![]() |
Panowie bomba transferowa tuż tuż...
Pozdrawiam Wiarygodny informator |
no ciekawe, moje typy Uche/Wilk :)
|
Wilk transferowa bomba?
:haha::lol::help: |
za 2h na interii będzie napisane ze Wilk prawie w Wiśle
|
A skończy się na tym, że Niezatapialny wróci do pionu sportowego.
Nie rozumiem tego. Jeżeli coś wiem o naszym celu transferowym a podanie jej mogłoby zaszkodzić w negocjacjach to nie piszę nic. A tak mamy klasyczne wiem, ale nie powiem. Wiadome było, że skończy się na wysypie milionów informatorów co tylko wprowadzi zamieszanie. Albo podaje konkretną informację albo milczę. Taka powinna być zasada. |
@up,
A ja się nie zgodzę. Sam chętnie przeczytam od wiarygodnej osoby, że jakiś dobry piłkarz jest blisko Wisły. Nic więcej wiedzieć nie muszę. Nie mam 5 lat, żeby nie móc zaczekać chwile na ogłoszenie personaliów. Nazwiska tego tajemniczego piłkarza dowiedziałem się niejako przypadkiem, w rozmowie. Nikogo o to nie prosiłem. Nie wiem o kim też pisze Regan, czy też może sobie najzwyczajniej w świecie robi jaja, ale ten piłkarz o którym ja słyszałem to nie jest żadna bomba (jeśli za bombę uznamy kogoś z tzw. głośnym nazwiskiem). To będzie po prostu bardzo dobry ruch, który wiele może dać Wiśle teraz i bardzo dużo w przyszłości. |
Cytat:
|
Wilk poważnie kontuzjowany. nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci do piłki
|
Ja pisze jak wiem że jest na/po testach medycznych. W chwili obecnej nie mam info żeby ktoś był. Ale też większość źródeł w Turcji wiec info może być niepełne...
|
Turcja?
Sarki&IQ77? Faktycznie bomba :lol: |
Chyba chodziło o to ze źródła sa aktualnie z obozem (?)
|
na obozie :-)
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...892,1,727.html
Do zespołu Wisły przejdzie za to piłkarz Akademii Piłkarskiej Legii, Kacper Ostrowski. Piłkarz, który 3. marca skończy 17 lat, rozpoczął dzisiaj treningi z drużyną juniorów Białej Gwiazdy. Ostrowski to wychowanek Tarnovii |
Cytat:
|
Jezeli chodzi o tego mlodzika z Ameryki Południowej co ma do Nas trafic a gra na Mistrzostwach Ameryki to tylko 4 pilkarzy odpowiada kryteriom bo tylko tylu pomocnikow ma 20 lat. Nie miałem co robic wiec sprawdziłem składy wszystkich druzyn uczestniczacych w turnieju. Zobaczymy czy dobrym tropem poszedłem czy moze chodzilo o 20 lat rocznikowo.
|
Cytat:
|
Pewnie nie trafi do nas bo mamy nagranego kogoś innego, kogoś kto mieści się wyżej na naszej liście transferowej.
Pewnie ten skrzydłowy o którym wspominał ZWE. Od początku czułem, że Olek jest tylko opcją rezerwową. |
tzw. Szarki :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście po takich kontuzjach ciężko wyrokować czy w ogóle jeszcze będzie w stanie kopnąć piłkę. Ja tam Wilka lubiłem ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec Czarek do takiej prostej gry to moze być zbyt dobry... |
Jest Popovic, Mączyński i Brlek.
Do tego klasyczna 10 Stilić i mamy komplet. ;) Nie wywołujmy Wilka z lasu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Idze, idze...jakies kasztany wyszukałes. To ma byc nazwisko ! :D
|
Pewnie wyszedł mu ten mały S z W ? Tyle, że on coś drogi. Pewnie chodzi jednak o kogoś z szerokiej kadry klubu hiszpańskiego. Takie tam dywagacje.
|
tia
i moze z Kanzas tudzież Karakaz :) E: rozi - nie nie, za 150 tysiecy euroszekli ! Cenowa okazja! Imo ten z karakaz ma nawet Włoskie obywatelstwo, wiec jak znalazł do naszej ligi. Tyle że ....ja nie wiem ocb :) |
Szukał konusa i znalazł...za 1.4 bańki na TM, heh
|
Cytat:
|
Cytat:
........... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Antonio :P
|
Dajcie sobie spokój, bo te sępy pseudodziennikarskie nie śpią, a tylko czyhają na jakieś wieści z portali. Zaraz będą domysły i informatory nowe... Poczekajcie cierpliwie...
|
Domysły proponuje zapisać na kartce i zostawić na biurku, gdy dojdzie do transferu wszyscy krzykniemy sobie "sprawdzam". A w ostateczności proponuję dla Was temat "Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów".
|
Cytat:
|
Już nic nie piszę :P
|
Cytat:
Tak czy siak, kto by to nie był, to lepiej by to był jakiś rączy zajączek, by umykał przed Polczakami i innymi ligowymi siepaczami :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl