![]() |
Cytat:
|
Roma - Udinese 1
Atletico Madryt - Racing 1 Fenerbahce - Buraspor 1 wkład 20 do wygrania 84.55 |
Cytat:
|
stówa na Bruins.
|
http://i49.tinypic.com/a4swpl.jpg
http://i49.tinypic.com/5pge4l.jpg może ktoś to wyjaśnić? grał ktoś jeszcze Feyenord z handicapem i mu weszło? |
Hehe, dokładnie. Jebnęli się, także zawijaj kasę i nic już do nich nie wpłacaj. :lol:
|
Cytat:
Z Capitals mieli przewage w strzałach 42-26 i przegrali 4-1, z Canadiens 47-26 i przegrali 2-3 (OT) prowadząc 2-0 u siebie. Stracili 2 bramki w 40 sekund. Nastepny ich mecz tez na nich postawie. Kiedys muszą wygrać. |
Cytat:
|
Z drugiej strony ryzykujesz 400 złotych, żeby wygrać 20. Gra niewarta świeczki.
|
Jak ci jeden taki zakład nie wejdzie, to musisz zagrać 20 razy cos podobnego zeby ci sie zwrociło. Juz lepiej puszczac dubelki z ako 2,5-4 po 10 zł i wyjdzie sie na tym lepiej. Ja tak kiedys zagrałem 100zł na Liverpool ze wygra, kurs był chyba 1,10. To była 75' minuta z Reading w pucharze. W 95' Reading dostało karnego i popłynąłem. Jedyna poztywna sprawa z tym zwiazana jest taka ze raz na zawsze wyleczylem sie z takiego grania :D. To juz lepiej grać koszykowke na live , bo mozna czasami super handicapy łapać. No i tenis, zwłaszcza w grach do 3 wygranych, kursy tam skaczą niesamowicie.
|
Panowie co myślicie dzisiaj o koszykarkach ?
kurs na expekcie mowi, nic tylko grać, jest 2,0 a było 2,1 :) |
Cytat:
|
Cytat:
a ode mnie... Kth Krynica - Sanok po kursie 1,45 |
Liverpool-Everton 1 1.83
Hull-Manchester City 2 1.75 Hoffenheim-Hannover 1 1.62 Wolfsburg-Bayer 2 1.82 Freiburg-Schalke 2 1.80 Modena-Salernitana 1 1.85 Tottenham-Aston Villa 1X 1.25 stawka-10 zł zakładana wygrana-349,90 zł co myślicie o takim kuponie ? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ale teraz sprawdziłem i dupa, jednak nie są tacy głupi i odjęli wygraną :) kto daje i zabiera... :foch: |
Cytat:
Cytat:
|
a co myślicie o naszych koszykarkach dzisiaj ? kurs w toto-mix na zwycięstwo Wiślaczek 2,10 zł :)
|
Cytat:
|
Co do dzis to jedyny mecz,ktory bede gral to St. Pauli - Karlsruher 1
pyt Swego czasu bawilem sie w witrualne obstawianie,tzn znalazlem stronke,gdzie dostawalo sie wirtualny $ i tym dysponowalo,byly staty,klasyfikacje graczy itp :) Fajna zabawa i odskocznia :) Pamięta może ktos adres tej strony,badz zna ? Byla to polska strona. |
Cytat:
|
Poszło za 20 zł na Wiślaczki :)
|
Cytat:
To chyba ta stronka : http://www.betinternet.pl/ |
uf, nie zagrałem na koszykarki, bo.... wpłatomat był nieczynny, a z powodu korków nie chciało mi sie jechać do innego :p
Cytat:
znalazłem taki o to tekst na jednej stronce ściema ? ------------------------------------------------- Na noc Devils and Buffalo :) |
Cytat:
na noc Washington 1 edit: w sumie zapomniałem o NJD,którzy zrobili mega transfer pozyskując Kovalchuka(!!!) i będą (powinni) wymiatać.no ale skleroza ludzka rzecz i pozostaje przy Washingtonie edit2: Washington 5-2 NJD 4-3 :):) |
Jak wyzej, Buffalo i Devils na noc. + Calgary srednia stawka.
|
Werder - Hertha 1
Newcastle - Cardiff 1 Willem II - NAC Breda 2 Wkład 20, do zgarnięcia 121.25 :) |
Szukam jakiś dobrych promocji w bukach on line
znacie jakieś ciekawe |
Birmingham - Wolves 1
Real M. - Espapnyol 1 Bilbao - Xerez 1 Valencia - Valldolid 1 Ako: 4,5 Wkład: 30 Pięknie :D |
PSG-Lorient 1
Sporting-Academica 1 Palermo-Parma 1 Zurich-Xamax 1 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl