![]() |
Cytat:
https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/pisze-sie;13292.html Mi nic nie przeszkadza, tylko trochę śmieszy. A to skojarzenie z Szumlewiczem nawet bardziej żenuje niż oburza (ze względu na poziom tego dziennikarza) czy też wydaje się nieuprawnione (ze względu na moje poglądy). Dominiku, jak dla mnie możesz uważać, co Ci się podoba, tylko daj żyć, ok? |
Cytat:
Szkoła dość często uczy takich wlanie ogólnych reguł, ale jeśli bardziej się w to wgryziesz, to wychodzi mnóstwo smaczków, np. przed "i" lub "oraz" też zdarza się postawić przecinek. Wszystko zależy od kontekstu i szyku zdania. |
O co ....a chodzi z tą całą rzecznik? Czy grupy decyzyjne ją akceptują?
|
Jeden zgrywa Miodka bedac imbecylem. Drugi zgrywa Dmowskiego bedac Dominem z Czyzyn:D Spokojnie, rzeczniczka jest od bycia rzeczniczka a nie od odpowiiednich pogladow. Nasza Pani prezes przeciez ma podobnie. Czy przez to jest gorsza "szefowa"? Badzmy powazni i tego samego oczekujmy od tych osob.
|
Cytat:
|
Ustawą znieść kretynów no tym forum, bo NIE WYCZYMIE :rotfl: teo na pierwszy ogień.
|
Cytat:
Jak niektórzy nie potrafią czytać, to jeszcze raz wam napiszę. Zwrot o poglądach to wisienka na torcie, a nie tort. |
Co gorsza jest duże prawdopodobieństwo, że rzecznik ubiera się w Zarze, jest wegetarianką i należy do cyklistów... śmiech na sali, poluzować gumki w majtkach.
Korpo rzecznik. TYLE. Ani obecny ani poprzedni to nie ideały. |
Cytat:
|
A może by tak któryś z użytkowników by został rzecznikiem? Zapewne na pierwszej konferencji było by yyyyy
|
Cytat:
|
Aby robiła to bez drżącego głosu....
|
Cytat:
|
A jakby była wojna z kibicami to murem stała by za Bednarzem co wpasowaloby sie w jej poglady bo to linia walki krytyki politycznej i innych demo-libre o lepszą tolerancyjną wolną od faszyzmu i kibolstwa Polskę, zwaną inaczej dotktryną tolerancjonizmu :D
Musicie przewidywać pewne możliwosci :D P.s na wegetarianke nie wygląda :lol: Ogólnie ryjek ma tak niesympatyczny ze troche sam zaczynam sie bać :D Ide o zakład, że wierzy w równość kobiet i mężczyzn :lol: |
Każdy kiedyś zaczynał, ale na razie nowa rzecznik jest beznadziejna i pod każdym względem gorsza od Juszczyka.
|
czy to prawda że przyjeżdża do pracy na rowerze ?
|
Cytat:
|
Ale wodnym, parkuje przy dębnickim.
|
Cytat:
|
A ja chciałbym pochwalić Jordiego Jodara. Gdy przychodził z Hongkongu większość (w tym ja) myślała, że to będzie pomyłka. A tu gość nam przygotował drużynę kondycyjnie rewelacyjnie. Oczywiście zobaczymy jak to będzie z biegiem sezonu, ale na ten moment daje nam to naprawdę sporo.
|
Czy Sadlok cos opowiadal w L+ , udzielil jakiegos wywiadu czy cos ?
|
Tak, był z nim pomeczowy wywiad w Lidze+. Pytali go między innymi o to, jak szatnia radzi sobie z tak dużą liczbą obcokrajowców czy o to, czy spodziewa się powołania od Adama Nawałki na najbliższe mecze reprezentacji ;)
|
Cytat:
|
Z perspektywy dolnego E organizacja cateringu duzo lepsza. Dobra kiełba, nie najgorsze piwo, itp. Chyba mniejsze kolejki, tez punkty piwne duzo dały.
|
Doczekamy się.nowej strony internetowej do końca sierpnia? Jak myślicie? ;)
|
Podobno testy już trwają Juszczyk mówił,że może na derby....
|
|
Cześć,
jesteście mi wstanie poznać łysego gościa w zaznaczonej minucie: https://www.youtube.com/watch?v=aYre...utu.be&t=2m48s ? dzięki za pomoc z góry ;) |
Tak, znam tego Pana osobiście. Super gość oddany Wiśle
|
ok, a kto to :D ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl