![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Żle zrozumiałeś. Chodzi o mecze pucharowe polskich drużyn. Co by był gdybyśmy mieli 4 drużyny w pucharach i wszystkie grały by o jednej godzinie. W ustawie napisane jest, że minimum jeden mecz w kolejce. NIe można do tego porównać drużyny narodowej ponieważ to jest jedna drużyna i jej mecze nie kolidują z innymi. |
Borek tłumaczył się licencją,która kupili od uefy,a całkowicie pominął zapisy ustawy.To niby co,prawo polskie ich nie obowiązuje?Poza tym,rzucenie argumentu,że co by było jakby grały 4 drużyny z Polski,przypomina powiedzonko o dziadku,babci i jej wąsach.Tak właśnie wygląda zagadywanie tematu bez odniesienia się merytorycznie do treści ustawy.Ramówka polsatu jako tłumaczenie g...mnie obchodzi.Skoro fanzolą w swoich programach o nieprzestrzeganiu prawa przez Polaków,to niech zaczną od siebie.
|
Jutro jest szansa wygrac i zaczać gre w LE z wysokiego progu,zwlaszcza ze to moze byc jedna pełna pula trzech punktow ktore w tych rozgrywkach zdobedziemy ;D
|
Cytat:
Ten Polsat strasznie się męczy z tymi meczami pucharowymi. Dobrze że za rok będą sobie mogli odpocząć. Ciekawe co wymyśli TVN? Pewnie mecze będą w TVN7 :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Znalazłem takie cos na innym forum: Cytat:
Wisla powinna poprzeć Legię bo za 2 tygodnie bęziemy mieć ten sam problem, a w ogóle to całe szczescie, ze polszmata traci te rozgrywki za rok bo widac, ze nie chce im sie tego pokazywac. |
Cytat:
|
Cytat:
Przez takie myślenie możemy przegrać już przed wejściem na murawę. Po prostu trzeba wyjść i grać swoją piłkę, nieważne z kim i gdzie. Skończy się 5:0 dla przeciwników po ładnej naszej grze? Lepsze to niż dostanie brameczki w 88 minucie i przegranie meczu w katastrofalnym stylu. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html Jak widać Cupiał też ma dosyć takiej gry na 1:0. Wisła powinna zacząć grać swoje, wyrabiać swój styl, wychodzić na boisko mając przekonanie że jest lepsza. Nie można srać w gacie na myśl o Twente, Fulham czy nie wiem kim innym, cofać się i liczyć na najłagodniejszy wymiar kary. Mam nadzieję, że to co widziałem w meczu z Lechem to dopiero początek, a dzisiaj będzie kolejna odsłona lepszej, grającej piłką Wisły. |
Z Odense musimy wygrać i u siebie i na wyjeździe, a przy dobrych wiatrach u siebie ugrać remisy z Twente i Fulham i kilka pkt mamy zdobytych. Zostawmy jednak gdybanie. Wszystko okaże się dziś około 23.
|
Witam, mam pytanie odnośnie transmisji meczu Wisły. Na jakim kanale można będzie zobaczyć mecz? Pozdrowienia z Gdańska!
|
WisŁa - odense
21.05 tv4 |
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
|
Do boju Wisełko!!!
Jedyne co mnie martwi to ilość kibiców sukcesu. Na Apoel bilety rozchodziły się jak świeże bułeczki. A teraz? Szkoda gadać. Pewnie jak wygramy, to znowu Wisła będzie dla wszystkich najlepsza i bilety na kolejne mecze będą szybko się rozchodzić. Co za kraj. |
mysle ze to tez nie przez to niektorzy pracuja nocki inni jak ja teraz maja sesje poprawkowa, ciezko bedzie nawet na mecz w tv zdazyc ;P no ale nic wazne by wygrac:)
|
dodam jeszcze, ze TV3+ z dunskich stacji (puszczaja takze FCK-Worskla przed Wisla)
na sopie mozna szukac na Danish Delight Co do komentarzy przedmeczowych w dunskiej prasie (np. dzisiejsze JP) - OB uwaza Wisle za silniejsza ekipe od Panty (ktora wczesniej wykopali) i wcale sie pewnie przed meczem nie czuja, ale licza, ze jeslii zagraja twardo to moze cos z Kraka wywioza. Dobra informacja dla Wisly jest, ze nie zagra Kadrii (taki mlody walczak, dobija sie do reprezentacji). Wrocil do OB Fall - ale wg trenera - jeszcze nie doszedl do formy. Radzilbym uwazac na Petera Utake - jak mu sie chce to jest naprawde grozny - zwlaszcza jak Mendy tez dobrze zagra i wrzuci mu pare pilek. Shaz bot, nanu nanu. |
Cytat:
|
Arkadiusz Onyszko: Wisła może rozklepać Odense
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 |
Cytat:
|
ale dolicz sobie do tego mecze ligowe to juz wychodzi niezla sumka ;p a nie kazdy zarabia zapewne ; )
|
Cytat:
|
Cytat:
co do kibicow, to w kazdym klubie sa kibice ktorzy nie maja czasu chodzic na wszystkie mecze, a tylko na te najwazniejsze. W Lechu tez z reguly caly stadion byl na tych ciekawszych meczach w pucharach, a w lidze juz slabiej. |
Głównie chodzi mi o mecze LE, bo szkoda zachodu na omawianie sytuacji w TME. Człowieka ogarnia szał i frustracja w momencie, gdy widzi na meczu o LM pełen stadion, a raptem 3 tygodnie później okazuje się, że zainteresowanie tak ważnymi dla klubu meczami drastycznie spada. I to mnie strasznie dziwi - mam o to pretensje, mimo że wiadomo - to moja subiektywna opinia.
|
A widzieliście frekwencje na meczu Interu z Trabzonem w LM ? Tak to już jest że kibic bywa wybredny, będą hity to będzie komplet. Choć rzecz jasna warto w przyszłości (jak obiekt będzie już na te ponad 30 tyś.) pomyśleć o innych cenach biletów.
|
Cytat:
? Dobrze znany zawodnik / drużyna przyciąga kibiców niezależnie od ceny biletów. |
Frekwencja - frekwencją... ale dziś klimat będzie zajebisty. Kto ma przyjść, ten przyjdzie...
i tak w ogóle to ktoś ost. powiedział, że lepiej mu się gra przy 5 tys. fanatykach. :) |
Pareiko-Lamey, Chavez, Jaliens, Paljic - Sobol, Nunez, Melikson - Iliev, Kirm, Biton
Skład za UEFA.com Czyli Mały na ławie |
Zwycięskiego składu sie nie zmienia.Mnie to ustawienie ucieszyło, jeśli chłopaki pokaża podobną dyspozycje jak w Poznaniu - nie będzie problemów ze zdobyciem 3 punktó.
|
Cytat:
|
Tylko dlaczego na prawej stronie nie zagra Jovanović - zdecydowanie lepiej prezentujący się od Lameya, który prochu już nie wymyśli. Serb to przyszłość Wisły a Holender ma kontrakt na rok. Podobno mamy zbierać doświadczenie dlatego takich ruchów po prostu nie jestem wstanie zrozumieć, tym bardziej z uwagi na sam aspekt sportowy.
|
Bo Jovanovic na podmęczonego rywala będzie "Asem" ;)
|
Na kanale 242 cyfry mecz naszych rywali grupowych Fulham-Twente.Do nagrania i zobaczenia później.
|
proszę o pomoc, może pytanie nie dotyczy spotkania jako spotkania ale transmisji. nie mam dostępu do tv4, czy wie ktoś może na jakim zagranicznym kanale niekodowanym astra/hotbird znajde to spotkanie ?
|
Cytat:
http://www.meczyki.pl/ haha nasi wiedzą ze dziś grają ? Jak nie zaczną grac to u siebie przegramy:foch: |
Nasi grają gorzej niż Legia w Holandii póki co , mam nadzieje że w II połowie bedzie zryw.
|
Mamy jasność, co do tego kto zajmie ostatnie miejsce w grupie. Gramy gorzej niż z APOEL u siebie. Jedno wielkie nic. Brawo Jaliens.
|
No cóz pierwsze 45 minut jest w stanie zweryfikować wcześniejszą opinie...katastrofalna gra do przodu, NIC sie nie dzieje.. po cichu licze na zryw po przerwie i 2:1..JAZDA JAZDA JAZDA
|
do przodu? a co z tyłu to dopiero smiechu warte.
|
Cytat:
chciałbym słyszeć co się teraz w szatni dzieje |
Nie przesadzajcie. Kilka ładnych akcji Wisła stworzyła i ten Kirm! Jak gościa lubię, to dla mnie to już za dużo. Powinien zastanowić się nad sobą na ławce rezerwowych. Mały powinien wejść od początku drugiej połowy za Andraża. Podoba mi się Biton. Widać, że chłopak jest lepiej wyszkolony technicznie od Genkova i umie znaleźć się w dogodnej sytuacji. Najgorszy Paljić. Jakie to jest drewno to szok. Już wolę Diaza. Ani dryblingu, ani dośrodkować nie potrafi. Jak podaje to tylko do tyło i to do najbliższego kolegi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl