![]() |
Trenuje z nami już ten testowany Chorwat?
|
Tak jak najbardziej. Zdaje się, że trenuje od pierwszego dnia obozu w Belek.
|
Bo na zdjęciach z Turcji jakoś nie mogę go wyczaić.
Widocznie dobrze go ukrywają, pewnie razem z tym skrzydłowym z hameryki. ;) |
Na jednym zdjęciu z dzisiejszego treningu można go było zobaczyć na pewno. A skrzydłowego tak dobrze ukrywają, że aż na innym kontynencie się znajduje ;)
|
Ja mam prośbę do wszelkich informatorów, żeby nie pisali za dużo. Jeżeli zarząd ukrywa negocjacje to chyba ma jakiś cel w tym. Już Czerwiński się wysypał, przez gównoburze w internecie. Jak potrzebujecie dajcie info, że będzie fajny transfer i tyle.
|
Dokładnie tyle w temacie
|
Cytat:
|
Jak donosi futmal blisko powrotu na R22 był.. Ćwielong.
Wisła wycofała się jednak z pomysłu. I bardzo mnie to cieszy. |
No jeszcze Cwielonga tu brakowalo
|
Cytat:
|
Futmal nie jest "źródłem o zerowej reputacji".
|
|
Ciekawe czy to celny strzał, bo wątpię by ktoś z tego portalu miał sprawdzone informacje.
Mógłby ktoś wiarygodny potwierdzić?! Oby tylko nie pojawiły się niepotrzebne przeszkody. |
jak oceniacie tego nowego Chorwata po sparingu?
|
Cytat:
Z przodu to prawie ze nic nie zrobił, a z tyłu miał udział w obu straconych. |
Cytat:
|
Jak futmal ma zerową reputacje to ja się pytam kto ma od nich większą?
Dobrze, że poszli po rozum do głowy z tym Ćwielongiem. Szanujmy się. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli kolejny gówno-portal na czarna liste. |
No właśnie nie do końca, bo to jest raczej TO nazwisko.
Albo wszyscy maja lewe info z klubu dla zmyły i chodzi o kogoś innego.. Inna sprawa, że nie ma oficjalnej informacji, że podpisał, a ten news prasowy, który o tym mówi jest z 13.01. Na transfermarkt też ma dalej stary klub. Trzeba czekać i sie nie napalać ;) |
mysle ze temat tego kolumbijczyka i kazdego innego domniemanego pilkarza powinien sie znalezc w temacie plotek a spasic do domu ale przynajmniej w dobrym hotelu pospal pocwiczyl pilke se pokopal, sniadanko zjadl, pobiegal i nic nie zaplacil :)
|
Cytat:
|
Tyle w temacie Salvadora...
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...i-wisly-krakow |
Cytat:
|
|
|
Mam nadzieję, że Czerwińskiego też podpiszą (w czerwcu)
|
Właśnie czytam,że kibice Wigier sobie go chwalą może będzie ok
|
Mojte i Pietrzaka tez chwalili i co. Choc z drugiej strony, z tego co pamietam, tych dwoch akurat chwalono bardziej za gre do przodu niz za defensywe:D Ten Bartkowski zle nie wyglada. Wiek dobry, doswiadczenie ma, moze grac na obu bokach obrony. Jovicia raczej nie zastapi ale sadze, ze od Bartosza, Mojty i Pietrzaka (pojedynczo:D) bedzie lepszy. Reasumujac, jesli dojdzie do transferu, chyba in plus (do naszego stanu posiadania).
|
Jovic 25lat mecze241 1,56 bramki14 asysty26
Bartkowski25lat 159 wiecej w 1 lidze 3 5 Nie wiem czy sie smiać czy płakać |
Cytat:
|
Poważnie nie wiem, czego/kogo się niektórzy spodziewają...Tak krawiec kraje, jak mu materii staje.
|
Skoro Czerwiński nas olał to nie ma co narzekać. Liczę że będzie to solidny piłkarz.
|
Ciekawy zawodnik, bardzo chwalony w 1 lidze no i Polak. Juz testy medyczne wiec po malu mozemy go witac w druzynie. Fajnie, ze moze grac na obu bokach obrony bo tacy zawodnicy sa bardzo cenieni w Europie.
|
mitmichael napisał(a):http://www.wislakrakow.com/forum/ima...s/viewpost.gif
Ciekawy zawodnik, bardzo chwalony w 1 lidze no i Polak. Juz testy medyczne wiec po malu mozemy go witac w druzynie. Fajnie, ze moze grac na obu bokach obrony bo tacy zawodnicy sa bardzo cenieni w Europie. bez przesady, to zwykły wyrobnik... dajcie spokój ani on Wisły nie zbawi ani zbytnio nie zaszkodzi... ot taka zapchajdziura.... szkoda bo spodziewałem się kogoś z mocniejszym CV... Odpalamy za grosze najlepszego PO w lidze, a bierzemy w jego miejsce 25 letniego noname'a... |
Cytat:
|
Cytat kibiców Wigier w komentarzach z 90minut.pl:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może coś z tego będzie |
Cytat:
Wreszcie ktoś kto ma trochę oleju w głowie. Polecam wszystkim DAĆ ludziom szanse. |
Jesli bedzie solidny w obronie to mi ten transfer odpowiada. Jovic w obronie momentami gral tragicznie. Bartkowski bedzie sie chcial pokazac bo otrzymuje spora szanse. Mam nadzieje ze zalata dziure na prawej stronie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl