![]() |
Pressing Iwańskiego, ****owatość Trałki i Dziewickiego, zajechany Grzyb, odzywki Piotra Brożka "To wejdż i sam zagraj'' do trenera = obraz polskiego futbolu.
To wszystko utwierdza mnie w założeniu że w następnych okienkach transferowych powinniśmy ściagac tylko obcokrajowców. To jest jedyny sposób na podniesienie poziomu polskiej ligi. No skoro dla polskich piłkarzy udręką staje się nawet bieganie... PATOLOGIA! |
Media tez maja w tym swoja zasluge. Jesli kazda gazeta/portal/tv mowi o tym, ze grajac 3 mecze w ciagu tygodnia pilkarze maja prawo byc zajechani, to czego tu oczekiwac. Najsmieszniejsze zas jest to, ze kilka chwil po takich slowach zaczyna sie zachwyt nad zagraniczna pilka. Za duzo w naszej pilce jest pieprzenia, slodkiego gadania.
|
Cytat:
|
Ogladajac PP Legia - Ruch, mozna smialo stwierdzic ,że Legia gra jeszcze wieksza katastrofe pod wodza Białasa niz grala za Urbana
|
Legia prowadzi ale to oc tam jest na lini kibice piłkarze to jest katastrofa,horror,mega jaja.
Zając nie strzela do pustej a na stadionie Dziękujemy! Dziękujemy. Grzelak strzela gola biegnie di pustej trybuny i cieszy się z wyimaginowanymi kibicami... SZOPKA |
i 1-1 :). To co w tej chwili pokazała obrona Legii to żenua jakaś, a Kumbev to chyba przeszedł samego siebie :P
|
włączyłem sobie w tej chwili relację - no głowa mała. Legioniści sobie chodzą po tym boisku na zasadzie "a se kopnę, a se podam, a może se pobiegnę, a może nie". Dobrze, dobrze! oby w takiej formie do końca sezonu ;)
|
Jeeezu. Jeśli my nie wygramy z "tą" Legią to bedziemy wiekszymi frajerami od nich.
To co grają te darmozjady warszawskie zakrawa o kpinę... Grzelak mistrz - puste trybuny szaleją razem z tobą ;p |
Legia odpada, Lecha już nie ma.
W PP zostaje Pogoń, Jadźka/Korona i Ruch Jeśli wygramy dziś z Lechią to będziemy zdecydowanym faworytem do Pucharu Polski. |
Ruch w pólfinale, Pogoń także pewna awansu, my(mam nadzieję!) i Korona. W pólfinale chciałbym Koronę :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech nasze wielkie gwiazdy najpierw Lechię ograją co wcale nie jest takie pewne. |
Cytat:
Czy oni w ogóle mają jeszcze jakąś ambicję? Czy może wszyscy którzy ją mieli już wyjechali? Wiosna idzie, to mam depresję i pewnie dlatego tak się rozczulam nad pressingiem Iwańskiego:> Cytat:
I znowu mnie depresyjne myśli nachodzą, bo kiedyś mecz z Legią to było przeżycie, a teraz... Właśnie FraMat - liczyłeś, że ITI wprowadzi zachodnie standardy. Dla mnie to co robią to jest zwykły PRL -0 straszno i śmieszno zarazem. Idę sobie ziółka zaparzyć, bo dziś przecież nasi grają. EDIT: Właśnie się dowiedziałem, że Kasperczak Kapkę ściągnął. Nie będzie ziółek, trzeba czegoś mocniejszego... |
Skąd to info? Ja chyba śliwowicę z Łącka strzelę, bo inaczej mnie strzeli:/
|
Cytat:
|
Oglądaliście Fakty na TVNie a dokładniej Sport? Wypowiedz Grzelaka wspaniała:D Prawdziwy chłopak ze wsi. Ciesze się, że kilka lat temu nie trafił do Wisły ;)
|
Cytat:
|
Niesamowita musi być frustracja u Legionistów, skoro do takich rzeczy dochodzi.
Czy Grzelak jest wieśniakiem? Może i jest, ale co z tego? Nawet wieśniak ma poczucie własnej godności. On na swój prosty, chłopski sposób czuje się przez kibiców obrażany. I chciał zareagować. Ja się z tego nie śmieję, mi tego Grzelaka żal. Nawet byłby z niego niezły kopacz, gdyby nie ciągłe kontuzje. Niemniej ewidentnie problem jest poważny. Na pewno spora część odpowiedzialności za fatalną grę Legii ponoszą jej kibice. |
Cytat:
|
Cytat:
Normalni kibice tez dobrze wiedza ze nie ma juz Legii, Widzewa i wiekszosci klubow. |
Cytat:
ITI chciało mieć zachodnie standardy kibicowania, to ma. Kibic klient nie czuje się w obowiązku dopingować, ba - może nawet zjechać kopaczy za złe wyniki. Nie po to płacił te sto parę złotych za bilet, żeby oglądać jakieś ślamazarne odrzuty piłkarskie, prawda? Jaki emocjonalny związek miałby łączyć z kibiców Legii z tymi bumelantami? Fan Lecha - odsyłam Cię do archiwum tematu oraz do wypowiedzi waszego prawnika. |
Wolfy,
jeśli kiepskiemu kopaczowi będziesz wmawiać, że jest zerem, będziesz wyśmiewać go przy każdym złym przyjęciu piłki - to będzie jeszcze gorszy. Mnie już dawno przestało interesować, kto w tym sporze kibice-ITI ma rację. Ale faktem jest, że przy tak nieprzychylnie nastawionych kibicach bardzo ciężko im się gra. To fakt, z którym nie sposób dyskutować. |
Cytat:
Ciężko się gra. A czy oni pokazali choćby odrobinę zaangażowania ze swojej strony? |
Powiem tak: na miejscu kibiców Legii wolałbym być w sytuacji, że dałem z siebie 100%. A zawodnicy dali ciała, więc mogę ich ostro krytykować - np. na forum.
W obecnej sytuacji sami nie są bez winy, więc ci nieudacznicy-kopacze mają też swoje argumenty. |
Cytat:
skonfliktowanych było raczej mało. Wyobraź sobie, ze u nas jest cisza na stadionie i słychac tylko z dziadków z Ai B. No przecież Małecki by im od razu wyjebał. No ale jak rozumiem SKLW zorganizowało tą szyderę? |
Cytat:
|
Flamengista:
1. O ile się nie myle Legia jest najlepszą druzyna ligi u siebie. To prawdziwe zabójstwo dla poglądu, że 'to fakt, z którym nie sposób dyskutować'. Do tego pare dni temu zakonczylismy serie 26 meczów bez porazki u siebie. 2. Wiekszośc skonfliktowanych odpusciło i czeka na ostateczna rozgrywke na nowym stadionie - gwizdza i szydere robia Ci, którzy bucza również na SKLW. Ot, po prostu Legia gra słabo, wiec robią afere. 3. Gdybysmy dawali z siebie wszystko na 100% a krytykowali na forum to Miklas by wyskoczyl, ze protestu nie ma, na nowym stadionie byloby po 20 tysiecy ludzi i nikt by sie nie przejmował celami o ktore walczymy. 4. Doping w obecnej sytuacji to noz w plecy dla wielu kibiców ewidentnie skrzywdzonych przez jakies frustracje Miklasa. Jeszcze dodam, ze Iwański pokazał dwa razy gest kozakiewicza trybunom. Bedzie ciekawie. |
Cytat:
Flamengista - zajmij sie jakimis analizami pilkarskimi,moze w tym sprawdzisz sie lepiej, niz w tematach kibicowskich o ktorych jak widac nie masz pojecia. Trzeba byc oderwanym od rzeczywistosci, zeby w aktualnej sytuacji kibicow Legii wymagac od nich nieprzerwanego dopingu i zezwalac na to, by dopiero po aktywnym wspieraniu druzyny mieli prawo krytykowac pilkarzy. Polej glowe woda ze szlaucha i wroc do nas :) ps. gratuluje dobrego dealu z Lechia ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl