![]() |
Cytat:
Tromsø - Aalesund 1 TPS - HJK Helsinki X2 Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders 1X ako: 2,21 |
Cytat:
1poł:Syrianska - Vasby X 1poł:Sporting - Sport Boys X2 1poł:KR Reykjavik - Grindavik X2 |
Polska Kuba 1 @1.9
Holandia - Urugwaj 1 @1.72 stawka 100zł do wygrania 294zł.. |
Cytat:
|
Polska - Kuba 1:3 (19:25, 22:25, 25:22, 16:25)
smiech na sali co ta Polska wyprawia |
Cytat:
1poł:Galway - Bray X2 1poł:Landskrona - Jonkopings X2 1poł:Helsinborg - Hacken X2 |
Remis nie ma zakładu
Urugwaj - Holandia 2 1,21 Stawka 30 Ew wygrana 36,30 Gram za całość środków :P |
mecz: Urugwaj - Holandia
typ: Urugwaj-awans kurs: 2,90 |
Zdecydowanie NIE, tym bardziej że Urugwaj bez Suazo
|
chyba bez Suareza :) jest jednak Abreu czy Cavani oraz przede wszystkim Forlan.Holandia gra dobrze ale nie zachwyca,a na tym mundialu nie jedna niespodzianka była także ja ryzykuje i jak ew.trafie to nie będę zaskoczony,a jak przegram-to trudno,kto nie ryzykuje ten nie ma
|
Cytat:
Niemcy - Hiszpania 2 (awans) ako: 2,42 |
Zakład na finał:
Niemcy-Holandia 2,25 |
Urugwaj - Holandia (obie strzelą)
Niemcy - Hiszpania (1 połowa over 0,5) ako 2,80 |
Urugwaj - Holandia X 3.60
Volga Novgorod - Nizhny Novgorod X 4.20 AKO: 15,12 Bukmacher: bet365 |
Takie pytanie : który bukmacher oprocz BAh oferuje przedwpłaty ( wysylasz dowod wpłaty i masz kase na koncie) i nie ma niepotrzebnych ceregieli np ksero dowodu itp.
|
Nie wiem jak z przedwpłatami ale co do dokumentów to teoretycznie wszędzie mogą tego żądać nawet w Bahu bo mają to w regulaminie, ale z mojego doświadczenia to nie chcieli skanu tylko w Bahu i Expekcie
|
Cytat:
1poł:Nalchik - Terek X2 1poł:Hafnarfjordur - Fram X2 |
Dzisiaj europejsko będzie:P
Ruch Chorzów v Shakhter Karaganda 1 MyPa v JK Trans Narva 1 Dnepr Mogilev v Laci 1 Zalaegerszeg Te v KF Tirana 1 Skonto Ryga v Portadown 1 ako. 3.37 |
Cytat:
Sparta Praha - Viktoria Plzeň 1 FC Lusitans - FK Rabotnicki 2 Bulgaria - Brazylia 2 ako: 3,34 Chiny - Francja 2 Argentyna - Kuba 2 ako: 1,78 |
W siatkówce niestety weszły Niemcy... Grubiej na Ruch i Dniepr Mogilev ładny plusik. Na noc i jutro to dubelek na Kube i Francję w LŚ.
|
co myślicie o tej jebanej ośmirnicy bo chce zagrać Niemcy i Holandie za 50 i mam dylemat bo ona twierdzi że to Hiszpania wygra? heh http://babol.pl/kat,1025465,title,Wiemy-kto-wygra-mundial,wid,12459709,wiadomosc.html?ticaid=6a7dccz y
czy to takie *******enie mediów chodź poprzednie wyniki sie sprawdziły wiem że Hiszpania faworyt ale kocham Oranje:) |
Cytat:
1poł:Władykaukaz - Zenit 1X 1poł: Drogheda - Bohemians 1X |
Cytat:
Ona wybiera tą druzyne ktorej flaga jest ladniejsza, to jest ta cała magia :-p |
Cytat:
Oranje!! |
Arsenal Kiev - Metalurg Zaporizhya 1
FK Alania Vladikavkaz - FC Zenit 2 St. Patricks Athletic - University 1 Dynamo Dresden - Slask Wroclaw 1 ako 7.75 10zł ewk=77.50zł |
Nie radzę grać na Śląsk. Nie wygrali chyba żadnego sparingu do tej pory. Wiadomo, że to tylko sparing, ale odradzam.
E:Mój błąd, niedopatrzyłem. W takim razie polecam ;) |
ALe On gra przeciwko Nim, a nie na Sląsk :)
|
Cytat:
Cytat:
Holandia - Hiszpania 2 Urugwaj - Niemcy 2 (niekoniecznie w regulaminowym czasie) ako: 2,73 |
wlasnie zagralem na drezno poniewaz Wiselka z nimi przegrala wiec mysle bez urazy ale Slask pilkarsko jest gorszy od Nas wiec nie poradzi sobie z dreznem podro Lechijka Slask i Unia
|
Cytat:
jednak wole dać na Holandię i cieszyć się podwójnie :) bo do trzech razy sztuka sprawdzi się co do Holendrów na mś Oranje!!:D |
Końcowa klasyfikacja
Hiszpania Holandia Urugwaj Niemcy |
Hiszpania - Holandia - DW 1:0
Tak to widzę :) |
Ranheim v Lov-Ham 1
Lahti v TPS 1 ako: 4.55 |
Holandia
sundsvall kalmar ako14,11 10zl ewk 144zl |
postawiłem 2 kupony jeden że 1 brankę strzeli Holandia 2gi że jedną z bramek strzeli Roben... Komentarz zbędny
|
|
|
To mnie na expexcie podzielili kurs na 4 - tyle ile było piłkarzy z 5 bramkami. Zobacz sobie Kamson regulamin.
Może mądrale policzyły klasyfikację kanadyjską. |
Ale do ku*wy nędzy, w zakładzie jest pytanie o Króla strzelców, a nie tego komu przyznają złotą piłke. Nic nie znalazłem w regulaminie.
Je*ać bah. |
Królem strzelców został Muller, przepisy MŚ mówią, że w przypadku gdy jest więcej zawodników z tą samą ilością trafień kolejnym czynnikiem wyłaniającym zawodnika jako króla strzelców są jego asysty, jeśli tutaj również jest taka sama ilość nagrodę otrzymuje zawodnik który zagrał najmniej minut spośród zainteresowanych.
Także to nie wina BAH'u tylko królem strzelców został Thomas Muller a nie mający tyle samo trafień Forlan, Sneijder czy w końcu Villa. Pozdrawiam. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl