![]() |
Wracając na chwilę do Chaveza. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba Pan Rudnev w meczu bodajże ze Śląskiem także przygwieździł i była jakaś kara?
|
http://www.sportfan.pl/artykul/8446/...karze-glupieja
Naszych też to dotyczy. Stare, ale nie wiem czy było. |
Cytat:
|
Czy ktoś wie może do którego roku kontrakt ważny ma Boguski?
|
Z mojego punktu widzenia, Patryk Małecki nic nie wniósł do wczorajszej gry ( oczywiście i u innych piłkarzy nie wszystko było przepiękne ). Dośrodkowania, rzuty wolne i rożne to chyba nie dla niego zajęcie. Czy on nie może nad tym popracować na treningach?
|
Cytat:
|
w jakim języku Małecki zbluzgał Paljica ?? po łacinie !
|
Żuraw jutro w Cafe Futbol. Polsat Sport 11:00
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie no, tym razem coś innego :P |
"Wypada przeprosić kibiców"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tu nie chodzi o pretensje Patryka do Paljicia, tylko o styl w jakim to robi. Bo wymachiwanie rekami do kolegi z druzyny a stylu "bo ci ryj jebne" nie podobal sie komentatorom i mi. zachowanie Maleckiego ma bardziej charakter destrukcyjny niz mobilizujacy
|
chlopaki sie integruja :P Sergio Branco widziany na statoilu na Armii Krajowej, kupowal 0,7 wyborowej i hot doga 'no pork'
|
Czy to prawda że w jutrzejszym Cafe Futbol gościem będzie Maciej Żurawski? Coś mi się obiło o uszy ale nie jestem pewien.
|
Cytat:
|
Znając temperament niektórych naszych zawodników, żeby się to bójką nie skończyło ;)
|
Niech popiją razem, pojedzą, pogadają... może za kilka miesięcy będziemy mówić o tym, jak się drużyna narodziła na domówkach u Branco (vide grille u Kosy). :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ten Branco to faktycznie muzułmanin, czy może po prostu nie przepada za świńskimi podrobami? Bo jeśli to pierwsze, to dobrze że już po Ramadanie:> |
nie wiem o co Ci chodzi, mimo wszystko przyjąłem post Oldpary z przymrużeniem oka
a zresztą nie ważne no właśnie, też parówek świńskich nie jadam a muzułmaninem nie jestem :P Ps. do wódki to chyba nie trzeba znać języka a ramadan w każdym kraju wypada w innym terminie, może tego chłopaka z Cracovii wyciąga? gorzej jak go dopadła jesienna depresja jak Yahayę :( |
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam się, że Patryk ma serce do gry. Ale co z tego? Wszystkie jego wrzutki były zupełnie bez sensu, bo pozorowane dośrodkowania wybijały z rytmu nie przeciwnika, a naszych napastników; zaś te właściwe były bite donikąd. A skoro nie jest wzorowy, to mógłby pochylić głowę i skupić się na doskonaleniu własnej gry, a nie dyrygowaniu kolegów. Aż taki ma talent? Coś osiągnął? Jest doświadczony? Ktoś go zrobił kapitanem? Zupełnie czym innym jest wyzywanie i obrażanie kolegów. Dla mnie to już przesada. I nie chodzi tu już o pogarszanie tzw. atmosfery w szatni, ale totalne burzenie pracy zespołu i sztabu szkoleniowego. Lubię to jego zaangażowanie i niewyparzoną gębę, ale nie na tyle, żeby poświęcać dla niego dobro całej Wisły i to miałem na myśli. I być może w Twoim środowisku ludzie rzucają do siebie w pracy lub po pracy pieszczotliwe: "ty ....o". W moim nie. I jako kibic Wisły nie życzę sobie takiego chamstwa na boisku. |
Dzisiaj Zurawski w Cafe Futbol potwierdzil, ze sa podzialy tj. Polacy vs Obcokrajowcy. Zespol nie istnieje. Po drugie odpowiednio tez skomentowal polityke transferowa klubu i jakosc nowych pilkarzy, oczywiscie w slowach bardzo dyplomatycznych. Dobrze, ze Maciek jest szczery. Mowil tez o tym, o czym ja pisalem tu niedawno...wymagac to przede wszystkim trzeba od nowych(ktorzy kosztowali nie male pieniadze i ktorzy maja dlugoletnie kontrakty).
|
Nie zdziwie sie jak po tych slowach Zurawia Basalaj zostanie wezwany na dywanik do Cupiala za rozwalanie druzyny :)
|
A ja się nie zdziwie, jak to Żurawskiego wezwą ;)
|
Czy ktoś ma link do tego Cafe Futbol? Chętnie bym posłuchał, co Żuraw dokładnie mówił.
|
No to już się pozbyć Polaków i po problemie :P sprawdzić na ich miejsce zagranicznych im się zechce...Może ten Polski coś pomoże
|
Cytat:
|
Żuraw niech lepiej nic nie mówi, tymi słowami znów się ośmieszył, komentuje politykę klubu a sam jest cząstką jej po przyjściu do Wisły więc to tak jakby przyznawał się do tego że jest jedną wielka pomyłką i Wisła zrobiła błąd zatrudniając go, to jest ta "jakość piłkarzy którzy przyszli do Wisły" o której mówi Pan Żurawski, ale cwaniacko chciał się wykręcić mówiąc że trzeba wymagać od nowych, przede wszystkim od tych którzy mają długie kontrakty, z podkreśleniem "długoletnie" kontrakty bo sam na rok, Panie Żurawski, żeby czegoś od kogoś wymagać a tym bardziej od młodych to samemu trzeba zacząć coś grać i jako starszy dać przykład, bo na dziś dzień prezentuje Pan gorszy futbol od choćby Cikosa czy Bunozy, zacznij Pan grać, a nie udawaj Pan prezesa czy właściciela, Pan tu jest żeby grac, a nie komentować politykę klubu, takie zachowanie powinno mieć swój koniec na dywaniku u Cupiału żeby chłopak wkuł sobie do łba że nie robi tu za mędrca tylko za piłkarza, zrozumiałbym jakby coś grał, choćby jakąś asystę w meczu zaliczył, on nawet bramki na koncie nie ma i śmie komentować innych piłkarzy, jaja, mi by było po prostu głupio, Panu Żurawskiego widocznie nie jest
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdyby każdy piłkarz Wisły wymagał od siebie, mielibyśmy szatnię profesjonalistów, a nie bandę nieodpowiedzialnych ludzi : ) PS Cleber kiedyś krytykował Pawełka? Krzywił się, jak Brożek nie strzelał bramek? Nie, nie sądzę. |
Cytat:
|
Żuraw zostanie męczennikiem w wojnie za lepszą Wisłę! Odsunięty na ławkę po kontrowersyjnym wywiadzie :) Tak kiedyś napisze w swej biografii.
Jego gra jest beznadziejna a wywleka płacze jak stara baba na placu. Szkoda. W wymiksowywaniu się ze swej odpowiedzialności osiągnął kolejny poziom. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl