![]() |
Cytat:
|
siema,
jest dziś czynne "U Wiślaków" w czasie meczu z Piastem? a jak nie to gdzie mogę meczyk zobaczyć, poza netem oczywiście? |
Lizard King na Tomasza,i Nowy Kuzyn przy małym rynku ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam problem z photoshopem. każdą czcionką mogę pisać tylko drukowanymi literami.
|
Poszukuję tej grafiki w lepszej rozdzielczości (albo przynajmniej wersję nie uciętą):
http://i44.tinypic.com/4uyvx0.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
www.zumi.pl najlepiej Chrome na Sławkowskiej jak braknie montan to kupuj beltony taka sama cena i podobna jakość
|
jakiegoś linka do meczu Piasta z Wisełką mógłbym poprosić ?
Może być na sopcascie. Z góry dziekuje |
www.soccer-live.pl
www.kuszotv.pl Tam masz linki na rózne programy i na przeglądarki Czy mając Adobe Photoshop 7.0 opłaca mi sie go zmienić na wersję najnowsza tzn. czy bardzo sie różnią od siebie? |
Cytat:
www.soccer-live.pl. Jak ogladasz przez sopcast,to pamietaj,ze trzeba miec wymagany upload 450.Jak nie masz,to nie psuj innym zabawy i ogladaj np. przez justin tv Wejdz na http://www.speedtest.net/ i sprawdz sobie. pzodrawiam |
Mam problem z odtworzeniem filmu. Typ pliku: MKV. I mam już sterowniki ffdshow.
I wie ktoś co mam zrobić żeby hulało? I jeszcze jeden problem podobny też, mam grę w postaci pliku ISO i co mam ściągnąć żeby też działało? Z góry dzięki. Edit: Martinho lipa nie działa. |
Cytat:
|
Cytat:
ponawiam pytanie Cytat:
|
ile może kosztować rejestracja samochodu sprowadzonego zza granicy pojemność silnika1,7 rocznik 1995 ?
|
Cytat:
|
dlaczego dolny śląsk jest "wyzej" od górnego slaska? :P
|
może chodzi o wysokość w sensie m n.p.m.
|
A ja mam pytanko za godzinkę jedę do Kraka z rodzicami i bezsensu isc na sklepy i na pizze jak zawsze, stwierddzilismy że może by coś zwiedzić macie jakieś ciekawe pomysły odpada(Wawel,kopiec kościuszki,Kazimierz) ???
|
Cytat:
|
A ja polecam ogród botaniczny UJ:
http://www.ogrod.uj.edu.pl/index.php...ge=288&lang=pl Godziny zwiedzania na stronie pod powyższym linkiem. |
Cytat:
sa czasem rodzaje czcionek, ktorymi da sie pisac tylko duzymi literami. |
Cytat:
|
Wie ktoś do której dzisiaj będzie otwarty ten sklepik z gadżetami klubowymi w Tesco na Kapelance?
|
JAK WYLECZYĆ KASZEL W 7 GODZIN?!?!?!?!
BŁAGAM POMÓŻCIE !! macie jakieś domowe sposoby na szybkie wyleczenie kaszlu? |
Cytat:
|
1.Ile kosztuje wyprodukowanie jednego szalik w firmie "OK"?
2.Ile szalików można wyprodukować minimum/maksimum 3.Czy zamówienie można złożyć w "Fanatyku", czy siedzibie "OK"? 4.W jakiej rozdzielczości musi być projekt? |
Cytat:
JAKIEŚ SUGESTIE JESZCZE?? SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI !! najlepiej sprawdzone sposoby |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Syrop z cebuli, płukanie gardła wodą sodową, utarte jajko z cukrem. |
Rządzicie!!
będę płukał ryja sodówą, pije mleko z miodem i ssam herbitusil macie jeszcze jakieś sposoby może |
O której we wtorek jest trening seniorów? I czy można bedzie obejrzeć go?
|
Cytat:
2. 4/chyba nieskonczenie wiele :P tylko wtedy musisz wiecej czekac. Warunkiem jest, ze musi byc to wielokrotnosc liczby 4(choć akurat mi 10 wyprodukowali) 3. Nie wiem, mozna złożyć drogą mailową 4. Dowolnej (tak było jak w czerwcu zamawiałem) Czy mając Adobe Photoshop 7.0 opłaca mi sie go zmienić na wersję najnowsza tzn. czy bardzo sie różnią od siebie? |
Cytat:
|
Witam!
Mam pytanie na które odpowiadając możecie wygrać moją radość przez najbliższe pół roku. Pytanie brzmi: jak w necie za darmo da się oglądać amerykańskie abc i ESPN? Na Sopcaście średnio moge złapać a oglądanie NBA i NFL na tych kanałach jest o niebo lepsze niż na jakiś japońskich czy chińskich wynalazkach. Z góry dziękuje za pomoc. |
Gdzie swoje spotkania rozgrywa drużyna Polonia Kraków? Obecnie C-Klasa...
|
Jak usunąc w IE zapamietane loginy?? ??
Robie to przez CCleaner, i nada sie pojawiają. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl