![]() |
jak się mają sklepy 1 maja ?? te duże wiadomo zamknięte, w reszcie może pracować właściciel + rodzina, pamięta ktoś jak/czy pracowały w większości te wszystkie żabki, kefirki, itp. ?? (np. w poprzednie święta)
|
Cytat:
podbijam .. |
Cytat:
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/22219481...witch.com-.rar pass: www.warezwitch.com spróbuj to zainstalować. fajny program. instalujesz i powinno od razu zaskoczyć wszystko. a moje pytanie: jak dojechać busami do Szczawnicy? |
a moje pytanie: jak dojechać busami do Szczawnicy?[/quote]
http://pks.krakow.szczawnica.e-podro...3725/55156.pks |
Czy jutro wszystkie większe sklepy są zamknięte? Konretnie chodzi mi o Kaufland.
|
1.Jaką polecicie pracę w Krakowie dla studentów? Z wyjątkiem KFC, Maca czy chodzenia w przebraniu :P
2.Gdzie można w Krakowie wypożyczyć sutannę? I ile kosztuje wypożyczenie? |
Cytat:
|
Jacy piłkarze Wisełki byli ostatnio(w ten tydzień) w jakiejś szkole ?
|
Mam zamiar zakupić tą koszulke:
http://ifotos.pl/uploaded/112239.jpg Ale nie wiem jaki rozmiar zamówić (mam 1,9m) XL czy XXL, bo jak wiadomo z tym rozmiarami różnie bywa(raz jak kupiłem XXL to była na 2 metrowego gościa, a XL czasme robią na 182 cm), nie chce się w niej utopić, ale nie chce też żeby mnie za bardzo opinała, więc jak ktoś ma jakieś koszulki ze sklepu z oficjalnej strony, niech coś napsize, który rozmiar proponujecie.... EDIT: Pawulon: Waże 84kg, wiec nadwagi przy moim wzroście raczej nie mam, mięśnia piwnego też raczej nie posiadam:D |
jeszcze wazne jaka masz mase ciała tzn wage.ale jak nie masz nadwagi to XL.
|
Cytat:
|
Mam pytanie, jak sie nazywa ulica na której leży stadion Piasta(strona gości)?
|
tu szybciej do tego dojde
proste pytanie co to SKS Cracovia jaki to skrót. |
haha Szkolne Kółko Sportowe cracovia :Dnie no żartuje oczywiście
|
witam, potrzebuje link do programu "pająk" (nie mylić z pajączkiem) jest to program to rysowania schematów itp. szukałem ale nie mogę znaleźć:/
|
Cytat:
Chlopie w takim miescie sie pytasz o prace ?:) Akurat jest czas jak sie ogrodki otwieraja,jak do tego jeszcze masz prezencje to skladaj cv. Poza tym masa galerii,krakowska,kazimierz wiec i sklepow od groma. Knajpy,zawsze jakis kurs barmanski mozesz zrobic i chodzic rynek/kazimierz i jak nie bedziesz lewy to powinienes cos znalezc pozdawiam |
Cytat:
|
Wie ktoś czy jest jutro otwarty decathlon ?
|
Gdzie w Podgórzu mogę kupić spraye do malowania najlepiej montany ;)
|
Cytat:
|
ma KtoŚ Linka Do 41 Edycji Vlepek WisŁy ?
|
Witam:) Dzisiaj w Rmf Max przed 18 słyszalem piosenke ktorej czesc szla cos na wzor tego " Hi I can do it, i can do it..." niestety reszty nie pamietam a znajsc tej piosenki nie moge ani na youtube anie na wrzucie nigdzie po prostu pomoze ktos?? z Gory dzieki
|
Cytat:
|
Cytat:
Fly like you do it Like you're high Like you do it ... |
Cytat:
|
Cytat:
Darius & Finaly - Do It All Night (Michael Mind Remix) Pozdrawiam |
Cześć :D mógłby mi ktoś polecić jakieś nutki, coś w stylu Hemp Gru-To jest to w remiksie "CocoJambo"..poszukuje takich nutek bo one są wypas na imprezki :D
pozdrawiam :D |
Czy są dziś otwarte punkty STS lub Profesional?
|
Cytat:
Cytat:
Pozdro |
A ma ktoś 100% pewności co do tego, czy jest otwarte?
|
Cytat:
|
banasik - załóż sobie lepiej konto w necie.
Tam masz lepsze kursy i nie musisz płacić fiskusowi 10 % prowizji od wygranej . === 00:31 sekunda http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU ile tam może być tysięcy ludzi ? |
Jak jeżdzą dzisiaj autobusy MPK ?
|
Cytat:
|
Mam taki problem :
Posiadam telewizje kablową, jakiś podstawowy pakiet - kilka kanałów. Wszystko elegancko ale dzisiaj w pewnym momencie "zaciął" się obraz na Tv4... Głos idzie normalnie, tylko na obrazie widnieje jakiś typek z Mango w jednej pozycji... Na innych kanałach wszystko pięknie ładnie. Próbowałem już szukać na innych kanałach tego Tv4 ale to samo co wcześniej... Co z tym zrobić ? |
Cytat:
|
Jeśli Cię to interesuje fortuna otwarta jet do 14.30.
Cytat:
|
jak zagrac na 2 osoby w PES-a 09 zeby na klawiaturze i na padzie??
|
Czy szkoły podoficerskie przyjmują absolwentów z technikum czy wolą z liceum?
ważne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl