![]() |
No rzeczywiście Paweł Brożek to ma tyle charyzmy, że hoho.On sie tak nadaje na kapitana jak Małecki na szachistę.
Zostawcie go w spokoju, niech zajmuje się tylko strzelaniem bramek, bo to czasami mu jeszcze wychodzi. |
Paweł Brożek kapitan... ktoś tu chyba zwariował :>
Sobol na kapitana ;) Nie wiem kto inny mógłby być zamiast niego. |
Pozwolę sobie przekopiować mój post sprzed kilkunastu dni
Cytat:
|
Kapitanem powinien być najlepszy zawodnik na boisku. Który daje drużynie najwięcej, wybitny. Ewentualnie taki zasłużony Wiślak z krwi i kości z charyzmą. Niestety nie widze nikogo takiego. A w ogóle to od podawania proporczyków przed meczem i innych pierdół z moneta to może być kierownik drużyny :))
|
Cytat:
|
Raczej tak będzie. A zastępcą kto ? Chyba Paweł Brożek jednak.
|
Brakuje mi kogos jak Baszczynski do dzisiejszej Wisly
albo jak Kosowski ,kogos kto poderwie zespol dzis niestety jest coraz mniej tych "zadziornych" a coraz wiecej "machających rekami".... |
Cytat:
Ostał się jedynie Sobol i Cleber, który jednak chyba pozostanie rezerwowym jeśli ściągniemy kogoś konkretnego na środek defensywy, a nie ma się co czarować - musimy. |
jeszcze jeden materialik z konferencji z Głową
http://kiks.tv/2010/06/pozegnanie-kapitana/ żal mi, ach żal mi... powodzenia Kapitanie!!! |
Małecki widziany 2 godziny temu z siatką pełną piw na Nowowiejskiej , widac bardzo mu sie ta przerwa od treningow przydaje ....
|
ale się czepiasz...
piłkarz też człowiek. ma urlop to się bawi. ważne żeby jak wróci do treningów to wtedy ambitnie zapieprzał i myślał tylko o piłce. |
Hm. Od piwska się tyje. Żeby z nadwagą nie wrócił.
|
Cytat:
|
Panowie, od piwa się nie tyje, bez przesady:p Ale od dodatków - kiełbaski z grilla, golonki, chipsy itp już tak. A Mały pewnie ogląda mistrzostwa w RPA, więc piwo to obowiązkowy dodatek do meczu.
|
U nas jest taka tendencja, że jak ktoś zobaczy piłkarza z piwem albo na dyskotece to od razu jest uważany za gwiazdora prowadzącego nocne życie i obijającego się na treningach. Jakoś nie widzę, żeby ktoś się czepiał siatkarzy, szczypiornistów itp. Piłkarz też człowiek i on także potrzebuje czasem się odstresować. Dla mnie Małecki może pić codziennie ale na meczach i treningach ma dawać z siebie 100%.
|
czytam to i oczom nie wierzę
Na jakim świecie żyjecie ? 90% piłkarzy chleje piwsko i wóde jak normalni ludzie ( od czasu do czasu ) , nie przeszkadza im to w wyczynowym uprawiianiu sportu . Jeśli ktos chciałby linczować Małeckiego za wypicie kilku piw to niech sam sie uderzy w pierś czy nigdy nie przesadził z alkoholem . Piłkarz to nie jest celibat i jeśli tylko będzie dobrze grał to jak dla mnie może robic po meczu co mu się żywnie podoba . Od piwa sie tyje .. kolejny zajeb*** argument . Od pączków też , a jakos nigdy na forum nie pojawił się komunikat : " Małecki kupował pączki w supermarkecie , ludzie powstrzymajcie go ! " Wiadomo że są przypadki ala Sypniewski , ale to są skrajne sytuacje . |
jeśli sie to nie odbije na formie Małego to niech sobie pije piwko.2-3 browary dziennie działają dobroczynnie na ogranizm
|
Ale piwo sprawia, że spada wydolność zawodnika. Mam nadzieję, że 'Mały' te piwa solidnie wybiega, bo zawodowiec (a kimś takim Patryk jest) nie może pozwolić sobie na taką amatorkę.
|
Oj się czepiacie nie wiem czego, poszukajcie sobie fot z zakończenia sezonu gdzie piłkarze się spotykają i spędzają chwile przy piwku :P
|
Nie chodzi o to że pije piwo w ogole. Chodzi o to ze zaczely sie przygotowania a on spaceruje po mieście z siatką piwa. Chcecie profesjonalizmu a pochwalacie takie zachowanie. Mały powinien brac przyklad z Baszcza u ktorego przygotowania do sezonu ie jeszcze nie zaczely a on juz trenuje bo chce byc naprawde dobrze przygotowany. Pozdrawiam:-/
|
Tylko, że jak tamci odpoczywali to Mały trenował z kadrą. trenował dłużej przedtem, zacznie później od nich...
|
A może kupił, bo przegrał z kimś zakład o zgrzewkę? Albo dla gości, a sam pije soczek w tym czasie. Nie wyciągaj wniosków, jak nie wiesz.
|
Słuchajcie, to nie chodzi o jedno czy dwa piwa, tylko o to, kto te piwa pije. Nie wiadomo, jaką Mały ma psychikę, u jednego skończy się na symbolicznym piwku, inny zaś pije póki nie spadnie. Większość ludzi mających problem z alkoholem zaczynało od jednego piwa.
Poza tym nikt mi nie wmówi, że alkohol ni ma wpływu na młody organizm. Dlatego uważam, że Mały powinien się powstrzymać. Nie mówiąc o tym, że to nie jest odosobniony przypadek, wszyscy wiemy, że Mały lubi sobie pochodzić po klubach krakowskich, a tam nie pije mineralnej... Jest na początku obiecującej kariery i nie powinien ryzykować jej zniszczeniem. |
Cytat:
|
Tak w temacie, to jedno piwo dziennie jest wg. niektórych specjalistów zalecane, ze względu na jego wpływ na zakwasy i obecność witamin ;)
|
Cytat:
Prawda jest taka, że w jednym pomoże, a w drugim przeszkodzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl