![]() |
70 dni za późno.
|
Kamień z serca....tylko co dalej.
Czy ku.wa w tym klubie będzie kiedyś normalnie ? |
Cytat:
|
Sprawdza się powiedzenie:
Moskal Kazimierz... nie rusz Kazika bo zginiesz... |
Tylko warto pamietac ze nie tylko Pawlowski "przygotowywal" zespol do sezonu...
|
Dobrze, ze Pawłowskiemu podziękowano ale czemu przejściowym trenerem zostaje znowu Broniszewski?!!! Jego bilans jest piorunujący w 4 meczach cztery porażki i zero strzelonych goli... nie mogli przywrócić na ławkę Smudy, któremu tak musimy płacić...
masakra... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi to wyglada na próbe zorganizowania powrotu Smudy
|
Cytat:
A kto inny chciałby przejąć teraz Wisłę? Jeden dziennikarz puścił plotke z Dariuszem Kubickim. Jest to sobie ktoś w stanie wyobrazic? A niech już przyjdzie i ten Smuda. Cóż mamy do stracenia? Kto jest lepszym kandydatem? |
|
Pawłowski to osoba odpowiednia w naszym klubie.
Ale nie jako trener. Powinien zostać dyr. d/s młodziezowych czy cos w ten desen. |
To, że zwolniono Tadzia to dobrze. Ale nie najważniejsze.
Powtórzę jeszcze raz, ważniejsza jest odpowiedź kto i dlaczego forsował trenera amatora i tego drugiego od przygotowania fizycznego. Jeżeli potwierdzi się domniemanie dotyczące udziału w tym i powrotu starszego pana to może to świadczyć tylko o jednym. Cupiał nie panuje już nad niczym a dworska kamaryla jest gotowa poświecić nawet spadek byle dopiąć swojego celu. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzień świra normalnie. Zaraz będziemy płacić pięciu trenerom, a trafi się i taki który meczu nie zagra i zostanie zwolniony. To już jest mocno żałosne.
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,19...l#BoxSportLink
i ciekawy fragment "W programie Hattrick poświęconym Wiśle mówiłem, że trener Pawłowski na treningach myli imiona piłkarzy. Ci widzą, że ćwiczenia zapowiada czytając z kartki i że brakuje mu energii. Trudno mi ocenić, jakim jest trenerem. Natomiast dziś od jednego z zawodników Wisły usłyszałem, że chociaż piłkarze go lubili, to po pewnym czasie przestali wierzyć, że ma dobry warsztat. Fajny, sympatyczny człowiek, ale nie na tak trudne czasy. Między zawodnikami, a trenerem Pawłowskim coś nie zagrało." |
Cytat:
|
Potwierdziło się.. w dużej mierze do rozwiązania kontraktu Cierzniaka z Wisłą z jej winy doszło dzięki donosom Tadeusza Pawłowskiego (on trzymał stronę Cierzniaka i solidaryzował się z nim)
Sam Cierzniak przyznaje, że gdyby nie on to prawdopodobnie przegrałby sprawę z Wisłą. |
strzelił z dupy frajer. Największa pomyłka trenerska w historii Wisły. Tego kto go polecił trzeba za jaja powiesić. Jak dla mnie to po prostu c*huj który nasrał we własne gniazdo.
|
Kapiszon ze Smudą.
|
Historia jest najlepszym sędzią.Teraz już wiemy kiedy popełniono błąd i jaki Trener powinien tu być.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl