![]() |
flaga Legii wisiała
na sektorze Juve oczywiście |
Widac ze Legia obecna na meczu :)
|
głowny, techniczny, 2x liniowy, 2x obok pola karnego =6
|
No tak zapominałem:P o technicznym ;]
|
Cytat:
|
Przecież Legia mia zgodę z Juve....
|
W sumie nuda, tak jak się spodziewałem, Juve bardzo słabe, całkowicie bez formy, mimo to powinni schodzić z 3 bramkami w zanadrzu, Lech? w obronie jako tako, na przodzie nie istnieją, dwie akcje i dwa gole, z czego jeden z karnego, drugi przypadkowy jak dla Juve, mimo że to ona miała z 3 klarowne sytuacje do zdobycia goli, co by nie mówić Lech będzie frajerem jak tego chociaż nie zremisuje, Juve bardzo słabiutkie a kibice potraktowali ten mecz jak sparing
|
Ladnie gra Lech ale... Juve gra totalna klape. Z druzynami pokroju MC moga dostac ostry wpiernicz jesli sie nie ogarna. Jesli Lech to przegra to bedzie frajerstwo roku.
Obstawiam ze Juve wyjdzie na pelnej k**** zmobilizowane przez trenera i bramke do szatni. To bedzie test dla Lecha, bo trzeba przyznac ze pomijajac 2-3 bledy graja bardzo ladnie. PS: Flaga kozak :) Dobrze ze chlopaki pielegnuja zgode :) |
Bardzo dobry mecz Lecha, to trzeba przyznac. Tylko pozazdroscic.
Kotorowski, to natomiast totalne nieporozumienie. Kazde jego wyjscie przy stalym fragmencie, to zagrozenie. Chlopak odstaje od kolegow. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda Lecha, głupia bramka, bo poza tym super mecz rozgrywają.
|
Cytat:
|
szczerze mówiąc coś przed meczem czułem że lech z juve powalczy, ale tak samo teraz czuję że przyfrajerzą i przegrają. no, może remis
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widać że coś grają .... starają się ten mecz przypomina mi nasz z Lazio z 2003 roku ....
Nie rozumiem dlaczego niektórzy źle im życzą ... Lech gra teraz dla całej Polskiej piłki !! o poprawę w rankingu uefa... Także |
Cytat:
|
Matko Boska, jakie niektorzy maja wymagania :D... nasze ekipy sa na poziomie druzyn z Azerbejdzanu, Malty, a tutaj widze Lech ma prowadzic otwarta gre z Juve :D... "genialni" forumowi taktycy ;).
P.S - Czyli nasz remis 3 : 3 z Lazio mozna uznac za frajerstwo...no bo jak to tak?! Zremisowac na wyjezdzie z czolowa druzyna Serie A, a nie wygrac? Wstyd! |
Mi coś remisem tu pachnie 2:2 ....
|
Kotorowski brawo :D!!
|
heh brawo Krzysiu :*
|
coraz bliżej :D brawo :D
|
a jednak
. no to teraz za ciosem tylko |
Ale frajerstwo... co tu gadać Juventus słaby jak diabli a nasze drużyny trafią gole jak frajerzy ...
|
Polska piłka - jak frajersko tracić zwycięśtwo...
Wątpię, by Lech teraz odpowiedział |
jaki jest tytuł kawałka na Juve jak strzelaja bramke?
|
teraz jest jasne: mieli farta w pierwszej połowie i tyle.
|
Uwaziaj uwaziaj.
|
Kiedyś był pomysł, żeby zamykać ten temat na czas meczów. Czemu z tego zrezygnowano?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl