Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

dymek_nhs 03.05.2009 21:30

Może głupie pytanie ale co tam :D Wie ktoś czy można kupić kilka biletów na mecz z legią. Bo chyba kiedyś tak było 1 bilet 1 osoba 1 dowód !!?? Z góry dzięki :) Pozdrawiam

dostuffca 03.05.2009 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzegorz z Sanoka (Post 719834)
Gdzie ściągnę cały mecz Real-Barca?

http://www.irfree.com/2009/05/02/la-...k4/#more-24324
do wyboru, do koloru

oskar TS 03.05.2009 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez moonga (Post 719823)
Nie sprawdzałam ale wydaje mi sie, że tu coś powinieneś znaleźć http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...08&Kalkulatory :-)

problem jest tego typu ,ze jak mnoze liczbe 20 cyfrowa razy 20 cyfrowa i mi wyskakuje czesc wyniku a na koncu np E28 a ja potrzebuje caly dokladny:/

Proud 03.05.2009 22:16

jak wstawić/napisać wzór matematyczny w Word 2003 lub innym?? nie mogę tej opcji znaleść...

moonga 03.05.2009 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez oskar TS (Post 719864)
problem jest tego typu ,ze jak mnoze liczbe 20 cyfrowa razy 20 cyfrowa i mi wyskakuje czesc wyniku a na koncu np E28 a ja potrzebuje caly dokladny:/

No właśnie wpisałam różne hasła w googlach i o dziwo nic mi nie znalazło. W każdym razie jak coś znajde to napisze. A ja też mam może takie troche niezorientowane pytanie V, VIII i II LO z tego co wiem są praktycznie w 100% za Wisłą? A jak z I? :P

kamilll1906 04.05.2009 00:36

w jedynce ponoc sporo pejsów, z tego co mi kumpel mowil

moonga 04.05.2009 05:32

Dzięki. To w takim razie I odpada jako LO :P

spinnaker 04.05.2009 10:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez oskar TS (Post 719864)

excel i jak Ci wyświetli to z E... to klikasz na komórkę prawym myszy dajesz "formatuj komórki" i dajesz na matematyczną a jak Ci się nie mieści liczba to normalnie rozciągasz komórkę myszką :)

wislak.xxlecia 04.05.2009 11:09

pytanko odnosnie bet at home
czy maja jakies promocje dla kibicow Wisły? cos w tym stylu, kredyt na początek?

donPedro23 04.05.2009 11:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 719857)
Może głupie pytanie ale co tam :D Wie ktoś czy można kupić kilka biletów na mecz z legią. Bo chyba kiedyś tak było 1 bilet 1 osoba 1 dowód !!?? Z góry dzięki :) Pozdrawiam

Spokojnie możesz zakupić większą ilość biletów, dowód nie jest potrzebny.

wislak.xxlecia 04.05.2009 11:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donPedro23 (Post 720059)
Spokojnie możesz zakupić większą ilość biletów, dowód nie jest potrzebny.

czemu dokladnie nie wprowadza sprzedaży przez internet + wislacki świat + klasy przed meczem ??

gackos 04.05.2009 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 719900)
jak wstawić/napisać wzór matematyczny w Word 2003 lub innym?? nie mogę tej opcji znaleść...

W 2007 jest wstawianie potem równanie i wstaw nowe równianie, w 2003, z tego co pamietam, było podobnie.

globoos 04.05.2009 11:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez moonga
A ja też mam może takie troche niezorientowane pytanie V, VIII i II LO z tego co wiem są praktycznie w 100% za Wisłą? A jak z I? :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906
w jedynce ponoc sporo pejsów, z tego co mi kumpel mowil

no doprawdy przejebane, pierwszorzędna banda żydów musi być w I, w końcu to wcale nie jest szkoła dla pryszczatych kujonów. podejrzewam że z najlepszym żydem w I by sobie dziewczyna z gimnazjum poradziła... wogóle to rozkminianie za kim są "najlepsze krakowskie licea" to taka trochu tępa bajera, bo takie szkoły to zbiorowisko ludzi z KAŻDEJ podkrakowskiej wsi, z większości osiedli, więc takie rozkminy sobie można odpuścić. btw założe się że jedynym powodem dla którego twój kumpel twierdzi że ta szkoła to żydowska kolonia, jest jej położenie, Groble to podobno twardo żydowski rejon....

Kamil_mchw 04.05.2009 12:22

witam, gdzieś obok kauflanda na żabińcu jest zakład medycyny pracy... może mi ktoś powiedzieć dokładny adres, nr tel. lub adres strony int.?? z góry thx pozdro

felipe 04.05.2009 12:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 719900)

WSTAW/OBIEKT

i tam z listy MICROSOFT EQUATION 3.0

mic 04.05.2009 13:46

Ma ktos telewizje cyfrowa z UPC ? Jak wyglada sprawa rozdzielenia sygnalu na inne telewizory bez wykupywania od nich uslugi multiroom ?

Ewentualnie jezeli mam 3 TV w domu, to czy musze wykupic jedna usluge multiroom i pojdzie na dwa dodatkowe telewizory, czy musze kupic ja "dwa razy"?

Bobus17 04.05.2009 17:25

Orientuje sie ktos czy wchodząc na mecz Slaska sprawdzaja zgodnosc danych na bilecie z tymi kto na dany bilet wchodzi ??Bo kupilem dwa bilety dla kolegów na dowody osobiste innych osob i teraz mam rozkmine czy wejdą ...

famul 04.05.2009 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 720268)
Ma ktos telewizje cyfrowa z UPC ? Jak wyglada sprawa rozdzielenia sygnalu na inne telewizory bez wykupywania od nich uslugi multiroom ?

Ewentualnie jezeli mam 3 TV w domu, to czy musze wykupic jedna usluge multiroom i pojdzie na dwa dodatkowe telewizory, czy musze kupic ja "dwa razy"?

gdy posiadałem telewizje UPC po prostu miałem rozdzielony główny kabel na 3 i tyle :) i nie płaciłem za żadne multiroomy a w każdym pokoju oglądałem co mi się podoba a w jednym z pokoi monter rozdzielił jeszcze kabel na 2 żeby podpiąć modem do neta :) pozdro

ten rozgałężnik wygląda tak http://www.hollex.pl/index.php?page=prod&kat=109&id=888

1q2 04.05.2009 18:54

mic - to jest tak jak pisze famul, tylko(niech mnie ktoś poprawi jak się mylę) resztę TV nie będziesz miał w jakości cyfrowej.

dawidTS 04.05.2009 19:17

Cze,chciałbym rozjaśnić filmik robiony nocą z telefonu komórkowego,chociaż troszeczkę.Z jakiego programu mam skorzystać?

mic 04.05.2009 19:27

famul, 1q2 dzieki.

Cyfrowego sygnalu niestety nie da sie tak latwo rozdzielic. Interesuje mnie rozwalenie sygnalu na 3 sygnaly cyfrowe. Ale z tego co widze to juz bardziej opaca sie multiroom, niz splittery itd.

KoPer 04.05.2009 20:00

Mam pytanie. Czy jeśli robie przelew i wrzucam dane firmy, do której kasa ma dotrzeć oraz numer konta i przez przypadek wkleiłem inny numer to kasa idzie na ten numer konta?

Edit: Ok. Dzięki shad

shad 04.05.2009 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 720707)
Mam pytanie. Czy jeśli robie przelew i wrzucam dane firmy, do której kasa ma dotrzeć oraz numer konta i przez przypadek wkleiłem inny numer to kasa idzie na ten numer konta?

Oczywiście, że tak, bo to numer jest najważniejszy.

Arkas 04.05.2009 21:19

Potrzebuję rady, macie jakiś pomysł na prezent na komunie tak do 150 zl?
Coś oryginalnego?
Bo komunia już za pasem a ja mam pustkę co tu kupic...

Edit: Jako brat.

leyzer87 04.05.2009 21:22

Ma ktoś screen'a z artykułem z Weszło, dotyczącym PZPN, ten który usunęli? Albo niech ktoś chociaż napisze co tam było napisane. Z góry dzięki.

DominoForza 04.05.2009 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 720776)
Potrzebuję rady, macie jakiś pomysł na prezent na komunie tak do 150 zl?
Coś oryginalnego?
Bo komunia już za pasem a ja mam pustkę co tu kupic...

a jako kto jestes ? zwykly gosc ? chrzestny ? brat dziecka ?

franek0454 04.05.2009 21:30

Potrzebuje pomocy w opracowaniu treści podania do prezesa odnośnie prośby o dostęp do inf kadrowych firmy potrzebnych do pracy dyplomowej, szukam na necie ale nic takiego narazie nie znalazłem

wislacki 05.05.2009 10:04

Orientuje się ktoś, czy można usunąć aktualizacje Windowsa ściągnięte i zainstalowane automatycznie?
Mam problem, bo nie zostały one zainstalowane poprawnie i przy próbie odpalenia gry / programu pojawia się niebieski ekran BSOD, po czym niezbędny jest reset. Bardzo proszę o pomoc.

DominoForza 05.05.2009 10:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 720949)
Orientuje się ktoś, czy można usunąć aktualizacje Windowsa ściągnięte i zainstalowane automatycznie?
Mam problem, bo nie zostały one zainstalowane poprawnie i przy próbie odpalenia gry / programu pojawia się niebieski ekran BSOD, po czym niezbędny jest reset. Bardzo proszę o pomoc.

panel sterowania/dodaj usun program ,ja przed reinstalka winda mialem mozliwosc tam usunac aktualizacje

wislacki 05.05.2009 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 720953)
panel sterowania/dodaj usun program ,ja przed reinstalka winda mialem mozliwosc tam usunac aktualizacje

No niestety to nie jest takie proste. Daje Panel sterowania/Dodaj usuń programy i przy próbie wejścia w zakładkę Dodaj/Usuń składniki systemu Windows pojawia mi się komunikat: "Instalator nie może otworzyć pliku informacji setupqry.inf. Kod błędu 0x2 w wierszu 0" i się wyłącza.

Robię skan systemu, już mi wykryło kilka koników i robaczków, zobaczę co będzie dalej, jednak na 99% jestem pewien, że to wina źle zainstalowanych aktualizacji

Ajax 05.05.2009 10:35

Cytat:

W praktyce tak jest jednak banki mają obowiązek sprawdzać spójność danych nie tylko numeru konta jeśl zdarzyła Ci się taka sytacja i transfer nie został cofnięty powinieneś rekalmować to w banku i nie dać się zwieść jeśli ktoś będzie próbował Ci wmówić że jest inaczej.

pan_premier 05.05.2009 11:24

DominoForza, możesz ze względów estetycznych usunąć tą nogę z awataru?
mnie też komar ugryzł ale sie tym nie chwalę :/

miba 05.05.2009 11:32

moze fetyszysta? ;)

DominoForza 05.05.2009 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 721011)
DominoForza, możesz ze względów estetycznych usunąć tą nogę z awataru?
mnie też komar ugryzł ale sie tym nie chwalę :/

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miba (Post 721020)
moze fetyszysta? ;)

:) :lol: :-P
a ja sie boje BUKI

Kobieta_Wislak 05.05.2009 13:06

Cytat:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shad (Post 720715)
Oczywiście, że tak, bo to numer jest najważniejszy.

Oczywiście że nie, według prawa bankowego przynajmniej dwie cechy powinny się zgadzać (ale i tak najczęściej wszystko musi się zgadzać żeby przelew doszedł).
Według mnie, jeżeli to jest normalny bank, to kasa powinna wrócić na konto - bo nie ma zgodności.
Nie byłyby wymagane pozostałe dane gdyby tylko numer konta wystarczał.
W 90 % przypadków nawet np. inne imię czy inna ulica czy inny numer budynku - a pozostałe dane zgodne powinny skutkować cofnięciem pieniędzy.

KoPer - daj z ciekawości znać co sie stało z tym przelewem :D (zawodowa ciekawość :> )

Ala1955 05.05.2009 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislak (Post 721090)
Oczywiście że nie, według prawa bankowego przynajmniej dwie cechy powinny się zgadzać (ale i tak najczęściej wszystko musi się zgadzać żeby przelew doszedł).
Według mnie, jeżeli to jest normalny bank, to kasa powinna wrócić na konto - bo nie ma zgodności.
Nie byłyby wymagane pozostałe dane gdyby tylko numer konta wystarczał.
W 90 % przypadków nawet np. inne imię czy inna ulica czy inny numer budynku - a pozostałe dane zgodne powinny skutkować cofnięciem pieniędzy.

KoPer - daj z ciekawości znać co sie stało z tym przelewem :D (zawodowa ciekawość :> )

Zdażyło mi się płacąc za kilka aukcji allegro w jednej z nich wpisać inne konto niż powinnam. Nie zgadzało się nic: ani imię, ani nazwisko, ani miejscowość, ani ulica - nic. Mimo to pieniądze poszły na tamten numer konta (niewłaściwy) który wpisałam. W banku poinformowali mnie, że najważniejszym i właściwie jedynym identyfikatorem tego gdzie mają trafić pieniądze jest nr konta i tak pieniądze zostały przelane. Oni jako bank zwrócą się do właściciela konta o numerze jaki wpisałam, ale nie mogą żądać zwrotu pieniędzy a jedynie poprosić. Niestety właściciel konta odmówił zwrotu i musiałam zapłacić jeszcze raz na właściwy numer. Na szczęście dla mnie była to groszowa sprawa :-)
Ale to co napisałam stoi w całkowitej sprzecznosci z tym co napisałaś Ty - o tym jak powinien postępować bank. A może to zależy od banku??

Kobieta_Wislak 05.05.2009 15:01

kurde, no to jestem zdziwniona, w banku w którym mam konto (mbank) nie ma szans - wpisałam kiedyś wszystko dobrze oprócz nazwiska (pisałam rodowe mojej siostry, zapominając że wyszła za maż dawno temu :-/ ) i wracały dwa razy - bo ja dwa razy taki numer zrobiłam zanim się skapnęłam że źle nazwisko piszę...
Pytałam u siebie w banku (praca) dziewczyn z księgowości i powiedziały że nie wypuszczą ani nie przyjmą takiego przelewu - wszystko musi się zgadzać... Przede wszystkim ze względu na takie sytuacje jaką Ty przytaszasz...
hmm.. gdzies mi się tłucze że to prawo określa, że na jakimś szkoleniu było ...
a może to wewnętrzne ustalenia banku? i mi się już plącze wszystko... no nie wiem...

KoPer teraz to koniecznie daj znać :>

El'kabat 05.05.2009 17:53

Jak najszybciej dostac sie z okolic Prokocimia,na Ul.Bociana ( Prądnik Biały chyba ) ?

arszawin.do.wisly 05.05.2009 19:26

postawilem w bet at home, ktos wie czy zaklady z terytorium UK, w Funtach tez biora udzial w losowaniu biletow na mecz Wisła - Legia?

nero 05.05.2009 20:53

Panowie problem mam... Nigdy sie w to nie bawiłem dlatego dla mnie to czarna magia.

Mam internet z chello, taka czarna skrzynke do nie podpiety kabel antenowy i kabel internetowy ktory idzie do komputera. Teraz chce miec internet w laptopie. Co musze kupic/miec ?
Router? coś jeszcze? Proszę mniej wiecej w skrócie opisać jakby to wyglądało wszystko. Co do czego podpięte, co trzeba dokupić.
Z góry dziękuje
Pozdrawiam

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl