![]() |
Cytat:
|
Cytat:
i Stjepanovic :D |
Cytat:
|
A Radek Sobolewski czy Głowa to technicznymi umiejętnościami zasłużyli na waszą sympatie?
|
czyta się te niektóre posty i człowiek sobie myśli, jednak są głupsi ode mnie :P także pozdrawiam i dziękuje! ja też sobie rozmyję temat a co mi tak ;-)
|
Cytat:
A Radek Sobolewski technicznie też dawał radę, pamiętam jego bramkę, jedną z ostatnich ( albo ostatnią ?? ) dla Wisły - m chyba z Pogonią, na pewno u siebie - po prostu majstersztyk :D |
Radek to niezapomniana bramka w Atenach, o której tuzy techniki pokroju Urygi mogą co najwyżej poczytać w książkach. Jego technika użytkowa również stała na niezłym poziomie, przede wszystkim potrafił celnie podawać do przodu :)
|
|
ktoś kto uważa że Radek Sobolewski nie jest dobry technicznie i ogólnie mówiąc jest ,,drewnem" nie ma zielonego pojęcia i piłce !
|
Cytat:
a pokażcie takie bramki Boguskiego, ja nie znam chyba ani jednej :P za to kompilacja jego "pudeł" jest bardzo długa... |
Znowu Boguski nie pasuje?Źle że bramki strzela? To pokaż mi bramkę Cywki strzelona dla Wisły w meczu o punkty.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
to chyba zupełnie nietrafiony ale przykład,bo kolega na górze o coś innego prosił. Po "drugie primo" to chyba pomyliliście tematy.... |
Cytat:
9-latkowie na treningu ćwiczą takie stepovery (??) ale żaden z nich nie daje się tak łatwo oszukać :rotfl: co do drugiego video to co że pięknie przyładował z wolnego ? Adam Mójta też strzelił w Szczecinie bardzo ładną bramkę, ale mimo to jest bardzo słabym piłkarzem :D |
Widać, że dobry poziom tam mają, goście stoją jak pachołki. Może nasza liga jest zbyt siłowa dla niego? :D
|
Cytat:
Wiecie, że 70% Championship>Eklapa? No chyba, że Wszołek czy Żyro przeszli do słabszej ligi |
Spicić prawdopodobnie in co oznacza, że nie uda się chyba ściągnąć Arsenicia.
Pytanie kto jest bliżej gry z Koroną - Spicić czy Bartkowski? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czekali ze Spiciciem do ostatniego sparingu?
Bartkowski zawiódł na lewej, więc zapadło, że Chorwat na pół roku? :) |
Ale co? Zawiódł w 1 sparingu? xD
|
Skoro Arsenić nie dla nas, a Junco chce mieć 2 zawodników na jedną pozycję? Bartkowski bardziej PO, na lewej od biedy Sadlok, a nominalnie Pietrzak nam został.
Bartkowskiego po 1 sparingu nie ma co oceniać |
Spicić może okazać się poważnym z mocnieniem, on nie grał od przez długi czas bo rozwiązał kontrakt z winy klubu wiec zagrał tylko w 3 meczach oficjalnych a potem rozwiazał kontrakt... Pierwszy sparing zagrał słabo ale czego można było się spodziewać jak nie grałeś w żadnym meczu przez pół roku. W ostatnim już sparingu ze steau (nie przypominam sobie) przegranego pojedynku z piłkarzem steau. Gościu grał w dużo mocniejszych ligach niż Polska w naszej lidze może się okazać objawieniem ligi na lewej obronie. Powiedzcie mi jakiś totalnych pewniaków w naszej Ekstraklapie na lewą obronę chętnie posłucham. legia niby taki potentat ale jak widzę hlouska czy jak on się tam pisze to początek miał naprawdę niezły w lidze a po kontuzji nie może w ogóle dojść do siebie jako piłkarz... no może lepiej przepracuje w przerwie i wróci do optymalnej postawy
|
Cytat:
Żyro ma razie ma kontuzje, ale skoro w Polsce się wybijał ale nie był jednym najlepszy a tam ładował tyle bramek na początku to wnioski są oczywiste ... :rotfl: PS. oglądałeś kiedyś Neymara ? |
Cytat:
A oglądałeś ostatnie Chelsea-Arsenal? Co takiego zrobił Hazard, że 6ściu nie wiedziało czy z szatni wyszli? Biegł, praktycznie bez zmiany kierunku, a typy oszołomieni. Poczekajmy co pokaże Żyro po powrocie. Wszołek w 18 meczach 3 gole, 2 asysty. Myślę, że w naszej lidze conamniej podwoił by ten dorobek w 18 meczach |
Cytat:
Skoro Żyro lepiej grał i miał lepsze liczy w Championship niż w ekstraklasie to wiesz ... Paweł Wszołek w Polonii Warszawa w 60 meczach 9 goli ... ja jak oglądam Neymara to widzę gościa, który ma niesamowitą technikę i który robi z obrońców totalny wiatrak, często używając do tego sztuczek : https://www.youtube.com/watch?v=qeJjs-j0sws |
|
Cytat:
|
Czy jest na sali lekarz ?
|
Cytat:
Mam też w pamięci conajmniej dwie z efektownego woleja, jedną z głowy bardzo efektowną z 16 metrów, czy bramkę na pełnym gazie z praktycznie zerowego kąta. Szczerze, nie chce mi się tego szukać :-) Ale u prawie każdego grajka można znaleźć piękne bramki jak i niesamowite pudła. I tyle w temacie. Co do Vildemonta : "Łącznie w 120 meczach strzelił 10 goli i zanotował 9 asyst" - tyle to Rafał trzaska w sezon jak jest w gazie :D No może jednak przesada, ale statystyki są conajwyżej ok, dupy nie urywają - ale dobrze, że będzie ktoś do rywalizacji na skrzydłach. Dobrze to zrobi zarówno Małemu jak i Rafałowi. A nóż widelec, któregoś z nich wygryzie? Zobaczymy. |
Cytat:
|
Brawa dla klubu.
Biorąc pod uwage ostatnie lata, po raz pierwszy imho mamy okienko ponad stan :) nie spodziewalem sie ze tak ciekawy skład bedziemy miec na papierze. Mam nadzieje ze Kiko dynamiko dostanie ...czas. Chociaz tak naprawde, bardziej niz transfery cieszy mnie normalnosc i profesjonalizm ktory jest stopniowo wprowazdany. Nie moge sie doczekac tego jebanego w dupe meczu! Tylko Wisłaaaaaaaaa |
Vidémont podobno walczył na początku ubiegłego sezonu z kontuzją, więc trochę obniżył loty. Stąd słabsze staty jak na razie. Wygląda jednak na to, że może już grać pełna parą
|
Skąd my mamy na to wszystko pieniądze?
|
Stąd, że to nie są drogie transfery.
|
Cytat:
|
Czy my, pierwszy raz od bodaj 2011 roku, mamy w końcu ławkę?!
No bo tak: Miśkiewicz / Buchalik / Załuska Głowa/Gonzalez/Sadlok/Bartkowski/Bartosz/Pietrzak/Żemło/Kujawa/Ptak + Spasic? Boguski/Brlek/Llonch/Mąka/Stilic/Małecki/Cywka/Popovic/Uryga/Videmont/Słomka Brożek/Ondrasek/Zachara To całkiem pokaźny skład. |
Co nie zmienia faktu, że sporo inwestujemy w drużynę, wzmacniamy skład lub jak kto woli jego głębie.
Na większość pozycji mamy 2 zawodników, na niektóre rywalizacja jest bardzo mocna, jak środek pomocy, teraz również na skrzydłach jest pole wyboru bo jest Małecki, Boguski, młody Słomka i Videmont. Ciekawie się to wszystko zapowiada. Piłkarze też pensje zaczęli dostawać na czas. Warto odwdzięczyć się za dobrą pracę zarządowi i zakupić bilet/karnet na nowy sezon. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl