Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

radek2323 18.05.2018 18:46

Zła nie była wręcz przeciwnie bardzo miła osoba tylko na rzecznika nie bardzo się nadawała . Wygląd tu nie ma nic do rzeczy chociaż ładnie się usmiecha ;)

CrazyBoy96 18.05.2018 18:55

http://img.sandecja.pl/articles/690x...1526196096.jpg

To ta ?

JudasPriest 18.05.2018 21:10

Co do rzecznik: faktycznie lepiej gdyby była ta tłumaczka rzecznikiem, ciut więcej obowiązków a ogladalibysmy jednego pracownika zamiast dwóch

El'kabat 18.05.2018 21:35

do skasowania

d 19.05.2018 09:51

Ja .......ę, to jest forum kibiców Wisły Kraków, czy jakichś stulejarzy dowartościowujących się publicznym komentowaniem wyglądu pracowniczki klubu?

W temacie tłumaczka jako rzecznik prasowy - zapomnijcie, to tak nie działa, ani w jednym, ani w drugim zawodzie.

wiertar 19.05.2018 09:56

Wolałem ja niż, poprzedniego ręcznika. On taki trochę fałszywy był imo

Sebak 19.05.2018 10:35

Chętnie się podejmę, zapraszam władze klubu na priv :D

regan 19.05.2018 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1501723)
Wolałem ja niż, poprzedniego ręcznika. On taki trochę fałszywy był imo

Pewnie. Ona była za to prawdziwa :D

TIR_DO_SŁUBIC 06.06.2018 11:15

Jop: Szóste miejsce brzmi lepiej niż utrzymanie

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iz_utrzymanie/

Karherop 06.06.2018 16:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TIR_DO_SŁUBIC (Post 1503545)
Jop: Szóste miejsce brzmi lepiej niż utrzymanie

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iz_utrzymanie/

Najważniejsze że przeskoczylismy Progres, bo trochę za dużo zdolnej młodzieży nam juz "podkradli".
Przy tym graliśmy kilkoma chłopakami 2 lata mlodszymi od reszty (Korczyk, Śliwa, Broda), tym bardziej należy im sie mile słowo. Pomimo fatalnych wyników w derbach.

Virusman 10.06.2018 22:42

Ćwiąkała na Twitterze:

https://twitter.com/cwiakala/status/1005925972040994821

Cytat:

Docierają głosy z paru miejsc, ze podobno - delikatnie rzecz ujmując - Manuel Junco nie cieszy się zbyt dobrymi notowaniami w Wisle Krakow. Szczerze mam nadzieje, ze nie skończy sie wylotem.
Może Junco uda się skłócić ze wszystkimi w klubie, na co ciężko pracuje od dłuższego czasu.

Arkadiusz.Czerepach 10.06.2018 22:54

z komentarzy:

Lantame Ładzia
@CelestineBabay5
9 min9 minut temu

To on ukrył flagi GKS-u w TS-ie?

mistrz :D

Karherop 11.06.2018 07:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Virusman (Post 1503814)
Ćwiąkała na Twitterze:

https://twitter.com/cwiakala/status/1005925972040994821

Może Junco uda się skłócić ze wszystkimi w klubie, na co ciężko pracuje od dłuższego czasu.

Nie wiem czy on na to pracuje, nie jestem tak blisko klubu. Jednak po ostatnich miesiacach gdzies ciagnela sie za mna mysl, ze ktos moze go w koncu odstrzelic lub po prostu sam zrezygnuje ze stanowiska.

Ciekaw jestem tylko ma jakim podlozu sa glowne tarcia pomiedzy nim a Zarzadem

wiesniak842 11.06.2018 07:18

No tak. Niech mi ktos napisze czym ten caly Junco tak naprawde sie wyroznia i jakie sa jego sukcesy poza byciem skautem Liverpoolu co nie jest zadnym sukcesem??? Na pewno przydalo sie (biorac pod uwage dzisiejsza Wisle) to, ze jest Hiszpanen, ale tego raczej tez nie rozpatrywalbym w kategoriach sukcesu.

Marcinnno 11.06.2018 08:30

Dla mnie najlepszy dyrektor sportowy jaki tutaj był. Pościągał piłkarzy w większości za free, a tylko kilku okazało się nie wypałem. Największym błędem byłoby jego zwolnienie.

FraMat 11.06.2018 08:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1503823)
No tak. Niech mi ktos napisze czym ten caly Junco tak naprawde sie wyroznia i jakie sa jego sukcesy poza byciem skautem Liverpoolu co nie jest zadnym sukcesem??? Na pewno przydalo sie (biorac pod uwage dzisiejsza Wisle) to, ze jest Hiszpanen, ale tego raczej tez nie rozpatrywalbym w kategoriach sukcesu.

jaaaaaaasne....
jeszcze pół roku temu, czy rok, jak pojawiły się plotki, że Junco może chcieć inna drużyna to na forum wzywano do wojny.
A teraz: no przecież każdy go może zastąpić.
:-/
Tego forum to nie raz czytać się nie da.

Według niektórych (pewnie kolegi wyżej) powinniśmy zastąpić pracującego za niewielkie pieniądze Junco całą siatką skautów Arsenalu czy innego PSG.
No bo na cholerę nam Junco, który nie sprowadził jeszcze żadnego Neymara?

Maciek17 11.06.2018 08:39

Dobrze, jedno pytanie: kto za niego?
Pytanie drugie: w jakiej mierze niewypały pod względem sportowym są zasługą Junco, a w jakiej siatki skautów.

Ogryzek 11.06.2018 08:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciek17 (Post 1503832)
Dobrze, jedno pytanie: kto za niego?
Pytanie drugie: w jakiej mierze niewypały pod względem sportowym są zasługą Junco, a w jakiej siatki skautów.

Junco jest SZEFEM owej siatki i jako SZEF odpowiada za efekty swojego działu.

wiesniak842 11.06.2018 08:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1503831)
jaaaaaaasne....
jeszcze pół roku temu, czy rok, jak pojawiły się plotki, że Junco może chcieć inna drużyna to na forum wzywano do wojny.
A teraz: no przecież każdy go może zastąpić.
:-/
Tego forum to nie raz czytać się nie da.

Według niektórych (pewnie kolegi wyżej) powinniśmy zastąpić pracującego za niewielkie pieniądze Junco całą siatką skautów Arsenalu czy innego PSG.
No bo na cholerę nam Junco, który nie sprowadził jeszcze żadnego Neymara?

Tego forum to faktycznie sie nie da czytac glownie dzieki takim postom jak Twoj. Wiesz z gory co kto mysli, z gory oceniasz i wysnuwasz jakies z dupy wziete wnioski, a ja tylko zapytalem, czym sie Junco wyroznil, bo ciezko mi ocenic jego prace jako dyrektora sportowego, biorac pod uwage nasze finanse i fakt, ze bez pieniedzy to za bardzo nie ma sie czym wykazac. Sciaganie darmowych pilkarzy to loteria i dokladnie tak bylo w naszym przypadku. Jedni sie sprawdza, inni nie ale nie widze w tym nic nadzwyczajnego, zeby stawiac Junco na piedestale.

Ma_niek 11.06.2018 08:45

Ktoś coś pisał o baszczynskim :-D Sobol z głową trenerami a baszczynski dyrektorem sportowym.. Ale by był piękny pogrzeb.

wiertar 11.06.2018 08:59

No co ty przecie jest Marcin "ze Manuel" kuźba

wiesniak842 11.06.2018 09:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1503839)
No co ty przecie jest Marcin "ze Manuel" kuźba

Ktory jest skautem, za ktorego odpowiada bezposrednio pan Junco;)

wiertar 11.06.2018 09:16

Dlatego mówię że nic złego nam się nie stanie. Junco ma godnego nastepce....

A tak btw kuźba kiedykolwiek znalazł nam dobrego piłkarza? Ile on tym skautem jest u nas? Ponad 10lat?

fansorina 11.06.2018 09:27

Skąd mamy to wiedzieć kogo Kuźba polecał? Przecież nikt z nas nie ma informacji kogo Kuźba obserwował i za jego "pośrednictwem" trafił do Wisły.

wiertar 11.06.2018 09:41

No chyba mamy informacje bo napewno że maunela polecał właśnie Kuźba...

silver03 11.06.2018 09:49

Carlitosa chyba tez chciał odpalić.

blanco 11.06.2018 09:57

Kuźba jest jeszcze chyba odpowiedzialny za transfer Videmonta,a Stupka chwalił się Bałaniukiem. Tak czy siak nie mamy na tyle pewnych informacji,żeby móc wszystko jednoznacznie ocenić. Skończy się pewnie tym,że Junco pozbędzie się także Kuźby o ile obydwu nie wypieprzą,bo ciężko rozgryźć w co ten zarząd gra.

wiertar 11.06.2018 10:01

Tak videmont to napewno wynalazek kuzby... Gdzieś o tym pisalo

Maciek17 11.06.2018 10:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1503834)
Junco jest SZEFEM owej siatki i jako SZEF odpowiada za efekty swojego działu.

Nie bronię Junco, ale wiemy tyle, co wywnioskowaliśmy na podstawie jakiś strzępków informacji - wypuszczonych przez zarząd? To też domysły. Generalnie zgadzam się z tym co powiedziałeś, ale nie wiadomo czy nie "tak krawiec kraje jak mu materiału staje". Z drugiej strony taką teorię obalają informacje z raportu finansowego, odnośnie procentu pensji w strukturze dochodów klubu.

Nie wierzę, że Junco wybierał najgorszych zawodników z tych polecanych mu przez skautów. Tak samo nie wierzę, że zawierał krótkie umowy z innych względów niż to, że zwyczajnie nie sądził, że odpalą i będzie można na nich zarobić. Jakby wszyscy dostali po 3 lata na wejście to by się skończyło z Ze, Perezem czy Videmontem jeszcze gorzej niż z Ondraskiem. Ryzyko było wkalkulowane, a zawodnicy byli potrzebni, niesamowicie potrzebni.

Można się zastanawiać czyja wina gdzie leży, ale skutek i tak jest taki sam - nie mamy perspektywicznej sytuacji jeżeli chodzi o promocję zawodników przy jednocześnie stałym, przynajmniej solidnym poziomie sportowym. Ta polityka wyciągania graczy z niższych lig też mam wrażenie, że średnio funkcjonuje i przychodzą do nas na szybko gracze, którzy byli piątą opcją braną pod uwagę...

Qadou 11.06.2018 10:42

Zarząd dostał chyba małpiego rozumu przez to całe zamieszanie jak chcą się pozbyć Junco , kto go niby zastąpi ? A no tak "od Haiti po Wodzisław królem skautów Kapka Zdzisław"

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl