Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

Aro1234 23.04.2009 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jabadabaryba (Post 714006)
a niemialbym nic przeciwko gdyby Lech sie uplasował na 4 miejscu, tabela końcowa Wisła Legia Polonia Lech mi jak najbardziej odpowiada.

Ja tam zamiast Polonii wziąłbym GKS, reszta może być :P

Ciekawa kolejeczka przed nami, trzeba wygrać i zaśpiewać: LIDERA MAMY, TYLKO NA CHWILKĘ ODDAMY! :P :lol:

twardybidon 24.04.2009 07:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 712887)
Tylko zauwaz kogo testuje Lech a kogo my (Indonezja, Australia, 2 liga slowacka itp). Zgadzam sie z panem Dudi, Lech dosyc szybko zareagowal na kontuzje Wojtkowiaka. Poczekamy, zobaczymy.

Co za kretyńska wybiórczość. O bramkarzu z Juventusu i ligowcu z Primera Division to już ani słowa.

AYALA 24.04.2009 08:32

Legia faworytem Probierza do mistrzostwa.

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,65..._Legia___.html

saklak1906 24.04.2009 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez twardybidon (Post 714074)
Co za kretyńska wybiórczość. O bramkarzu z Juventusu i ligowcu z Primera Division to już ani słowa.

A co sie dziwisz? nikomu nie dogodzisz. Jak Wisla testowala tych zawodnikow to byly placze ze Wisla schodzi na psy i traci pieniadze na testy i wogole to nie jest godne mistrza kraju.
Jak Lech testuje to placze ze na testy do nas nikt nie przychodzi ze Bednarz to .... i wogole

kreseq 24.04.2009 14:44

Nie jeden "gwiazdor" spalil sie w naszej lidze, i nie jeden "ogorek" w tej lidze wyplynal :) Lepiej poczekac jakis czas by ocenic danego grajka na tle reszty ligi, niz podniecac sie lub psioczyc.

Renifer nie zagra w niedziele, w przeciwienstwie do Choto :) Doping nawet bedzie, zobaczymy na jak dlugo. Tak czy siak pojawie sie na meczu by zobaczyc jak to wszystko wypadnie i jak Leszek sie "zepnie" bo przeciez wielki talent Lewy powiedzial ze wygraja ten mecz :D

Ar222 24.04.2009 14:48

Heh, dopingujcie tam porządnie żeby czasem Lech nie wygrał :) Myślę, że remis jest całkiem realnym wynikiem, bo obie drużyny prezentują zbliżony poziom. Jeśli tylko Lechowi nie wpadnie jakiś farfocel w końcówce :)

saklak1906 24.04.2009 14:51

Co jak co ale nigdy nie sadzilem ze to napisze ale z calego serca zycze Legi wygranej, wygranej oczywiscie w meczu z Leszkami tak ze 3-0 zeby pyry zobaczyly gdzie jest ich miejsce w szeregu.

Sadze ze i z Reniferem w skladzie Lech co najwyzej moze remis z Warszawy wywiesc co tez by mi osobiscie odpowiadalo

kreseq 24.04.2009 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ar222 (Post 714297)
Heh, dopingujcie tam porządnie żeby czasem Lech nie wygrał :) Myślę, że remis jest całkiem realnym wynikiem, bo obie drużyny prezentują zbliżony poziom. Jeśli tylko Lechowi nie wpadnie jakiś farfocel w końcówce :)

Zobaczymy jak to bedzie wygladac. Ludzie glodni dopingu sa, a wiemy jak to wygladac bedzie przy tej ilosci widzow...Zalezy jak ustawia mikrofony :D
Biletow juz nie ma i wielu znajomych pluje sobie w brode bo chcieli byc na tego typu meczu, nie chodzi o przeciwnika a raczej o atmosfere. Inni nadal sadza ze to jednorazowy wybryk...zobaczymy :) Grunt to podpisac papierek - jak to bedzie podpisane to juz nic nie powinno sie stac, chociaz znajac ITI...moze byc akcja "Lyzka" i po ptokach :D
Najwazniejsze jest to ze bedzie mozna razem po prostu podopingowac jak za dawnych lat i zobaczyc jak to wplynie na kopaczy bo nie raz i nie dwa tego sie domagali :)
Zdzierac gardlo, stracic glos...no i wynik tez sie liczy :D

Co do poziomu to nie do konca sie zgodze. Lech obnizyl loty i to wyraznie, a my gramy coraz lepiej tzn coraz lepiej to wyglada ale nadal jest to niezly piach :D Czyli mierny Lech vs dostateczna Legia...tak bym to mniej wiecej nazwal...albo raczej mierna + ;)

Dl;a mnie najwazniejszy mecz to mecz z Wami w Krakowie a nie to co zobaczymy w niedziele, co nie znaczy ze i tak ich musimy rozniesc bo tak ich napompowali ze uwierzyle ze sa na tym samym poziomie co Legia i Wisla :D Do Nas to im jeszcze dalekooo :)

PS: Saklak - Renifer wazny dla Lecha ale jako nominalny napadzior to cos cienko mu wychodzi to z czego powinni go rozliczac.

Dubi 24.04.2009 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 714300)
Co jak co ale nigdy nie sadzilem ze to napisze ale z calego serca zycze Legi wygranej, wygranej oczywiscie w meczu z Leszkami tak ze 3-0 zeby pyry zobaczyly gdzie jest ich miejsce w szeregu.

Sadze ze i z Reniferem w skladzie Lech co najwyzej moze remis z Warszawy wywiesc co tez by mi osobiscie odpowiadalo

podziwiam wszystkich których ucieszy gładkie zwyciestwo Legii nad Lechem :)
a na Legię wraca doping,koniec ... * rzadko słyszysz tu brawa,częściej to drwiący śmiech *

WILU TS 24.04.2009 14:55

Z dwojga złego wolę wygraną Legii ale nie ukrywam że optymalne było by 0-0 ;) ale to byłoby zbyt piękne :P

kreseq 24.04.2009 14:58

Dubi - Oczywiscie nie kazdego cieszy nasza wygrana z Lechem...Sa jednak ludzie ktorzy wola np Legie lub Wisle jako MP niz Leszka. Jest tak i w Warszawie i w Krakowie. Ja wierze ze Legia wygra MP ale jesli ( odpukac :D ) tak sie nie stanie to juz wole Wisle na tronie niz tego przepompowanego Kolejorza :)

1q2 24.04.2009 15:07

Remis jest całkiem realny, tak jak i nas z Warszawiakami.Sporo spotkan 'na szczycie' kończy się remisem ,jak będzie , zobaczymy - najważniejsze wygrać z Górnikiem bo inaczej to już będzie bardzo ciężko.

sq 24.04.2009 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 714306)
Dubi - Oczywiscie nie kazdego cieszy nasza wygrana z Lechem...Sa jednak ludzie ktorzy wola np Legie lub Wisle jako MP niz Leszka. Jest tak i w Warszawie i w Krakowie. Ja wierze ze Legia wygra MP ale jesli ( odpukac :D ) tak sie nie stanie to juz wole Wisle na tronie niz tego przepompowanego Kolejorza :)

W Poznaniu z kolei znajdą się tacy co wolą by Legia na mistrza (szok!) niż Wisła :D
No i jest tak w Poznaniu jak i w Warszawie (może dlatego że coraz mniej Warszawiaków w Warszawie...)

Dzisiaj Wisła będzie miała ciężką przeprawę z Górnikiem (może Szczot się odkręci), a w niedzielnym meczu Legia-Lech - każdy wynik jest możliwy więc do buka się nie wybiorę :)

Ar222 24.04.2009 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 714306)

To że prędzej zniosę Was na tronie niż Lecha to swoją drogą. Przyznam jednak, że moje życzenia remisu lub przynajmniej Waszego zwycięstwa wynikają bardziej z tego, że z Wami mamy jeszcze mecz. Więc jakby co, to wszystko w naszych rękach, nie musimy patrzeć na potknięcia innych :p

Nehiar 24.04.2009 18:34

uuuu Zakościelni lecą chyba ...

tylko_na_kilka_dni 24.04.2009 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nad.Legły (Post 714387)
jak narazie Cracovia na remis w Bytomiu

juz przegrywaja:D

AS82 24.04.2009 18:35

Peiknie ,pieknie , Cracovia gra od 25 minuty w przewadze a w 87 minucie Polonia Bytom strzela gola !

piotrek chicago 24.04.2009 18:36

nie bedzie meczu derbowego w przyszlym sezonie :)

Wiślak1994 24.04.2009 18:38

No i Icki dzisiaj pokazały klasę. :rotfl: Przez dwie trzecie meczu grali 11 na 10 i jeszcze dali sobie bramkę strzelić..... Śmiech na sali :D Niestety 1 liga nie unikniona - brak wyników , brak kibiców. Ja na miejscu Filipiaka już bym zwijał manatki. Zresztą na jego miejscu to bym nigdy zakościelnych nie wspomógł:D :D

AS82 24.04.2009 18:41

Jechali po "Doktorze" ze przez niego nie ma wyników ,ale ten Płatek to widać jeszcze gorszy o Majewskiego

piotrek chicago 24.04.2009 18:46

co ten polczak gada ze przypadkowa bramka? gol wisial w powietrzu a to on gra tam chyba z przypadku!

SkMk 24.04.2009 18:55

Polecam przejrzeć ichnie forum. Aj, waj, rozdzieranie szat, płacz i lament. "A będzie jeszcze więcej, a będzie ludzi masa..." :lol:

7 kotów 24.04.2009 19:10

Kolder, zaraz zarobisz bana i to dozywotniego za szceniackie prowokowanie.

flamengista 24.04.2009 19:19

No, jak się przegrywa w takim meczu to już nie ma ratunku. Radzewicz dał Pasom prezent ostatniej szansy, z której oni nie skorzystali.

Zupełnie nie rozumiem, czemu grają tak słabo. Przecież Baran, Pawlusiński, Ślusarski - to wyróżniający się zawodnicy. Polczak, Karwan, Nowak też nie ogórki. Teoretycznie ten zespół powinien był się utrzymać z palcem w d.

AS82 24.04.2009 21:08

Jutro oby Lechia wygrała i Odra urwała punkty Polonii Warszawa i mamy murowanych 2 kandydatów do spadku: Górnika i Cracovie :)

Kocur 24.04.2009 21:10

Tak trzymaliśmy kciuki za doktorka a nie docenialiśmy działalności Płatka :)
Jeśli dokończy swoje dzieło - znaczy spuści ich z Ekstraklasy to jak nic należą mu się gratulacje i skrzynka piwa :)

sq 24.04.2009 21:21

że tak spytam ... to prawda że w niedzielę na Legia-Lech wraca doping?

gigant 24.04.2009 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 714522)
że tak spytam ... to prawda że w niedzielę na Legia-Lech wraca doping?

Że tak spytam...dlaczego odpowiedzi na to pytanie szukasz na forum Wisły?

GemHZR 24.04.2009 21:31

Powiedzmy, że wraca "doping", przecież Żylety nie ma cały czas, a Kryta to raczej piknikowy sektor. Ale fakt faktem, jest porozumienie, nawet spisane ma być ;p

Dylemat przed meczem Odra-Polonia, z jednej strony Odra mogłaby już polecieć, ale i Polonia mogłaby coś stracić. Może będzie sprawiedliwy remis : )

sq 24.04.2009 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 714524)
Że tak spytam...dlaczego odpowiedzi na to pytanie szukasz na forum Wisły?

że tak uświadomię kolegę - bo jestem zarejestrowany na forum Wisły (raczej nie jest tylko dla Wiślaków tylko) i pytam w temacie Hyde Park :) zdziwiony?

dzięki GemHZR
powiem szczerze że tęskniłem za dopingiem na Legii bo nie szło oglądać meczy z piknikowymi przyśpiewkami... szkoda, że oprawy nie będzie widać...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl