![]() |
heh i znowu po rogu....
|
I liga wita :lol:
|
Janoszka głową i 1-0 dla Ruchu oj oby tak zostało!!
|
normalnie żal mi Lecha... współczuje
|
Cytat:
A zreszta mecz jeszcze trwa wszystkie scenariusze możliwe, E: Chyba że kolega kibicuje KKS to cofam wszystko powyzsze |
Czego współczujesz Amice? Należy się cieszyć, bo zespoły-obłudy tj. Amica, Pasy i Disco dostają to na co zasługują.
Miejmy nadzieję, że ze 2 z nich skorzystają z przymusowych wakacji w I lidze. |
Oby Ruch to dowiózł do końca.
Kiedy Pyrusy grają z Polonią? |
Za 3 dni :D
|
Cytat:
|
Wiem że to mało prawdopodobne, ale czy była wcześniej sytuacja ze mistrz kraju w następnym sezonie spadł z ligi ?
|
No to za trzy dni derby wielkopolski: Groclin-Amica :)
|
jak to sie utrzyma to bedzie cudnie;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba Lubin tego dokonał - mam nadzieję że Amica powtórzy ten sukces. Jak sobie później awansują uczciwie to będę ich już tylko nie lubił. Odpadnie mi pogarda. |
Cytat:
|
Co by się nie działo, Amica nie spadnie. Oni po prostu olewają mecze w naszej lidze. Ale jak sytuacja zrobi się na prawdę nieciekawa to zepną (albo zapną ;) się na kilka meczy i skończą sezon gdzieś w środku tabeli.
Ale nie muszę mieć wcale racji ;) P.S. W 87 minucie Peszko strzelił w spojenie.. No to jeszcze kilka minut trzeba poczekać bo z tymi golami w ostatnich minutach Amica czasem przyfarci... |
Cytat:
|
Wiem że w przypadku Amici to raczej science-fiction że spadną, ale jeśli będą się spinać tylko na kilka meczy w sezonie to nie wróże im wyższego miejsca jak 8 a o euro-pucharach nie wspomnę :P
|
Oni muszą przenieść się do Premiership.Tam na bank grali by o majstra;)
|
PESZKO W KOSMOS,,, a amica na dno...
|
No i koniec kolejna przegrana mistrza Polski :P
|
Zajebis*a kolejka jak dla mnie.
Wisła wygrywa w derbach Lechia wygrywa. Śląsk Wygrywa. Lech przegrywa i znajduje się w strefie spadkowej Polonia W-wa przegrywa. |
Cytat:
|
Cytat:
Kolejka w sumie wymarzona. |
1 liga! 1 liga! amica! oby tak dalej:)
|
Gdzieś wyczytałem że w 1955 Polonia Bytom jako mistrz spadła.
|
Oglądał ktoś mecz? Dlaczego mecz był aż o 7 minut przedłużony? Rzeczywiście tyle przerw w grze było czy?
|
Ha ha ha ....Nasza Ekstraklasa to jest tak silna ,że.... no jakby to napisać.... że hej !!! Dobra żarty na bok... Tu już nie ma co trenować panie Emalia to trzeba dzwonić... Jak tak dalej będą "grali" to za rok derby z Wartą na bank... Śmiechoteka ten Lech. Tutaj pędzą szejków 3-1 a takiego Ruchu nie potrafią pokonać...
|
kolejka marzeń, oby podobnie było za tydzień :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl