![]() |
Cytat:
Jeśli brać zawodników stamtąd to właśnie takich. Młodych, których można tu jeszcze rozwinąć, ale posiadają już teraz umiejętności, które wzmocnią zespół. Zobaczymy jak pójdzie z tym transferem, ale z tych nazwisk hiszpańskich, które się przewijają to robi najlepsze wrazenie do tej pory. |
Jestem pewien ze M Junco chce bilansować ilość Polaków i obcokrajowców w drużynie.
Jak życie pokazuje zdecydowanie trudniej jest czasami dogadać się z polskim piłkarzem, a w szczególnosci jego agentem niż z obcokrajowcami. Tacy Serbowie czy Chorwaci chętnie piszą się na polska ekstraklasę, bo w Polsce zarabia się lepiej, jakościowo są to często ograni piłkarze, a ich agenci nie świruja jak Polacy. W przypadku Serbów problem jest taki ze kraj ten nie należy do UE. Co do Lloncha Puyaltó, to podobno jakościowo byłby ciekawym piłkarzem |
Inna kwestia to taka, że Wisła jest nadal podobno w czolówce Ekstraklasy jesli chodzi i o wysokość kontrakóow. Niestety miejsce w tabeli jest nieadekwatne do wysokości apanaży niektórych graczy.
Wisła ma problem w obronie bo trzeba płacić choćby Mójcie czy Pietrzakow,i a z obu lewych obrońców pożytku nie ma żadnego. Tak samo za poprzednich władz nabyto kilku środkowych pomocników a zapomniano o skrzydłach lub pozycji nr 10. Ci co nie graja nie chcą odchodzić z Wisły bo jest tu im fajnie i wygodnie. I to jest problem Białej Gwiazdy |
Wislaportal, która ma niezłe info napisało, że wszyscy Hiszpanie to plotki transferowe.
Co oczywiście nie jest do końca prawdą, bo Lloncha się pytał Bochniewicza, z którym gra w drużynie o Kraków. |
Dokładnie, więc tutaj musiał być jakiś kontakt ze strony Wisły. Po nim płakać nie będę, Ibana szkoda, bo wydawał się być ciekawą opcją. Nic, skoro nic nie wiemy trzeba spokojnie czekać.
|
Nesta - ja myślę, że to zwykła zasłona dymna. Wiadomo, kto stoi za wislaportal, więc mogli wypuścić takiego newsa, żeby nie zrobiło się za dużo szumu wokół tych nazwisk.
|
To tez jest możliwe :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że jak któryś z tych transferów dojdzie do skutku to WP postawią w średnim świetle :) |
Z drugiej strony zwróćcie uwagę, że dotychczasowe transfery (za wyjątkiem Stilica) w mediach nie przewijały się praktycznie w ogóle. O słomce dowiedzieliśmy się na finiszu, o Arsenicu żadne media nie podały.
Ivan Gonzalez wysypał się na ostatniej prostej. Musicie o tym pamiętać. Może przyjść ktoś zupełnie inny, oby jeszcze lepszy niż owi Hiszpanie, choć Iban byłby ciekawą opcją. |
Cytat:
|
Zauważcie, że chyba wszyscy medialni kandydaci pracowali wcześniej z Kiko. Wskazuje to na klasyczną metodę dziennikarką strugania newsów z banana: przychodzi nowy trener, to sprawdź którzy jego byli zawodnicy są mniej więcej realni do wyjęcia i jedziesz z tematem. Jako że kadry zespołów to blisko 20-tu zawodników tematów starczy do końca okienka.
Dlatego ufam w tej kwestii WP, bo brzmi to wiarygodnie. Nie sądzę żeby Junco opierał się na numetach telefonicznych zajumanych z telefonu Kiko gdy ten nie patrzył. |
Dla nich to jest samonapędzająca się maszyna. Najpierw piszą bzdury o zainteresowaniu Wisły zawodnikami, których sami wymyślili, a potem mogą sobie szydzić, że Wisła interesuje się każdym piłkarzem, który mówi po hiszpańsku. Dziennikarstwo sportowe to dno, niestety.
|
Dziennikarstwo sportowe w Polsce to jest poziom Rowu Mariańskiego czy pozniej zera,dna, jakiegokolwiek szacunku.Serio ,brzydze sie polskimi "dziennikarzami" bo zwykłe hieny i buce.I tyle w temacie.
Czesto niemaja pojecia jak szkodzą ludzią o ktorych piszą.a zwykle jeszcze tych ludzi mieszają z błotem,by sie "lepiej sprzedało".ja nie mam do nich zadnego szacunku. |
Lenczyk coś kiedyś powiedział o nocnikarzach.
|
Cytat:
|
Film człowieku,film. Nie dokumentalny. Innych dziennikarze nie kręcą.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
http://fcdinamo.ge/en/news?n=101236&i= |
Dinamo się sypie finansowo, pewnie byli niewypłacalni to się na nich wypiął.
|
O a ten Jarabek to nie jest czasem nasz niedoszły trener?;d
|
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...tu-z-wis-krakw
Arsenić przesunięty do drugiej drużyny Osijek. Sytuacja podobna do tej z Joviciem. Oby z podobnym zakończeniem. |
Testy, testy jak slysze to słowo to na pewno znowu nie wypalą. Jak juz ZWE pisze, że Wisła podpisze kontrakt z zagranicznym pomocnikiem którego do tej pory media nie łączyły z naszym klubem to powinien to byc ciekawy zawodnik bo tylko takich od razu bierzemy, bez zbednych "testow".
|
A moze te nazwiska pojawaiajace sie w kontekscie Wisly to "testy" Zarzadu?
Pogon Szczecin, jak chciala sie dowiedziewc, kto z klubu puszcza info do prasy o trasnferach, powiedziala kazdemu pracownikowi inne nazwisko w kontekscie pojscia do Pogoni. Przegral pracownik co dostal Obraniaka, bo to on sprzedal info do prasy. |
Nie sądzę, aby angażowali też do tego Bochniewicza, który gra z Llonchą w jednej drużynie.. ;) I, który sam napisał, że Hiszpan pytał go o Kraków itp.
Więc coś zapewne było na rzeczy, ale Wisła pewnie takich zawodników, o których wstępnie pyta ma kilkunastu. I pewnie tak też było tym razem, luźno sondowali temat, może sam Kiko zadzwonił, a media zrobiły szum jakby transfer miał być pewny. Stąd dementi nieoficjalnym kanałem, bo hulająca informacja o zainteresowaniu III ligowym zawodnikiem nie jest dobra wizerunkowo. |
Była opcja, że Popovic odejdzie i ten Llonch miał być niby za Popo. Trochę dziwny ruch, bo na Transfermarkcie jest prawym pomocnikiem lub prawym obrońcą.
|
Cytat:
|
Jeśli ten tajemniczy piłkarz to ten, o którym słyszałem, to na pewno to będzie dobry ruch. Pomoże nam wiele w ofensywie już teraz, ale w przyszłości może rozwinąć się w jedną z gwiazd ligi i dać spory zarobek. Realny przyszły tydzień, bo musi otworzyć się okienko.
Wszyscy trzymają język za zębami i oby tak było do końca, bo tacy zawodnicy to łakome kąski. |
Rzeczywiście głosy o bardzo dobrym transferze dochodzą z wiarygodnych źródeł.
Oby nic się nie wysypało i pewnie będziemy zadowoleni. ;) |
A podacie jakies informacje dotyczace tego zawodnika ?
|
Nie nikt tego nie wie, a osoby które o nim wiedzą celowo nie podają, gdyż boją się że sprawa ujrzawszy światło dzienne może nie zostać sfinalizowana. Inne kluby nie śpią, poczekajmy kilka dni i będzie wszystko jasne. ;)
Wiemy tylko tyle, że ma to być zagraniczny pomocnik, pewnie skrzydłowy. I nic więcej. A im ciszej o tym tym lepiej. |
Tak co okienko sami informatorzy... Ja wiem ale ne powiem... LITOŚCi!!!
|
Ja jebie....litości, co Wam na tacy maja podać dane zawodnika. Będzie dogadany w 100% to się dowiecie......jak ....a dzieci
|
Wyrób sobie kontakty, poznaj ludzi to będziesz wiedział. Jaki interes jest w podawaniu personaliów jak trwają rozmowy?
Może to zadziałać tylko na niekorzyść Wisły. Nikt z nas nie jest pismakiem z PS, Weszło czy jeszcze innego który chce sobie narobić popularności poprzez podanie kto to jest. |
Z informacji TT wynika, że to jakiś pomocnik który przebywa na mistrzostwach U20 Ameryki Południowej, ale jak to się mówi... Pożyjemy, zobaczymy ;)
|
Cytat:
|
wislak2214
no. A czemu nie? Ku pokrzepieniu serc. Co wam to przeszkadza? Ja tam zacieram rączki i czekam z niecierpliwością. Miło od kilku osób usłyszeć, że jakieś ciekawe transfery się szykują. |
Lepiej nie podawać kto żeby się nie posypalo :-
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl