![]() |
A ja mam skromne pytanie czy jest ktoś kto jest narazie na + jeśli chodzi o mundal?;)
|
Cytat:
|
ja jestem na plus, przewidziałem, że Słowacy wygrają dziś z Włochami.
przecież w eliminacjach kosili wszystkich równo, zwłaszcza te pewne zwycięstwa odniesione z Polską... ;-) |
tak tak siwy grales na slowacje :) wszyscy grali na slowacje:) tylko szkoda ze dopiero po meczu to piszesz:) ja jeszcze gralem dzis na remis paragwaju wygrana holandi plus japonia - daniawiecej niz 3.5bramki ;]
|
jak piszesz po meczu to dawaj screena z tym kuponem. Ja na MŚ jestem raczej na 0 ... cholera wie, moze i jest minus, ale lece w kratke, jeden dzien jest super - jak ten z USA , Niemcami, Anglią, a drugi do dupy, jak dzisiaj
|
Cytat:
|
Cytat:
Young Lions - Albirex Niigata FC 1 De Bakker T. - Isner J. 2 mimo wszystko(De Bakker też grał długo) ako: 3,15 Hanescu V. - Brands D. 1 Hanescu skreczował Hewitt L. - Monfils G. 1 ako:2,28 Portugalia - Brazylia X Chile - Hiszpania 1X Bray Wanderers - Shamrock Rovers Dublin 2 ako: 9,70 |
Ja na razie na tym Mundialu jestem dokładnie na zero.
Chile - Hiszpania 2 Brazylia - Portugalia over 2,5 Szwajcaria - Honduras under 3,5 ako: 4,20 Chile - Hiszpania 2 Szwajcaria - Honduras under 2,5 ako: 2,70 |
Cytat:
przecież wiadomo, że nikt na Słowaków nie stawiał :) |
http://img713.imageshack.us/img713/9213/italyp.png
jednak ktoś postawił. Fakt, że to Słowak i pewnie patriotycznie, ale mu się udało :) |
Urugwaj - Korea Płd 1
Stany Zjednoczone - Ghana 1 (awans) ako: 3,40 |
Urugwaj - Korea Płd 1 1.90
Argentyna - Meksyk 1 1.55 AKO 2.95 Expekt Zobaczymy co z tego wyjdzie :) |
Cytat:
Urugwaj - Korea 1 USA - Ghana 2 (awans) ako, 3,80 |
Ja skolei tak :
USA - Ghana - 1P DW - 0:0 Urugwaj - Korea 1 Sligo - St.Patricks (under/over 2,5) 1 Querrey - Malisse 1 AKO 11,5 |
Usa-Ghana 2
Urugwaj-Korea 0 Sligo-St. Patricks 2 Querrey - Malisse 1 Polska-Argentyna 1 za 5zł do wygrania 154zł |
Cytat:
|
Cytat:
MTZ-RIPO Minsk - BATE Borisov 2 Argentyna - Meksyk 1 ako: 2,17 |
Na dziś troszkę ryzykownie :
Agrentyna - Meksyk H(0-1,5) 1 Anglia - Niemcy (under/over 1,5) 1 Vettel Z Safety car ile razy na torze - zero AKO 18,56 |
Cytat:
1poł:X DNB:Niemcy 1poł:Assyriska - Falkenbergs X 1poł:Vitebsk - D.Minsk X 1poł:Hafnarfjordur - Stjarnan 2 |
W 44 minucie meczu Niemcy-Anglia postawiłem na Następny rzut rożny bez rzutu rożnego zalicza to do pierwszej połowy czy nie?
edit Bukmacher Betclic edi2 Nie uznało, a szkoda |
Cytat:
chyba sie nie zalicza...ale głowy se uciąć nie dam. |
Cytat:
|
Jak widzicie dzisiaj mecz Brazylii? Myślę, że łatwo im nie będzie ..
|
ja na dzisiaj gram Federer-Melzer dw 3:1 po kursie 3.9 :D
|
jeszcze z wczoraj:
Argentyna - Meksyk 1 Holandia - Słowacja 1 Holandia - Brazylia 2 ako: 2,58 Djokovic N. - Hewitt L. 1 Wozniacki C. - Kvitova P. 1 ako: 2,28 Li N. - Radwanska A. 2 Jankovic J. - Zvonareva V. 1 ako: 3,40 Brazylia - Chile 2 (Awans) 4,20 |
Holandia-Słowacja 1
Brazylia-Chile 1 ako:2.10 stawka:50zł wygrana:96zł:hura::-D |
Po kilku wtopach z rzędu, dzisiaj w koncu powinno cos wejsc.
Argentyna - Meksyk 1 Holandia - Słowacja 1 (draw no bet) Brazylia - Chile over 1,5 ako: 2,38 |
Jako że gram praktycznie codziennie to dołącze do tematu :)
Na początek prawdziwa perełka :) Chile under 4.5 Kurs: 1.65 Stawka: 100zł oprócz tego... Djokovic-Hewitt 2 Kurs: 2.00 Stawka: 50zł Brazylia-Chile 1 Zakopalova-Kanepi 2 Kurs: 2.25 Stawka: 50zł W grze jeszcze Holandia ale nie podaje bo na kuponie z Columbus, które już grało :) |
Holandia i Brazylia na dzisiaj.Oby bez niespodzianek.
|
Cytat:
Holandia z handi Brazylia 1 do przerwy kurs ponad 4 |
Cytat:
1poł:Norrkoping - Angelholms X Brazylia - Chile 1 1pol:X over2.5gola L.Fabiano strzeli gola w meczu:TAK |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hiszpania - Portugalia 1 (awans)
Paragwaj - Japonia 2 (draw no bet) remis - unieważnione ako: 1,40 Gra ktos może Paragwaj? Jak tak to chętnie usłyszałbym dlaczego. Nie jestem zadnym ekspertem od południowoamerykańskich albo azjatyckich reprezentacji, ale patrząc na wyniki Paragwaju czyli: remis ze słabymi Włochami, wygraną z tragiczną w tym meczu Słowacją oraz bezbramkowy remis z Nowa Zelandią nie uznawałbym tej drużyny za tak silną jak wskazuje na to kurs. O ile mogę przyznać że Paragwaju nie znam bo prawie nie oglądałem ich spotkań, to Japonie widziałem w akcji w meczach z Holandią i Danią i muszę przyznać że pozytywnie mnie zaskoczyli. Holandia która jak na razie nie ma z nikim większych kłopotów, z Japonią je miała i gdyby nie błąd bramkarza Japonii to Holendrzy stracili by punkty. A z Danią to już Japonia zagrała świetnie, ja głupi postawiłem na Danie z X a ona nie istniała na boisku, ostatnią bramką ośmieszając Duńczyków Japonia pokazała że nie brak w jej szeregach graczy kreatywnych i świetnie wyszkolonych technicznie. Z każdym meczem ich forma rośnie. Jak dla mnie mecz dosyć wyrównanych drużyn i Japończycy na pewno nie są bez szans na co wskazywałyby kursy. Na Paragwaj 2,05 a na Japonie 3,90. Jak dla mnie mocno przesadzone. Dlatego zagrałem pewniaka Hiszpanie i Japonie po kursie 2,55 która może wejść ale nie musi (remis nie ma zakładu), a pewne zwycięstwo Paragwaju w regulaminowym czasie gry byłoby dla mnie dużym zaskoczeniem. |
Paragwaj-Japonia 1 (Awans)
Hiszpania-Portugalia 1 ako:3.06 stawka:30zł wygrana:82.62zł |
Paragwaj-Japonia I poł. LB 0,5 1
Hiszpania-Portugalia Handicap RR (0-1,5) 1 Lech P.-Slovan Bratysława (neutr.) 0 |
Zachęciliście mnie więc : Japonia i Hiszpania.
|
na dzisiaj
Hiszpania - Portugalia 1 Federer R. - Berdych T. 1 ako: 2,24 Paragwaj - Japonia X Sengkang Punggol FC - Young Lions 2 ako: 4,96 |
Tak dla rekreacji:
Japonia - Paragwaj OVER 2.5 Hiszpania (-1) - Portugalia 1 (azjatycki) - zwrot. Roger Federer - Tomas Berdych 1 Robin Soderling - Rafael Nadal 2 AKO: ok. 13 |
Cytat:
over2.5gola Ciekawe spotkanie.Albo tak wysokie kursy na Paragwaj to podpucha,tak jak to było ze Słowacją,gdzie też było wysoko na Paragwaj. Albo coś jest nie tak :) ..... i dostałem odpowiedz. Niland - Muster 2 dokł.wynik:2:1 Niland Russell - Kuznetsov 2 dokł.wynik:2:1 Russell 1poł:Harrinsburg - New York X Hiszpania - Portugalia X 1poł:X |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl