![]() |
Ja i moich 3 znajomych wciąż nie zakupiliśmy karnetów, a zamierzamy ale po superpucharze. Uważam, że spokojnie będzie 15tys.
|
wie ktoś ile poszło już biletów na standard ??
|
Można już płacić za bilety kartą?
|
ejeje .nie mam karty kibica = nie kupię biletu ??
|
Cytat:
Chyba, że masz wyrobioną karte kibica to wtedy musisz ja mieć ze soba. |
aaaa .dzięki wielkie :)
|
Cytat:
|
Jak dzis sprzedaż? Jest kolejka? Jest to dla mnie cenna informacja bo nie jestem z Krakowa a jak mam stać godzinę na takim mrozie to dziekuję....
|
Sprzedaż od 11- kolejka jest na jakieś 100 osób, czyli nie za duża, ale ludzie cały czas przychodzą
Edit: z każda minuta wiecej osób. Ale Jest kultura stoi sie w środku, ciepło - więc obsługa była ludzka, nie kazali stać na tych zajebistych mrozach ! Ale ale - to, ze stoimy w środku to efekt ich pomyłki, niewiedzy podwładnych, itp. Bo szef ochroniarzy opierdala podwładnych , ze wpuścili ludzi do środka!!!!!! Przy takich mrozach, co za buc!!!! |
Cytat:
Tak można płacić kartą |
Czy kupując bilet dla znajomych co nie posiadają karty kibica potrzeba ich jakiś dokument, czy wystarczy spisać na kartce imię nazwisko pesel?
|
Nie potrzeba dokumentów, musisz mieć imię, nazwisko i PESEL ;]
Tak kupisz bilety na Standard, ale na mecze ligowe potrzebna jest Karta KIbica. |
Ile się czeka na bilety na Standard ?
|
byłem o 15,kolejki brak...
|
No to 30 tys pęknie jak nic..;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja kupowałem i karnet i bilet dzisiaj o 16, kolejka była - kilka osób, ale tylko dlatego, ze kartą można płacić na 4 stanowiskach, nr od 4 do 7, z tym, że na 4 wcale nie można płacić kartą, na 5 cos sie zablokowało, 6 było zamknięte, i tylko 7 działało normalnie. Parodia :D
|
czy bilety na SL bada dostepne w dniu meczu ? jesli tak, jak myslicie, bedzie szansa kupic C w dniu meczu ?
|
Cytat:
|
wczoraj od godziny 11 kolejki b. duże - stałem po bilety 2.30h a kolejka wcale się nie zmniejszała bo przychodzili kolejni chętni na bilety . dodając do tego że praktycznie każdy brał po kilka biletów to myślę że trochę się sprzedało
|
wie ktoś ile poszło biletów na SL już ?
|
Według tego co mówi Pan Ochalik większość osób która ma karnety kupiła bilety SL.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-jutro,1754943 |
czyli koło 8 tys ...? po dodaniu wczorajszych
|
Ja również wróciłem już z biletem. Kolejek ok. 15 nie było w ogóle. Czas oczekiwania na podejście do okienka liczony w sekundach :) Chyba mróz ludzi odstraszył :)
|
Kupowałam kilka biletów w pierwszy dzień wolnej sprzedaży, stanęłam w kolejce ok 11:30
Mimo dużej kolejki wszystko sprawnie szło, koło 12:20 miałam już bilety w ręce Po wywiadzie u znajomych, większość wybiera się dopiero po weekendzie |
Vinci oraz es*, mam do Was pytanie. Gdy kupowaliście bilety dało rade jeszcze wyrwać bilety na C lub G ? Czy już nie było ?
|
Cytat:
Dało radę, ponieważ nie pojawił się żaden komunikat informujący że biletów na sektor C czy G nie ma. Więc ruszaj spokojnie. |
Już znajomi ruszyli w czwartek o 10, z tym że wkręcają mnie że bilety kupili tylko na E bo reszta wyprzedana ;) Pewnie chcą mi zrobić niespodziankę bo przyjeżdżam z okolic Łodzi na mecz :)
|
dzis kolo godziny 12 tez byla kilkanascie osob i tak samo ludzie dochodzili. Do meczu jest jeszcze sporo czasu wiec frekwencja miejmy nadzieje bedzie wiecej niz przyzwoita :)
|
dzisiaj o 11 nie było prawie nikogo tylko 2 kasy czynne
na g3 sa ale tylko poniżej 11 rzędu |
Cytat:
|
4 kasy czynne, kolejki niema, bilety dostepne na każdy sektor. Ziomek w kasie nr 3 nie chciał pow ile biletów poszło
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra furwa bo właśnie widze ze licze te kasy jak kupony wczoraj :) do meritum.. otwarte kasy: 1 2 3 i 5 i brak kolejki. No
|
Cytat:
Cytat:
|
No wiem, ciemne wlosy, młoda, kolega u niej kupował. Tez byłem koło 10:30 i przy kazej czynnej kasie ktos kupowal bilet ale kolejki nie bylo. Jak nie ziomek jak ziomek, wlosy na zelu i grubszy
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl