![]() |
Mozna 10znakow
|
Klątwa prawego obrońcy? Futmal pisze, że podpisanie umowy z Bartkowskim sie opóźnia bo cos wyszło na badaniach....
|
Czyma ten Bartkowski jedzie na te badania , bo nic nie słychac ,a miały byc w poniedziałek
|
Cytat:
|
Wiem, że Popo brama, wiem, że Brozio asysta i gol, wiem,że Cywka nawet spoko, ale ogólnie są to już zawodnicy bardzo przeciętni. Brozio już wiekowy, chwała mu za to co zrobił. ale przydałby się taki napastnik konkretny. Brozio niech wchodzi z ławki. Mójte, Buchala, Uryge, pogonić. Uryga już tyle szans dostał, że raczej nigdy nie osiągnie poziomu Ekstraklasy. On jest na poziomie 2 ligii. My chcemy coś osiągnąć, więc potrzebujemy lepszych.
|
Skoro Bartkowski nie przeszedł badań medycznych to brać Erika Czikosza. Wolny, sprawdzony, nie ma się nad czym zastanawiać!
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mójta nie rozwiązuje, tylko próbuje rozwiązać. Zawołał za rozwiązanie 320 tys zł!!! Gość nie ma godności i honoru za grosz!!! Za to co on wyprawiał na boisku chce tyle kasy? Powinien zadowolić się 50 tys i nara. Chcą go ponoć Piast, Śląsk i Ruch. Te kluby chyba nie wiedzą co czynią, ale tym lepiej dla nas!
|
Cikosza :D. Moze do Singlara zadzwoncie czy by pokopał.
|
Cytat:
Ma ważny kontrakt, z umów trzeba się wywiązywać. Ty byś rozumiem oddał kasę i nie walczył o swoje? |
Cytat:
|
Jeśli jest dogadany z klubem innym to czemu mamy mu płacić cokolwiek? Odchodzi na zasadzie wolnego transferu i dziękuje dowidzenia. Ile będzie zarabiał w nowym klubie, więcej czy mniej już nas guzik obchodzi...
Nieciekawie wygląda natomiast sprawa Bartkowskiego, czytałem gdzieś że jest spokojny o testy medyczne i przechodzi do Wisły, a tutaj jakieś problemy z więzadłami :/ |
Cytat:
Co to w ogóle jest za filozofia? Klub rozwiązuje kontrakt i płaci. Zawodnik chce rozwiązać kontrakt i klub ma mu też płacić? W tym wypadku to zawodnik nie chce wywiązać się z kontraktu i prosi klub o negocjacje. Dlaczego w takim razie on nie ponosi kary? W przypadku, gdy klub chce rozwiązać kontrakt z zawodnikiem to jakoś nigdy polubownie nie da się tego zrobić tylko się każdy jeden najemnik kasy domaga. BTW Przewinęło mi się powyżej żeby nie jechać po Mójcie, bo to Wiślak. Jaki ku*** Wiślak? Przyszedł pół roku temu, gra piach, kompletnie mu nie zależy, a ktoś mu jeszcze rangę podnosi. O Urydze nikt nie wspomni jakoś, że jest Wiślakiem i wychowankiem klubu, a byle najemnika już się wynosi na piedestał. BTW2 https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...82705660600320 |
Raczej obu stronom zależy. Żeby darmozjadowi nie płacić, a on chce grać. Powtarzam jednak, że 320k to kpina
|
Bartkowski przeszedl, Pol przeszedl wiec trzeba sie cieszyc, ze informacje sie potwierdzaja. Dlatego Sebak pisal, ze jutro bedzie ciekawie
|
Jeżeli Mójta chce rozwiązać kontrakt, a nie klub i jeszcze domaga się kasy za to, to juz jest szczyt hipokryzji.
|
Jakiś ktoś tylu mu dał więc trzeba płacić
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
skad info ze chce 320 ? Niemniej jednak jesli to jest prawda to wychiodzi niecałe 18 koła za każdy miesiąc obowiazujacej umowy. Mójta jest w pierwszej piątce jeśli chodzi o wysokość umowy (Dzięki Wdowiec!) Mi sie o uszy obijała kwota 40 koła, ale ile w tym prawdy wie tylko Mójta. Pewnie zostane zjebany, ale odem nie szacun dla Mójty ze zobaczył co sie dzieje i wyszedł z inicjatywą. O wysokosci kwoty wypowiadał sie nie bede, ktos mu dał tyle ile mu dał wiec on ma prawo oczekiwać 100% kasy a nie 40%. Też bym mu dał kopa w dupe i nic wiecej, ale ktoś z nim umowe podpisał. Co dla nas lepsze ? Chyba Spacic za frytki, bo Mójta w obronie jest atutem przeciwnika. p.s. jakby klub chciał rozwiazac umowe to oczekiwania Mójty były by duzo wieksze... |
Cytat:
|
Myślę że będą negocjować i dojdą do porozumienia. Zawsze na początku daje się większą kwotę, więc bez paniki.
Szacunek dla Mójty że ma jakąś ambicję, bo wychodzi na to że będzie u nas siódmy na pozycji lewego obrońcy (za Sadlokiem, Spicićiem, Pietrzakiem, tłumaczem trenera i dwójką masażystów). Ósmy jeśli ściągną już teraz Arsenicia. Nie ma co się na niego denerwować, co najwyżej na Wdowczyka i Kapkę za klepnięcie tego transferu. |
Skończy się pewnie ugodą, wyrównają mu zaległości o ile takie są i rozwiążą umowę za porozumieniem stron i poszł won
|
Cytat:
Chłop miał kontrakt życia. Juz nigdy takiego nie dostanie. Nigdy. wazne ze cos ruszyło, bo mógł powiedziec ze ma wyjebane i se leżeć na ławce rezerwowych odcinając kupony |
Cytat:
|
Cytat:
|
na futmal lata info ze niby jakiegos francuza z ich drugiej ligi chcemy
|
Cytat:
|
Jakub Bartkowski oficjalnie w Wiśle.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ Kontrakt podpisany na 1,5 roku z opcją przedłużenia o kolejny rok. |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Podoba mi się to podejście, że kontrakt na półtora roku. Kiedyś to z automatu by walili na 30 miesięcy.
|
Daj boże żeby się w Wiśle sprawdził albowiem reasumując poza Błaszczykowskim, czy Boguskim żaden zawodnik z niższych lig się u nas nie sprawdził.
|
Daj Boże, żeby Ci się w końcu neurony odblokowały. Twojego pierrdolenia nie da się czytać.
|
Cytat:
Bartkowiak ..Andrzej > nieee ten rezyser raczej poza zasiegiem,ale obstawiam ze jakby przyszedł to by wygryzł Cywke ze skladu ;D |
Cytat:
|
Mauro Cantoro
|
z automatu to kiedyś walili 5 lat
|
Adam Mójta z @WislaKrakowSA przejdzie dziś testy medyczne w Piaście Gliwice, jeśli będą pozytywne to podpisze kontrakt do czerwca 2018r.
https://twitter.com/janekx89?lang=en Info tylko z głupkowatego twittera, ale szybko dowiemy się czy to prawda, skoro testy mają być dzisiaj. Powodzenia Adam! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl