![]() |
|
Cytat:
|
Siema, wiecie moze jak jest z karnetami na C?
Pozdr |
Cytat:
|
Słyszałem, że koncówka. ;)
|
Wczoraj kupowalem bilet na C. Mam karnet wiec sądzilem że zaplace 40 z racji tego ze minął termin kupowania dla karnetowiczow. Ale zaplacilem 30 i bylem w szoku. No coz, myslalem ze znizka jest w okreslonym terminie dla karnetowiczow a nie dla karnetowiczow w ogole.
|
Cytat:
Błagam , nie wprowadzajcie ludzi w błąd ! Być może jest końcówka na C ale BILETÓW na Standard Liege. Karnetów jest jeszcze masę i kto nie ma niech leci kupować , dziwie się ludziom, że nie oszczędzają czasu i pieniędzy bo potem będą stali pod kasami na Lecha , Legię i Craxę i płacili drożej. Ponadto też ktoś pisał,że karty kibica jak się ma wyrobioną nie trzeba do kupna biletu , bo jest to tylko ułatwienie dla kasjera , co jest bzdurą! JEŚLI KTOŚ MA WYROBIONĄ KK TO JEST ONA KONIECZNA DO KUPNA BILETU ! |
Mówiłem o Standardzie ;)
|
Kupiłem, bez kolejki, bez problemów, karnet i bilet na G3
Ps. Obsługa ze Strefy już nie taka sympatyczna, albo ja jakoś źle trafiłem, w każdym razie - mocno bezpłciowi, jacyś tacy jakby miękkim chu*em zrobieni. :p |
może jaki klient taka obsługa :) zastosowanie indywidualnego podejścia do klienta. ;-) nie wiem u kogo byłeś, ale ja dziś kupowałam bilety na C w pierwszym okienku i pani była bardzo sympatyczna :)
|
Cytat:
Jednak jeśli chcesz wejść na cudzą Kartę Kibica to nie polecam - za każdą bramką stoi ochroniarz (zwykle kobieta) z takim czytnikiem/wyświetlaczem. W momencie kiedy kasujesz KK i wchodzisz przez bramkę wyświetla jej się na wyświetlaczu twoje zdjęcie z KK. Ty nawet nie widzisz że jesteś sprawdzany. Jeśli wchodzi ktoś inny niż na zdjęciu to może być spory problem dla tego kto wchodzi, i dla posiadacza KK który ją pożycza. Chyba, zę liczycie na zamieszanie/szczęście i jesteście w miarę podobni. W czapce w sumie trudnio rozpoznać, a jak jest kolejka, to nikt nie każe sie rozbierać. |
będą jutro z rana bilety na C jeszcze ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, stadion to nie tylko C. ;) |
Mam pytanie natury technicznej. Czy jest możliwość przebukowania miejsca po zakupie biletu? Kupiłem już bilet, jednak wolałbym siedzieć obok znajomych.
|
Wątpię, żeby była taka możliwość... Jak chcesz, to zadzwoń i się upewnij, ale nie sądzę, by Ci się udało.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
PS: Mam nadzieję, że nie masz biletu na sektor C. :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie takie całkowicie z innej beczki. Czy mogę kupić bilet na sektor C ( nie chodzi mi o mecz ze Standardem tylko ogólnie) nawet wtedy gdy będę pierwszy raz na stadionie? Czy żeby siedzieć w C trzeba mieć dłuższy staż w kibicowaniu na stadionie
|
Cytat:
lepiej idz sobie na G albo na narożniki jeśli pierwszy raz idziesz na stadion...chyba, że znasz wszystkie wislackie przyspiewki i będziesz uczestniczył i bawił się razem z nami cały czas ;) |
Cytat:
Idź na G/D/B Powiedzcie jak tam dzis sprzedaż idzie? Są kolejki jakieś? :D |
jak myslicie kupie jeszcze bilety na C w dniu meczu ?? bo niestety, ale wczesniej nie dam rady byc w KRK.
|
Cytat:
|
dzieki ;) w takim razie w czwartek bedzie trzeba sie wczesniej wybrac do Krk i pozniej na meczyk Wiselki. do zobaczenia na R22!
|
No właśnie na forum SKWK padła informacja w miarę pewna, że w dniu meczu biletów może już nie być, tak więc lepiej wybrać się jutro.
Na sektor C przychodzimy w Wiślackich czapkach (w I kolejności czapka z wyjazdu do Wawy). |
Dziś w okolicach 17 30 kolejka w strefie całkiem spora. Tak na 30 min stania, otwarte bodajże 5 kas.
|
Świetnie , świetnie, świetnie.
Im nas więcej tym lepiej , musimy zrobić piekło w czwartek. Mrozy zelżały i ludzie momentalnie ruszyli do kas. |
Pewnie dużo ludzi, którzy dostali zwrot za superpuchary , teraz dopiero poszli kupić bilety . Więc myślę, że te 20 tys powinniśmy przekroczyć.
|
Cytat:
|
Szczerze mówiąc każdy wynik oprócz 33,5 tys. powinien być porażką, bo Wisła ma masę sympatyków i gra na wiosnę w pucharach raz na dekadę . Mam nadzieję,że kolejki się utrzymają aż do pierwszego gwizdka i i nie będzie tragedii.
|
JA byłem koło 12:00 Kolejka dość spora ludzie cały czas dochodzili Kupowałem karnet na C Pani bardzo sympatyczna i z tego co widziałem karnetów za C Zostało coś koło 1500 A Biletów NA Czwartek naprawdę resztki może 400 max.
|
Mocno liczę na jakieś 24-26 tysięcy. W takim stopniu zapełniony stadion wyglądałby przyzwoicie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja po losowaniu liczylem jednak na komplet. Pozniej te siarczyste mrozy ,i to widomo isc na mecz przy -25 stopni... ale teraz sa zwroty kasy za W-we ,ferie,i to ze nie bedzie tak zimno,i od razu sa kolejki. Licze ze dobijemy do tych 30 tysiakow,bylo by pieknie :) |
do wczoraj było 17 tyś, dzoisiaj sie nie źle bileciki sprzedawaly mysle ze ponad 19 moze nawet 20 tys juz jest, 2 dni sprzedazy myśle bedzie 24-25 tys i czwartek okolo 2,3 tys 27-28 tys bedzie spokojnie panowie :D
|
Bedzie minimum 24-26 tysi.
Pogoda robi sie lepsza,w sob-czw ma byc kolo -2,wiec ludzie rusza dupska z domu :) Nic tylko sie cieszyc |
Myślę, że większość z tych, która zamierzała pojechać do WWA na SPP i teraz dostała zwrot, jeszcze przed tymi zwrotami miała bilety na LE więc na jakiś zdecydowany przyrost kibiców z tego powodu bym nie liczył.
Sam fakt, że przy przewidywaniu liczby kibiców na takim meczu bierzemy pod uwagę pogodę jest po prostu żałosny i nie bójmy się tego powiedzieć. Pewnie przekroczymy lekko tych 20 tys. ale to powód do wstydu, a nie do dumy. |
Z tego Co dziś widziałem trochę ludzi szło z restauracji do strefy kibica... Frekwencja by wzrosła jakby ktoś w zarządzie naszego klubu ruszył dupę i zapłacił kilku osobom za przygotowanie działającego systemu sprzedaży biletów przez internet... No cóż ale niestety robią z naszego klubu zacofany wschód.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl