Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Nuno 12.02.2012 09:58

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._200_karnetow/

Nuno 12.02.2012 10:05

Cytat:

To zależy. Teoretycznie nie jest możliwe wejście na bilet z czyimiś danymi, ale w praktyce nie przydarzyło mi się, żeby ktoś sprawdzał moje dane na bilecie. Najlepiej spróbować wejść kiedy dużo ludzi jest to myślę, że mniej wtedy sprawdzają, a jak się nie uda to spróbować wejść na początku meczu. Ja tak ostatnio wchodziłem na KK kumpla na lige i nikt nic nie sprawdzał. /
Tego właśnie chciałem się dowiedzieć. W Gdańsku nigdy nie ma żadnej weryfikacji wchodzących, więc mam nadzieję, że w Krakowie też się uda.

pawlos33 12.02.2012 10:47

Siema, wiecie moze jak jest z karnetami na C?
Pozdr

Lacrima 12.02.2012 10:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawlos33 (Post 1217025)
Siema, wiecie moze jak jest z karnetami na C?
Pozdr

Są jeszcze.

ABGowiec 12.02.2012 10:52

Słyszałem, że koncówka. ;)

tommiyacht 12.02.2012 12:40

Wczoraj kupowalem bilet na C. Mam karnet wiec sądzilem że zaplace 40 z racji tego ze minął termin kupowania dla karnetowiczow. Ale zaplacilem 30 i bylem w szoku. No coz, myslalem ze znizka jest w okreslonym terminie dla karnetowiczow a nie dla karnetowiczow w ogole.

blanco 12.02.2012 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGowiec (Post 1217028)
Słyszałem, że koncówka. ;)

Końcówka karnetów na C ?!
Błagam , nie wprowadzajcie ludzi w błąd ! Być może jest końcówka na C ale BILETÓW na Standard Liege.
Karnetów jest jeszcze masę i kto nie ma niech leci kupować , dziwie się ludziom, że nie oszczędzają czasu i pieniędzy bo potem będą stali pod kasami na Lecha , Legię i Craxę i płacili drożej.

Ponadto też ktoś pisał,że karty kibica jak się ma wyrobioną nie trzeba do kupna biletu , bo jest to tylko ułatwienie dla kasjera , co jest bzdurą!
JEŚLI KTOŚ MA WYROBIONĄ KK TO JEST ONA KONIECZNA DO KUPNA BILETU !

ABGowiec 12.02.2012 13:31

Mówiłem o Standardzie ;)

!!IRIVER!! 12.02.2012 13:53

Kupiłem, bez kolejki, bez problemów, karnet i bilet na G3

Ps. Obsługa ze Strefy już nie taka sympatyczna, albo ja jakoś źle trafiłem, w każdym razie - mocno bezpłciowi, jacyś tacy jakby miękkim chu*em zrobieni. :p

doodi 12.02.2012 15:15

może jaki klient taka obsługa :) zastosowanie indywidualnego podejścia do klienta. ;-) nie wiem u kogo byłeś, ale ja dziś kupowałam bilety na C w pierwszym okienku i pani była bardzo sympatyczna :)

Oldpara 12.02.2012 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaltenn (Post 1217017)
To zależy. Teoretycznie nie jest możliwe wejście na bilet z czyimiś danymi, ale w praktyce nie przydarzyło mi się, żeby ktoś sprawdzał moje dane na bilecie. Najlepiej spróbować wejść kiedy dużo ludzi jest to myślę, że mniej wtedy sprawdzają, a jak się nie uda to spróbować wejść na początku meczu. Ja tak ostatnio wchodziłem na KK kumpla na lige i nikt nic nie sprawdzał.

Jeśli chodzi o bilety bez KK zakupione na PESEL (tak mozna na puchary) to raczej nikt nie sprawdza.

Jednak jeśli chcesz wejść na cudzą Kartę Kibica to nie polecam - za każdą bramką stoi ochroniarz (zwykle kobieta) z takim czytnikiem/wyświetlaczem. W momencie kiedy kasujesz KK i wchodzisz przez bramkę wyświetla jej się na wyświetlaczu twoje zdjęcie z KK. Ty nawet nie widzisz że jesteś sprawdzany. Jeśli wchodzi ktoś inny niż na zdjęciu to może być spory problem dla tego kto wchodzi, i dla posiadacza KK który ją pożycza. Chyba, zę liczycie na zamieszanie/szczęście i jesteście w miarę podobni. W czapce w sumie trudnio rozpoznać, a jak jest kolejka, to nikt nie każe sie rozbierać.

cris21 12.02.2012 22:05

będą jutro z rana bilety na C jeszcze ?

El'kabat 12.02.2012 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1217069)
Kupiłem, bez kolejki, bez problemów, karnet i bilet na G3

Ps. Obsługa ze Strefy już nie taka sympatyczna, albo ja jakoś źle trafiłem, w każdym razie - mocno bezpłciowi, jacyś tacy jakby miękkim chu*em zrobieni. :p

Dziś niedziela.Połowa towarzystwa pewnie nieźle skacowana,wiecej wyrozumialosc ;)

Lacrima 12.02.2012 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cris21 (Post 1217217)
będą jutro z rana bilety na C jeszcze ?

Oczywiście, że tak...
Poza tym, stadion to nie tylko C. ;)

bacho 13.02.2012 11:51

Mam pytanie natury technicznej. Czy jest możliwość przebukowania miejsca po zakupie biletu? Kupiłem już bilet, jednak wolałbym siedzieć obok znajomych.

gypsy 13.02.2012 11:57

Wątpię, żeby była taka możliwość... Jak chcesz, to zadzwoń i się upewnij, ale nie sądzę, by Ci się udało.

doodi 13.02.2012 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bacho (Post 1217282)
Mam pytanie natury technicznej. Czy jest możliwość przebukowania miejsca po zakupie biletu? Kupiłem już bilet, jednak wolałbym siedzieć obok znajomych.

Na 100% nie ma takiej możliwości. Zakupionego biletu nie da się zwrócić/wymienić/przebukować.

R33 13.02.2012 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1217046)
Wczoraj kupowalem bilet na C. Mam karnet wiec sądzilem że zaplace 40 z racji tego ze minął termin kupowania dla karnetowiczow. Ale zaplacilem 30 i bylem w szoku. No coz, myslalem ze znizka jest w okreslonym terminie dla karnetowiczow a nie dla karnetowiczow w ogole.

Na oficjalnej nawet było napisane kiedyś, że zniżka lojalnościowa jest ważna zawsze. :)

Cytat:

To sobie usiądź obok nich, najwyżej Ci ktoś powie żebyś się przesiadł (byłem raz na innym niż młyn, sektorze i nikt z tego problemów nie robił). Na Standardzie raczej kompletu nie będzie tak więc może znajdziecie sobie jakieś wolne miejsca obok siebie.

PS: Mam nadzieję, że nie masz biletu na sektor C. :>

licoo 13.02.2012 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez doodi (Post 1217307)
Na 100% nie ma takiej możliwości. Zakupionego biletu nie da się zwrócić/wymienić/przebukować.

mi kiedyś gosć pomylił się przy wyborze i zglosilem mu to od razu, zabral bilet, i wydrukował nowy, ale musiałem cos tam podopisywać:P

palikot 13.02.2012 15:09

Cytat:

A co za problem sobie usiaśc gdzie indziej? Już nie róbcie ze stadionu teatru przynajmniej na forum

Japycz 13.02.2012 15:44

Mam pytanie takie całkowicie z innej beczki. Czy mogę kupić bilet na sektor C ( nie chodzi mi o mecz ze Standardem tylko ogólnie) nawet wtedy gdy będę pierwszy raz na stadionie? Czy żeby siedzieć w C trzeba mieć dłuższy staż w kibicowaniu na stadionie

volasTSW 13.02.2012 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Japycz (Post 1217365)
Mam pytanie takie całkowicie z innej beczki. Czy mogę kupić bilet na sektor C ( nie chodzi mi o mecz ze Standardem tylko ogólnie) nawet wtedy gdy będę pierwszy raz na stadionie? Czy żeby siedzieć w C trzeba mieć dłuższy staż w kibicowaniu na stadionie

lepiej idz sobie na G albo na narożniki jeśli pierwszy raz idziesz na stadion...chyba, że znasz wszystkie wislackie przyspiewki i będziesz uczestniczył i bawił się razem z nami cały czas ;)

palikot 13.02.2012 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez volasTSW (Post 1217366)
lepiej idz sobie na G albo na narożniki jeśli pierwszy raz idziesz na stadion...chyba, że znasz wszystkie wislackie przyspiewki i będziesz uczestniczył i bawił się razem z nami cały czas ;)

Chyba raczej nie :P

Idź na G/D/B

Powiedzcie jak tam dzis sprzedaż idzie? Są kolejki jakieś? :D

pablozks 13.02.2012 15:59

jak myslicie kupie jeszcze bilety na C w dniu meczu ?? bo niestety, ale wczesniej nie dam rady byc w KRK.

cinekw 13.02.2012 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pablozks (Post 1217371)
jak myslicie kupie jeszcze bilety na C w dniu meczu ?? bo niestety, ale wczesniej nie dam rady byc w KRK.

nikt nie jest w stanie Ci powiedzieć na 100% czy będą, ale jest spora szansa, że tak, ale jeśli w dniu meczu to radze przyjechac odpowiednio wcześnie bo kolejka przed meczem pewnie będzie spora..

pablozks 13.02.2012 16:12

dzieki ;) w takim razie w czwartek bedzie trzeba sie wczesniej wybrac do Krk i pozniej na meczyk Wiselki. do zobaczenia na R22!

R33 13.02.2012 18:56

No właśnie na forum SKWK padła informacja w miarę pewna, że w dniu meczu biletów może już nie być, tak więc lepiej wybrać się jutro.

Na sektor C przychodzimy w Wiślackich czapkach (w I kolejności czapka z wyjazdu do Wawy).

Selecto 13.02.2012 20:43

Dziś w okolicach 17 30 kolejka w strefie całkiem spora. Tak na 30 min stania, otwarte bodajże 5 kas.

blanco 13.02.2012 21:25

Świetnie , świetnie, świetnie.
Im nas więcej tym lepiej , musimy zrobić piekło w czwartek.
Mrozy zelżały i ludzie momentalnie ruszyli do kas.

jaszczur90 13.02.2012 21:35

Pewnie dużo ludzi, którzy dostali zwrot za superpuchary , teraz dopiero poszli kupić bilety . Więc myślę, że te 20 tys powinniśmy przekroczyć.

cinekw 13.02.2012 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaszczur90 (Post 1217459)
Pewnie dużo ludzi, którzy dostali zwrot za superpuchary , teraz dopiero poszli kupić bilety . Więc myślę, że te 20 tys powinniśmy przekroczyć.

To na pewno bo masa ludzi dopiero w tym tyg. kupi bilety ale poniżej 25k będzie porażką..

blanco 13.02.2012 21:54

Szczerze mówiąc każdy wynik oprócz 33,5 tys. powinien być porażką, bo Wisła ma masę sympatyków i gra na wiosnę w pucharach raz na dekadę . Mam nadzieję,że kolejki się utrzymają aż do pierwszego gwizdka i i nie będzie tragedii.

maniak4 13.02.2012 22:03

JA byłem koło 12:00 Kolejka dość spora ludzie cały czas dochodzili Kupowałem karnet na C Pani bardzo sympatyczna i z tego co widziałem karnetów za C Zostało coś koło 1500 A Biletów NA Czwartek naprawdę resztki może 400 max.

Proud 13.02.2012 22:05

Mocno liczę na jakieś 24-26 tysięcy. W takim stopniu zapełniony stadion wyglądałby przyzwoicie.

Donki 13.02.2012 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cinekw (Post 1217465)
To na pewno bo masa ludzi dopiero w tym tyg. kupi bilety ale poniżej 25k będzie porażką..

Jak już przy porażkach jestesmy, to porażką też będzie jak nas w Lubinie komplet nie będzię, wiec jutro na zapisy panie i panowie.:alleluja:

Wojtas 14.02.2012 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1217472)
Mocno liczę na jakieś 24-26 tysięcy. W takim stopniu zapełniony stadion wyglądałby przyzwoicie.

Ja po losowaniu liczylem jednak na komplet.

Pozniej te siarczyste mrozy ,i to widomo isc na mecz przy -25 stopni...

ale teraz sa zwroty kasy za W-we ,ferie,i to ze nie bedzie tak zimno,i od razu sa kolejki.

Licze ze dobijemy do tych 30 tysiakow,bylo by pieknie :)

kolasa333 14.02.2012 00:07

do wczoraj było 17 tyś, dzoisiaj sie nie źle bileciki sprzedawaly mysle ze ponad 19 moze nawet 20 tys juz jest, 2 dni sprzedazy myśle bedzie 24-25 tys i czwartek okolo 2,3 tys 27-28 tys bedzie spokojnie panowie :D

El'kabat 14.02.2012 00:07

Bedzie minimum 24-26 tysi.
Pogoda robi sie lepsza,w sob-czw ma byc kolo -2,wiec ludzie rusza dupska z domu :)
Nic tylko sie cieszyc

milansport 14.02.2012 00:11

Myślę, że większość z tych, która zamierzała pojechać do WWA na SPP i teraz dostała zwrot, jeszcze przed tymi zwrotami miała bilety na LE więc na jakiś zdecydowany przyrost kibiców z tego powodu bym nie liczył.

Sam fakt, że przy przewidywaniu liczby kibiców na takim meczu bierzemy pod uwagę pogodę jest po prostu żałosny i nie bójmy się tego powiedzieć.

Pewnie przekroczymy lekko tych 20 tys. ale to powód do wstydu, a nie do dumy.

wisniaTSW666 14.02.2012 00:25

Z tego Co dziś widziałem trochę ludzi szło z restauracji do strefy kibica... Frekwencja by wzrosła jakby ktoś w zarządzie naszego klubu ruszył dupę i zapłacił kilku osobom za przygotowanie działającego systemu sprzedaży biletów przez internet... No cóż ale niestety robią z naszego klubu zacofany wschód.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl