
Heltmana i Bieżanowska już sprawdzone. |
Włączając Nfs Undercover słyszę dzwięk ale nie mam obrazu jest na zmiane biały z czarnym co to może być ??? Jak to naprawić ???
Mam procesor Intel P4 3000 2 Gb ram |
Cytat:
|
Wiadomo dokładnie w jaki dzień i o jakiej godzinie bedzie mecz ze Śląskiem? Bo na necie pisze 30 Maj godzina 17:00 i chcialem weidziec czy to jest pewne?
|
a istnieje szansa minimalna chociażby aby mecz był w Piatek?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to kijowo, bo kolega bez kolezanki nie pojedzie... czyli sam musze zawiatac:>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zainstalowałem sobie Wiślacką Operę ale po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że nie jest przydatna i ją usunąłem. Jak przywrócić Firefox'a jako domyślną przeglądarkę?
Już dałem radę. |
Cytat:
chce ja wziasc tylko na mecz:> ale to nie ja jakby co:D |
Cytat:
Jeśli tak się nie stało włącz Firefox`a następnie narzędzia -> opcje i tam na dole masz ustawienia systemowe. |
co to za wersja filmu R5 ??
|
dvd- rip
<> |
Cytat:
R5 Line to oficjalne DVD z regionu 5. Do regionu tego należą Europa Wschodnia (byłe ZSRR), Półwysep Indyjski, Afryka, Korea Płn. i Mongolia. Wydania R5 wyróżniają się tym, że są to bezpośrednie kopie z maszyny TeleCine bez żadnego przetwarzania obrazu. Obraz w takim wydaniu jest ripem z płyty DVD, a dźwięk jest synchronizowany z innej wersji filmu, zwykle wydanej już wcześniej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl