![]() |
Gdzie można pobrać Call of duty 5 ,oczywiście za darmo?
|
|
szukam jakiegos ciekawego zegarka z pulsometrem, jakby ktos mogl cos polecic pozdrawiam
|
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....ty+5&start=936
To jest zbyt trudne a ja chce pobrać grę i porostu grać |
Co w tym jest trudnego bo nie rozumiem?:-/
|
Jak ściągać ?
|
Kopiujesz linka i wklejasz go do okienka adresu w przeglądarce:shock: :shock: :shock:
|
I co dalej?
|
Cytat:
|
Cytat:
:shock: |
Jest gdzieś w okolicach Rynku Podgórskiego czy Ronda Matecznego serwis telefonów komórkowych?
|
na rynku podgorskim jest cos chlopaku :) a ja mam pytanie jak ****a rozkminic przy sciaganiu z bearshare czy nuta jest fake czy nie, ma najwiecej zrodel wazy ok , sciagam i co 00:00 dlugosc utworu... ;/
|
jest taki program tylko nie pamietam nazwy poszukaj w google ,co jak sciagniesz iles tam procent to mozesz odsluchac film/muzyke
|
Cytat:
|
Cytat:
Ares sie nazywa, wystarczy parę procent i wiadomo co ściągamy. Bardzo przydatne przy ściąganiu filmów. |
Mam pytanie, sąsiad ma auto do sprzedania ale bez ważnego przeglądu, a ja mam chrapke na to auto... czy da sie ten przegląd gdzieś załatwic?
|
dowiedz sie dlaczego nie ma go zrobionego -pewnie autko szwankuje i dlatego nie jedzie na stacje diagnostyczna -sprawdz dobrze te auto zanim je kupisz
|
Moze i głupie pytanie, ale co oznaczają takie znaki 喔喔,發生錯誤,找不到您需 ? ??
|
Coś typu: "Błąd, nie można znaleźć tego co potrzebujesz"
|
poszukuje soundtrackow z filmu Bitwa o Irak, a doklladnie takiego hardcorowego o terrorystach
|
Ktoś ma linka do działającego filmiku z kutafonem-Durczokiem wyklinającym wszystko co się rusza?
edit: http://www.blog.mediafun.pl/index.ph...omment-page-1/ znalazłem:P |
1) Wie Ktos jakiego sponsora na koszulce mialo Atletico Madryt przed KIA? (tez koszulki Nike, taki poziomy dluzszy napis...) jak macie to foto wrzuccie
2) Gdzie w Krk (procz Rynku i Galerii) moge dostac zegarki Diesel? |
Kiedy Wisła będzie miała trening na boisku bocznym ;) ?
Z góry dzięki ;] |
Zainstalowałem najnowsze gadu gadu, gdzie jest możliwośc odtwarzania filmików z youtuba w oknie rozmowy, mimo zaznaczonej właśnie tej opcji odtwarzania w ustawieniach, filmiki sie nie odtwarzają tylko pojawia sie biały kwadrat. Wiecie może co jest nie tak ??
|
Cytat:
|
Ma ktoś linka do bodajże japońskiego filmiku o pedancie, który pracował w sklepie i go wywalili? Jak ktoś oglądał to wie o co chodzi.
|
Cytat:
http://www.maxior.pl/film/121234/Nie...rotkometrazowy |
Cytat:
|
Cytat:
Najlepiej umow sie z sasiadem na cene i jedzcie na przeglad razem.Jesli auto przejdzie przeglad to zworcisz mu za to kase i bedzie git a jesli nie przjedzie to bedziecie musieli zrewidowac cene;) i bedziesz wiedzial co nie gra. Gdzie sam przeglad techniczny nie powie wiele o stanie auta ale przynajmniej bedzies zmogl nim jezdzic.Oni tam standarodwe rzeczy sprawdzaja.Swiatla,hamulce,reczny, czy za bardzo nie kopci z rury itp;) |
Ile sie placi za wstep na turniej w ten weekend na nowej hali?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl