![]() |
nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.
|
Cytat:
|
witam
co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje? |
Cytat:
To już jest ....a szczyt.. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ |
Cytat:
Kosztuje 10 zł. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ tylko tyle wystarczyło. |
Witam
mam takie pytanie.posiadam karnet na jesien i planuje zabrac na mecz dziecko które jeszcze niema skończone 6 lat czy wie ktoś jak to wygląda czy trzeba pokazać jakis dokument ze niema skonczone 6 lat zeby wpuścili jze za darmo |
mogą sprawdzać wiek dziecka - mają do tego prawo
|
Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardziej chodziło mi o kolesia, który nie może zajrzeć na oficjalną stronę Wisly tylko pyta na forum. |
To jak w końcu jest z tą wolna sprzedażą ? Napisane jest, że rozpoczyna się 10 sierpnia, ale wyżej znowu piszą, że do 10 włącznie są rezerwacje miejsc.
|
10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów
z wisla.krakow.pl boli ?? |
Cytat:
Karnetowiec ma rezerwację więc nieposiadający karnetu jego miejsca nie wykupi. Zakupi na wolne miejsce. |
na mecz Śląska z Rapidem bilety w przedsprzedaży najtańsze kosztują 50 zł, także. .. ;) Dla narzekających!
|
Ludzie , zadajecie takie pytania że ręce opadają!! WWW.WISLA.KRAKOW.PL ----> tam znajdziecie naprawde wszystko , a jak jest to dla was niejasne to poproście o wyjaśnienie prostego tekstu mamy/taty/brata/siostry/psa/kota/chomika!!!!! Jak macie kupić żarówkę w sklepie to też takie pytania idiotyczne zadajecie ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten jeden dzień "wspólnej" sprzedaży rozumiem jako ukłon do tych którzy chcą kupić bilet i mają karnet a idą z kimś kto go nie ma. I ok to by było sensowne, ale jaka praktyka obowiązywała do tej pory wiemy wszyscy, że problemu z zakupem nierezerwowanego miejsca nie było... No chyba że taka sytuacja podyktowana została wciąż trwającą sprzedażą a karnetów. Zobaczymy. |
PvD...W informacji na stronie jest błąd. Najpierw piszą, że sprzedaż biletów z rezerwacją do 10 WŁĄCZNIE, a niżej piszą za chwilę, że OD 10 wolna sprzedaż. Gdyby wierzyć info nr1 to dopiero od 11 czyli od pojutrza może kupowa każdy, a gdyby wierzyć info nr 2 to od jutra.
|
Cytat:
Popatrz: 10 sierpnia NIE KUPISZ Biletu na miejsce, na które ktoś ma karnet, ale kupisz na miejsce, na które nikt nie kupił karnetu. Natomiast od 11 sierpnia kupisz na wszystkie wolne miejsca. Jasne i klarowne? |
Potwierdzam, dzwoniłem i dokładnie tak jest.
|
Cytat:
"Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie". Następnie: 6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00 10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów Zgodnie z Kodeksem Cywilnym: Art. 111 § 1. Termin oznaczony w dniach kończy się z upływem ostatniego dnia. Gdzie koledzy wy widzicie w podanej informacji to co mowicie?ze niby 10 kupie bilet, ale na inne miejsce,co? Prosze wskazac odpowiedni fragment tekstu!!! Nie ma go wiec nie wskazecie. Wynikaloby zatem z waszej interpretacji , ze od pierwszego dnia sprzedazy KAZDY moze sobie kupic bilet, ale nie na miejsce objete rezerwacja. Zatem dlaczego nie rzucili sie wszyscy na bilety? Bo z lektury informacji na oficjalnej wynika ze od 6-10 kupowac moga karnetowcy. Ktos zle zredagowal i tyle. PS. B |
Czy ilość biletów jaką mogę kupić jest ograniczona?
|
Cytat:
Sprzedaż miejsc karnetowych i "wolnych" zazębiała sie. Oznacza to, tyle: 6-10 (włącznie) - kto ma karnet kupuje bilet na "swoje" miejsce 10 - wolna sprzedaż miejsc na które nikt nie kupił karnetu 10-17 - wszystkie nie sprzedane miejsca ida do puli"wolne" tak juz było robione i nawet było info, że np. nie ma biletów na C i trzeba czekac az zwolnia sie miejsca nie sprzedane z karnetów. To nie takie trudne do zrozumienia. |
Cytat:
PS. Ja mam bilet od poniedziałku :P |
Cytat:
Wcześnie było chyba i 2-3 dni w których obowiązywał ten system. Informacja na stronie jest nieprecyzyjna. Ale we wcześniejszych meczach było dokładne info jak to funkcjonuje. Tutaj jest to dokładne info - dotyczy sprzedaży bietów na Skonto: Cytat:
|
O właśnie Frg. Taka wiadomosć jak z meczu ze Skonto jest zrozumiała dla każdego.
|
Cytat:
|
wie ktoś może ile biletów na mecz w sobotę zostało?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl