![]() |
Ale trafili... Kaska wpłynie im piękna...
|
Cytat:
Ciekawe wyjazdy |
No to po Lechu :)
|
ghahahahahahahaha Leszek w grupie smierci hahahhaahhahaha ale bedzie widowisko!!festiwal bramek ze hhohohoho
|
O w morde:P chcieli to mają:D Juve,City i Salzburg:P
|
Grupa A:
Juventus Manchester City Salzburg Lech Ciężka grupa, choć kapitalne mecze, zarówno jako nauka dla piłkarzy, jak i kibicowsko. |
Cytat:
|
Muszę to napisać: zazdroszczę Lechitom
|
Zajebista grupa. Sportowo w dupę, ale jaka kasa i wyjazdy. Zazdroszczę.
|
w....... jak nic ;D
|
Z Salzburgiem szanse mają, a reszta spotkań to baty. Za to kibicowsko rewelacja!
|
Trafili najlepiej, bo wyjść z grupy tak czy siak by nie wyszli, a tak sobie zarobią na biletach pare milionów. Rutkowski i spółka już zacierają rączki :)
|
No i prezesi wymodlili... Jeśli ktoś źle życzy Lechowi to z całą pewnością ta grupa nie jest tym, co sobie wymarzył... Odpaść pewnie i tak by odpadli, a zarobią na meczach z Juve i City krocie.
|
Do dupy z naszego punktu widzenia. Punktów nam do rankingu nie zarobią, ale kasy skoszą jak ch..
|
Cytat:
Żal tylko tego,że nie mają w grupie zespołów, z którymi mogliby powalczyć. Wtedy napinali by się na te spotkania,lige by odpuszczali bardziej. A tak to tylko pobiegać 90 minut,kasę zgarnąć i do domu. |
Super przeciwnicy, super wyjazdy. Pozazdrościć.
|
Najbardziej wymarzona grupa pod względem marketingowym o jakiej mógł marzyć Lech. Bardzo się ciesze, że takie drużyny pojawią się w Polsce. MC i Juve nie trzeba reklamować. Salzburg to drużyna, która co roku powinna grać w LM ale niestety zawsze jakieś fatum jest nad nimi. Wielki klub z mocnymi zawodnikami i wielkim sponsorem. Na początku budowania jego potęgi trenerem był sam Giovanni Trapattoni.
|
Cytat:
|
Ulala, pewnie wylecą z hukiem ale mecze palce lizać...
|
Chyba wybiorę się w końcu na Juve. Najwyższa pora :)
|
Cytat:
|
ta ale byłoby ciekawiej jakby w miejscu Amiki w tej grupie była Wisła wtedy było by 5mln i duże przychody ze sprzedaży biletów i jeszcze trochu by zostało na transfery a tak to współczuje Amice(zwłaszcza po tym co ostatnio pokazała w Pradze i wczorajszym meczu) lepszej inauguracji na otwarcie stadionu nie mogli sobie wymarzyć po 2 meczach będą mieli ostatnie pożegnanie na City of Manchester Stadium
|
Ale im zazdroszczę!! Ja pier***e!! Jeszcze jakieś 4 lata temu łudząc się że polski klub ma szansę wyjść z jakiejś grupy modliłbym się o słabych rywal. Teraz jak widać że nasz futbol to dno tacy rywale to najlepsze z możliwych losowań. Ale wyjazdy, ale mecze, bajka....
|
Cytat:
Ja mam rodzinę we Włoszech i byłem na Juve już 2 razy , na Napoli i na Sienie :D |
Się Amice poszczęściło. Już pewnie losują kto zgarnie koszulkę Teveza:)
|
Ta grupa to mniej więcej poziom grup w LM. Lepiej nie mogli trafić...
|
No to nie pograją zbyt chłopaki.
Juventus - oni lubią lekceważyć, MOŻE jakiś remis u siebie Lech wywalczy, jeśli będzie to 5/6 mecz w grupie. 0 lub 1 pkt MC - no tu może być mocny wpierd*l :lol: zwłaszcza w Manchesterze. 0 punktów niemal pewne RBS - z nimi powalczą o trzecie miejsce, wszystko sę może zdarzyć, wszak Lech jak się ogarnie to Austriacy są spokojnie w zasięgu. Zwłaszcza, że w tym sezonie średnio im idzie. 3 punkty realne. Podsumowując: - ugranie 4 punktów bedzie dla Lecha sukcesem, 3 całkiem realne, 5 już nie za bardzo. 3 lub 4 miejsce, to nie powinno podlegać dyskusji. Są jednak dwa wielkie plusy dla Lecha: - ŚWIETNE wyjazdy, no z każdego koszyka jedne z lepszych - mają pewnośc, że na meczach z Juve i MC wypełnią stadion nawet przy min. cenach 70-100zł. Olbrzymi pieniądz. Zazdroszczę im, na prawdę :) Jak spaść to z wysokiego konia, nikt nie gwarantuje, ze wyszliby z innych, latwiejszych grup. Tu choć przeżyją niezapomniane chwile - i piłkarze i kibice. A nam zostaje tv... emj10 - ja powiem więcej - ta grupa to poziom MOCNEJ grupy z LM... |
Cytat:
|
Piękniej nie mogło być:) Piłkarsko mam to gdzieś, kibicowsko przecudnie:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl