![]() |
nero: Kupujesz router, moze byc najtanszy, polecam D-Linka DI-524, podpinasz kabel ktory idzie z "czarnej skrzynki" (modem kablowy) do routera, mozesz podpiac drugim pod kompa stacjonarnego. W sumie tyle, pozniej tylko banalna konfiguracja routera (haslo itd)
|
jak biały dymek leci z komputera to co to moze znaczyc( co sie moglo spalic, zepsuc itp.)
|
mic czekaj bo nie ogarniam...
Mam czarna skrzynke z niej idzie: Kabel antenowy do puszki białej Kabel internetowy do komputera - karty sieciowej kabel czarny o ile sie nie myle z zasilacza. kupuje router i co zmieniam? Jak zrobie jak jak mówisz to do laptopa nic nie musze podpinac i mam internet w całym domu? |
Mógł by ktoś podać linka do tematu na forum o GPS-ach ( wydaję mi się że taki istnieje) ?
Chciałbym się zapytać przy okazji czy ma ktoś w JEDNYM pliku ten o to program Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd PL |
Mam kamerkę internetową, (niewiem jaki model ani firma) ale nie mam sterowników. Istnieją jakieś standardowe sterowniki żeby tą kamerkę uruchomić ?? ?? Program Cyberlink YouCam 2.0 nie pomaga. Macie może jakieś inne rady ?? ??
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mic a przypadkiem chello nie musi być również podłączone ? bo z tego co ja pamiętam i mówili monterzy ze modem od upc musi być pierwszy podłączony do tego kabla antenowego a dopiero za nim mogę sobie we własnym zakresie postawić router WI-Fi ale szczerze nie pamiętam jak to miałem podłączone bo używałem tego 4 lata temu :D |
Cytat:
|
dzięki Mic za uświadomienie :) , a teraz ja zadam pytanie posiadam odtwarzacz blu-ray sony s550 podpięty ethernetem do routera wi-fi odtwarzacz jest wyłączony a jednak na routerze świeci się kontrolka tak jak by on był włączony i pobierał dane , aktualizacje robi się manualnie więc wykluczone by sprawdzał czy są nowe dostępne więc może ktoś zna odpowiedź ? bo wydaję mi się że marnuje on mój ograniczony transfer na download pozdro
|
W temacie FOTO ZABAWA pojawiła się prośba o zdjęcie pijanego Kwaśniewskiego wchodzącego do bagażnika samochodu...
Miał miejsce taki incydent? Bo kojarzę jego "wojaze" na Ukrainie (czy to nad grobami czy na uniwersytecie nie tak dawno) czy gadki chorobie tropikalnej, ale o takim wydarzeniu nie słyszałem. Jakby co prosze tu o jakieś źródło :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo proszę o pomoc. |
Działa wam ten dziadowski program gadu-gadu (który chyba najwyższa pora wykasować całkowicie z dysku) ??
|
działa.....
|
Jak można szybko i łatwo ściągnąć tylko dźwięk z youtube, a najlepiej tylko fragment:)
Jeżeli ktoś by chciał troszeczkę pomóc niekoniecznie poszerzając moją wiedzę to potrzebuję z tego filmiku od 0:13 do 0:34 (z klaśnięciem na koniec) http://www.youtube.com/watch?v=bAbQkq5pri4 Z góry dzięki |
Ja wiem, że z pogodą nigdy nic nie wiadomo, ale gdzie w necie mogę sprawdzić prognozę na kilka dni w przód? Która ze stron ma jakieś najbardziej sprawdzalne te prognozy?
Pzdr |
Masz Żmijko:
http://new.meteo.pl/ |
fcz1985 ty sie lepiej zajmij scianami w Zabierzowie a nie melodyjkami do telefonu bo jak sie pociagiem jedzie to odnosi sie wrazenie jakby w Zabierzowie mieszkal jakis ostry odlam judegangu i antywisly tylko piszacy troche dziecinna reka :lol:
|
Czy Prozak wynajmuje lokal na imprezy zamknięte?
|
Jest taka możliwość że ktoś użyczy mi na chwilę konto na rapidshare? Muszę ściągnąć coś ważnego a sam nie mam tam konta premium.
|
Dziś podczas gry w piłke, moja prawa noga wpała w poślizg tak, że uderzyłem w piłke równocześnie z kolegą, i takjakby coś mi się rpzegieło w prawej łydce. Teraz boli na tyle, że cięzko zgiąć nogę w kolanie, lecz nie ma opuchlizny. Co to może być, zwykłe naciągnięcie?
|
Ma ktoś jakieś pojęcie jak wygląda teraz rynek pracy we Włoszech ,opłaca się wyjechać do pracy tam czy nie bardzo ?
|
Cytat:
South - mam rodzine we Włoszech i podobno od 2 miechów jest zastój... chyba, że szukasz miejsca kierowniczego w jakiejś firmie;p |
Ściągnij sobie DvdVideoSoft ogromny kombajn do pracy z wszelkimi multimediami. Na jego stronie mozna tez sciagnac pojedyncze aplikacje jak na przyklad ta do sciagania mp3 z youtube :P Pozdro
|
Cytat:
I zeby nie bylo, jakos identyczna jak na YT:) EDIT: Program do 'wyciecia' mp3 z filmiku to np. http://www.aimonesoft.com/alltomp3.html dziala na 100%, sam sprawdzilem, potem wystarczy tylko wyciac ten fragment co chcesz za pomoca programu np. GoldWave. W tym momencie nie mam czasu, ale jakbys sobie nie poradzil to jutro sie tym zajme, pozdr. |
No i pytanko jeszcze numero duo... Gdzie znajdę jakies zestawienie wiślackich tatuaży?
|
Gdzie mozna wymienic monety Lewy i Forinty. Bo bylem w kantorze w przejsciu podziemnym kolo galerii krk i powiedzial chlopek ze monet kantory nie przyjmuja monet ... prawda to ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzieniegdzie przyjmują, ale po dużo niższym kursie.
W zeszłym roku sprzedawałem euro po 3zł. |
Cytat:
EDIT: z ich strony: Cytat:
|
Cytat:
|
Znacie/polecicie kogoś kto namaluje obraz ze zdjęcia?
Są firmy różne, można znaleźć w internecie - wiem, nie podsyłajcie mi adresów z google - ja to wszystko sobie obejrzałam i przeczytałam - wolałabym kogoś sprawdzonego, żeby lipy nie było. |
Napewno sa tutaj abonenci Cyfry+
Dzis podobno dołączono TVP Sport.,dla pakietu komfortowego i prestizowego Przeprogramowalem dekoder,(mam pakiet komfortowy) ,szukam kanal 68..i co??? czarny ekran ??Ktos ma juz ten kanal u siebie?/czy to moze jakas usterka itp??? |
Mega ważne pytanie:
Mam 38 stopni i co proponujecie bym zażył czy co innego zrobił żeby do niedzieli wyzdrowieć? Bo oczywiście musiało mnie rozebrać przed najważniejszym meczem... |
Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiś sklep w Krakowie z przystępnymi cenami płytek DVD? Interesują mnie troszkę lepsze płytki typu Verbatim, TDK...
|
Cytat:
|
Można na mecz wejść o kulach?
|
Cytat:
|
Dysponuje ktos zdjeciem w dosc dobrej rozdzielczosci z fety na rynku, chodzi mi o to ktore jest w kalendarzu UW na miesiac maj, w jednej Forzy bylo tez chyba na okladce z tyłu? Prosilbym o wrzucenie na forum.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl