![]() |
Jeden komentarz, nie za tanio? pozytywne zaskoczenie
|
Zniżka ulgowa oraz zniżka lojalnościowa sumują się!
mam karnet na C rundy jesienej i jak ma to zrozumiec ???? ile ulgowy ile lojalnościowy??? |
Matematyce weźcie tylko pod uwagę z jakimi przeciwnikami graliśmy jesienią w lidze na własnym stadionie, a z jakimi gramy teraz. 4 mecze top z Lechem, Legia, Śląskiem i parchami. A do tego jeszcze 1/4 PP z Lechem. Ceny bardzo dobre, mam nadzieję że dzięki temu frekwencja wzrośnie o chociaż 3-4, a może nawet 5 tysięcy na mecz.
|
Cytat:
|
Ma ktoś mapę stadionu z numeracją miejsc ? A ceny naprawdę taniutkie. Ostatni raz tak tanio to było na SS.
|
|
Cytat:
o to Ci chodziło? |
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma takiej mapki niestety. Przynajmniej ja do dziś dnia się z taką nie spotkałem. |
Mapka z dokładną numeracją miejsc ma powstać , gdy klub zainwestuje w słynną sprzedaż przez internet :D
|
Trudno, ale uważam że fajnie by było gdyby klub ją udostępnił. Wystarczy "wyciągnąć" dane z komputera gdzie się kupuje karnety/bilety.
|
Cytat:
|
Mieszkam koło warszawy, obecnie tam studiuje. Ostatnio byłem w Krk z bratem na meczu z Fulham i kolejnym meczem na który chcielibyśmy się pojawić jest mecz o superpuchar na narodowym. Problem w tym, że nikt z nas nie będzie w Krakowie. Mam zatem prośbę odnośnie kupna biletu... Czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi kupić nam bilety ( oczywiście przed wcześniejszym przelewem na konto). Mogę dać skany karty kibica, żeby nie było że jakieś "intruzy" chcą wejść na sektor Wiślaków :)
Dowiadywałem się i żeby kupić bilet wystarczy podać imię, nazwisko i pesel na osobę na którą na być kupiony bilet Jeśli jest ktoś kto wyraziłby chęć pomocy to proszę napisać PW! |
ceny powinny być :
C i G=20zł narożniki = 25 zł trybuna wsch i zach boki 40zł trybuna wsch i zach środ 50 zł czy zwykły mecz czy top ... a ulga powinna być dla karnety na mecze LM lub pucharowe... |
Bilety na Standard prawdopodobnie od czwartku. Info ze strefy.
|
Internetowa sprzedaz biletow
Dzien Dobry
Mama pytanie dotyczace biletow na runde wiosenna a mianowicie kiedy w naszym klubie zostanie uruchomiona internetowa sprzedaz biletow. Taka usluga wiazala by sie z znacznym uproszczeniem kupuwania biletow na mecze naszej druzyn. Internetowa spzedaz biletow funkcjnuje juz w najlepszych polskich klubach a Wisla chyba to takich klubow nalezy.) witam, termin uruchomienia tej usługi nie jest znany Czyli raczej w tym roku juz sie nie doczekamy |
Od jutra w sprzedaży bilety na mecz LE Wisła Kraków - Standard Liege!
Cytat:
|
Zamiast zrobić promocje i przy okazji kupna biletu na Stanard dać ludziom bonus i możliwośc wyrobu KK za darmo...Wiadome, ze wtedy każdy "nowy" wyrobił by tą darmową KK co mogło by pozytwynie wpłynąć na frekwencje na Lidze..
To klub jak zwykle podziałał w drugą stronę..I teraz najtańsza wejściówka kosztuje...50 zł..Znowu licza grosz do grosza..i przyjdzie 23 tysiące :( |
nie wiem o co chodzi z tymi kartami. czy będą potrzebne czy nie. na stronie tej informacji juz nie ma a na fb cytuje:
WISLAKRAKOW.COM ,,Informacja o Kartach Kibica na mecz ze Standardem na razie nieaktualna. Może się okazać, że karty będą niezbędne, ale - co oczywiste - Wisła robi wszystko, by tak nie było." |
Wszyscy Na Standard !!!
;D |
Cytat:
Proszę o konkret odpowiedź i z góry dzięki! ;) Edit: Dziękówka. |
Kupujesz karnet, potem bilet ze zniżką ;]
|
|
Cytat:
Ale chyba złudne marzenia. Dobre wyniki z Legią i Standardem są Wiśle potrzebne jak tlen. |
Jakby się udało sprzedaż około 15 tyś karnetów to byłby to wręcz świetny wynik. Pół stadionu zawsze pełny. :)
|
Byłem pewny źe karnety idą marniutko a tu taka niespodzianka, ładnie, jaki jest rekord? 10tysi?
|
No właśnie też chciałbym się dowiedzieć o rekord. Słyszałem o 9 tys, ale wtedy stadion był na 10 i mówili, że wszystkie poszły. Tutaj jest napisane, że 10:
http://wislakrakow.com/www/showartic...articleid=7143 Rekord w Polsce rozumiem należy do Lecha? Wynosi 15 tys. i czy jest jakieś ograniczenie karnetów? Bo słyszałem, że na Lechu ponoć było. http://epoznan.pl/sport-news-24205-K...y_rekord_Lecha |
Jeśli mam już karnet i jutro będę kupował bilet na mecz ze Standardem to muszę kupić bilet na to miejsce które jest na karnecie, czy mogę wybrać dowolną trybunę?
|
Cytat:
|
Na inne miejsce możesz kupić dopiero jak będzie wolna sprzedaż.
|
Cytat:
Cytat:
|
Kupowałem karnet w zeszłym tygodniu i przekazuję to co mi powiedzieli w kasie.
|
A może chciałeś wybrać miejsce które już było zajętę w tamtej rundzie? Na oficjalnej chyba kiedyś pisało, że miejsce sobie możesz zmienić.
|
Kolega wybrał sobie miejsce , które było zajęte przez kogoś innego , może jednak zmienić lokalizację na inną ,na którą nikt nie kupił karnetu.
Liczę na 13 tys sprzedanych karnetów , choć ci , którzy mieli kupić już kupili i skończy się na ok. 9 tys. |
Dobrze wiedzieć, że tak to wygląda, bo chciałam kupić jutro karnet i bilet na SL zarazem, tyle, że na inne sektory. Dopytam się jeszcze w kasie... Mam nadzieję, że jednak nie będę musiała dwa razy jechać.
|
Cytat:
przykład: 14 stycznia kibic1: kupił karnet na E25 rzad 1 miejsce 1, 26 stycznia na Standard kupił na A21 rzad 1, miejsce 1 30 stycznia kibic2: kupił karnet na A21, rząd 1, miejsce 1, na Standard nie kupi tego samego bo kupił je już kibic1 Cytat:
|
Dzięki wszystkim za odpowiedź. Pytam bo po prostu już czasem sam nie wiem czego się spodziewać. Z jednej strony wydaje się logiczne, że powinno się dać kupić bilet w przedsprzedaży na inny sektor mimo, że np ma się karnet na E, ale z drugiej strony wolę się upewnić. Zresztą jutro okaże się na miejscu.
|
Cytat:
|
Ja dzisiaj kupowałem 2 karnety na E22, większość sektora jest już zajęta. A na tej połówce bliżej centrum trybuny nie ma już miejsc. Wśród moich znajomych, którzy na pewno kupią karnety, większość jeszcze nie kupiła.
Pewnie znajdzie się tez kilku oszczędnych mniej zaangażowanych kibiców, którzy kupią karnety dopiero po meczu z Koroną bo będą tańsze, a ten mecz nie będzie dla nich ekscytujący. |
8 tysięcy czyli tyle samo ile było sprzedanych na jesien!
Myśle że spokojnie z 16 tysięcy sprzedanych karnetów będzie.Komplet napewno na jakimś meczu bd:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl