![]() |
1537 kibiców Lecha w Turynie
|
0-1 dla Lecha O_O
|
Cytat:
|
Zajebiscie gra Rudnevs z przodu, zauwazcie jak walczy o kazda pilke.
|
Jak się Amcia ogarnie coś teraz i wyjdzie z jakąś kontrą normalną a nie kopaniem do przodu to będzie 2:0 i śpiąca Stara Dama obudzi się z ręką w nocniku z ich dyspozycją to może być po meczu wtedy.
a nie mówiłem :P |
o kutwa 0-2 ups
|
0:2 :D
Chyba mi kupon nie siądzie :D |
no i 0:2
madre kontry Lecha |
trzęsienie ziemi... :((
|
Polska piłka to dno... to ciekawe jak stoi włoska...
|
Amikorz gra fenomenalnie, wartosc Rudnevsa rosnie...
|
No i 2:0. Szok jak dla mnie. ;)
|
będzie 3;3 :D
|
o ja jebie :/ Juve :/
|
Cytat:
|
Elegancko. Lech bardzo dobrze gra. Nawet jeśli nie jest to optymalny sklad Juventusa to wynik pojdzie w świat.
|
Ja pierd*lę. Nie myślałem, że to powiem, ale BRAWO LECH!
|
to by tylko potwierdzało, że rację mają ci, którzy twierdzą, że nasza słabość w pucharach bierze się z tego, że gramy w nich totalnie nieprzygotowani i nie jesteśmy w rytmie meczowym.
|
Rudnevs to jest transfer przez duze T. Szkoda ze my nie potrafilismy go wypatrzyc i wziasc zamiast emeryta Zurawskiego:/
|
My mamy Dudu, Beto i Hristova a Amikorz ma Rudnevsa.
|
Takiego lecha dawno nie widziałem, ładny mecz. Juve ładnie wkurzone, ciekawe jak sie potoczy dalej gra hehe:D
|
Co by nie mówić którakolwiek by nie grała Polska druzyna w Pucharach to "JAZDA Z KUR..." brzmi pięknie ;]
|
chociaż prowadzą... to aż przykro się bardzo robi gdy patrzymy że tam gra Lech a nie Wisła... :(
|
Ciekawe co zrobi Lech w drugiej połowie. Za czasów Smudy w meczu z Udinese przy wyniku 1:0 dla Lecha po przerwie kolejorz sie dramatycznie cofnął, pogubil sie i stracil 2 bramki. Jezeli nie popelnia tego błedu i beda smiało jechac do przodu to tego meczu nie przegraja. Jeszcze jakby to było mało to piłkarze beda coraz ostrzej grac a co za tym idzie jakies czerwone kartki. Tego meczu raczej sie nie da przegrac, choc poczekajmy jeszcze.
|
Pańskie jaja !!!!!!!!!!
|
Ja bym powiedział że Amicarskie jaja ale co by nie mówić przed meczem byłem przeciwko Amice. Teraz życzę im jak najlepiej żeby skopali Włochów!!
I może naprawdę najlepszym sposobem na więcej ekip w pucharach to przesunięcie ligi grubo wcześniej.. Ps. Mam tylko jedno pytanie co tam robi Kotorowski ??? |
No i co z tego, że Lech ledwo wszedł do fazy grupowej, jak pewnie sobie poradzi (myślę, że uda im się wyjść, choć nie wiem dlaczego tak myślę).
Zaskakujący i to baaaaardzo wynik na ten moment w Turynie. My możemy się cieszyć o tyle, że cała polska piłka nie legnie w gruzach przy ew. dobrych wynikach Lecha w LE. Cóż... A my nie potrafiliśmy pokonać Azerów... Ehh: Usłysz Jezu jak Cię błaga lud... |
dzieki Arboleda :D jeszcze 4 :D
|
CHłopaki jest jeszcze drugi 45 minut!!! a do tego jest juz 1:2 wiec ten mecz Leszek przegra!!!1a teraz z innej beczki to nie wiedzialem ze w uefa jest 5 sedziow ;] bardzo dobre rozwiazanie@
|
Uwajaj, uwajaj!! Gol do szatni zapowiadający emocje w drugiej połowie hehe
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl