Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9315)

silver03 23.03.2015 20:30

Żyro po przejeban.ym mistrzostwie:

"Cóż mogę powiedzieć, każdy widział jak było. Byliśmy najlepszą drużyną ekstraklasy, w każdym meczu praktycznie gnietliśmy przeciwników... niestety przez niektóre uczciwe decyzje sędziów mistrzostwo przejebali.śmy. W tym momencie powinniśmy rozważyć złożenie protestu do PZPN o powtórzenie wszystkich przejeb.anych przez nas meczów, gdyż skala uczciwego sędziowania była zbyt duża jak dla nas. Zresztą ta sytuacja powtarza się po raz kolejny... wystarczy przypomnieć sobie nasz mecz z Celtikiem kiedy Beresiowi pojeb.ały się mecze i zamiast wyjść w składzie w meczu rezerw Legii, wyszedł w el. LM.".

shaggy 23.03.2015 20:56

Żyro po przejeban.ym mistrzostwie:
" Ta reforma ekstraklasy to skandal. Boguś Leśnodorski potrząsając koralikami na szyi cały czas nam powtarza, że jesteśmy świetni, wspaniali i wszystkich wyprzedzamy na każdym polu o dwie długości. Skandalem jest więc to, że wszyscy startujemy z zerowym dorobkiem punktowym. Legia już przed pierwszą kolejką powinna mieć +10 punktów za udzielanie tej lidze blasku boskości. Mało tego skandalem jest dla mnie to, że po rundzie zasadniczej wszystkim dzieli się punkty przez pół. Logicznym byłoby dzielenie punktów reszcie stawki przez 2 ale Legii z uwagi na to że jesteśmy dla Ekstraklasy darem niebios punkty należy mnożyć razy dwa. Bardzo zapalił się do tego pomysłu będący w szoku po przegranym mistrzostwie i po tym jak znowu oberwał z liścia od Starucha Kubuś Rzeźniczak. On już na widok każdego staruszka z laską drży, że i stamtąd może nadejść kolejny Plaskacz. Po prostu lets football win...

!!IRIVER!! 23.03.2015 21:21

Powiem Wam, że za tę pychę życzę by ktokolwiek ich wydymal z pierwszego miejsca. Czy to będzie Jaga, Lech, Śląsk czy jakimś cudem my - widok zaplakanych dziennikarzy bedzie bezcenny.

AdrianoZKS 23.03.2015 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1395669)
Ostatnio do piłkarzy Legii musiał się przyczepić jakiś wirus filipiński, bo pier.dolą jak potłuczeni :D
Saganowski - "Jesteśmy przemęczeni, gramy co 3 dni, graliśmy z Ajaksem." - po meczu z Jagą, kiedy nikt kto grał w Amsterdamie nie grał w lidze
Broź - w przerwie meczu z Wisłą gadał o jakimś naszym defensywnym ustawieniu i niby czekaniu na własnej połowie, co w ogóle nie miało nic wspólnego z obrazem na boisku, gdzie graliśmy wysoko pressingiem.
Kucharczyk - w przerwie meczu z Amicą pier.doli o jakiejś kontroli nad spotkaniem podczas gdy żadna z drużyn nie potrafi 3 podań na połowie przeciwnika wymienić
Malarz - gada o jakimś zasłanianiu głowy rękoma podczas gdy piłka nawet nie zmierzała w tym kierunku
No i Michałek Żyro, który dostarcza nam absolutne perełki typu:
„Zagraliśmy jedną słabą połowę. Trzy kolejne były na bardzo dobrym poziomie.” - o dwumeczu z Ajaxem
"Pierwsza połowa była świetna w naszym wykonaniu.” - o meczu z Lechem
"Błąd popełnił sędzia, nie Arkadiusz Malarz" - znów mecz z Lechem
+ to całe pier.dolenie o zagraniu ręką w meczu z Nami.

I na dokładkę Berg:
"Gdy jeszcze było nas jedenastu, mieliśmy pełną kontrolę nad meczem. Brakowało jedynie nieco jakości pod bramką rywala i skierowania piłki do siatki." - o meczu z Lechem (czyli tak naprawdę zabrakło wszystkiego).

Ja myślałem, że to Franiu Smuda gada jak potłuczony ale jak widać wyrastają godni następcy.

A dojdą pewnie kolejne :P

Jako że nie da się dać na forum lajka, napiszę to - 1906% poparcia.

radek2323 23.03.2015 21:34

Ciekawe jak skonczymy ten sezon z Moskalem nie chce tu pompowac balona po jednym wygranym meczu ale jak by nasi galaktyczni wygrali 3 kolejne mecze to naprawde mogło by być ciekawie .... marzenia.

mtk 24.03.2015 09:54

Cytat:

Ciekawe jak skonczymy ten sezon z Moskalem nie chce tu pompowac balona po jednym wygranym meczu ale jak by nasi galaktyczni wygrali 3 kolejne mecze to naprawde mogło by być ciekawie .... marzenia.
Po burzy słońce wychodzi znad chmur...

0 22 24.03.2015 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395672)
Po prostu garbata dola się im udzieliła. Wszędzie ich krzywdzą, wszędzie układy, spiski itp.

Nam? Nas?

:)

AdrianoZKS 24.03.2015 15:28

Raczej Waszym piłkarzom, ich wielce krzywdzą. Wy chyba nie narzekacie :)

ABGwislakABG 24.03.2015 15:35

Nie nie nie, im też. Po shoutboxie wnoszę. Ten niedobry i stronniczy Musiał :D

0 22 24.03.2015 16:05

Od dziś oficjalne stanowisko kiboli Legii tylko na shoutboxie :)

ABGwislakABG 24.03.2015 16:12

Czyżby tylko na shoutboxie? :)

http://legionisci.com/news/62452_Mus..._z_Lechem.html

0 22 24.03.2015 16:22

Ok. Cofam Wam wyłączność. W internetowych komentarzach też. Szczególnie onet!

Poza tym wiadomo, że Musiał to dupa nie sędzia. Aczkolwiek jego błędy nie wynikają ze spisku, lecz dupowatości wiecznej i nieuleczalnej.

ABGwislakABG 24.03.2015 16:29

Za to Raczkowski, Lyczmański, Gil, Złotek czy wcześniej Małek to herosi i twardziele sikający pod wiatr? :D

Wyłazi ból dupy.

Ciekawe, że u siebie na forum tak nie kozaczycie jak tutaj.

Jaroo1 24.03.2015 17:45

0 22, no a czyja garbata dola jak nie Wasza? Słyszysz co mówią Wasi zjebani piłkarze? Oni w tym sezonie za każdym razem mają pretensję do sędziów i całego świata jak przegrywają. Wychodzi na to, że ich fauli to najlepiej jakby w ogóle nie gwizdali bo nie wolno a z kolei jak sędzia nie gwizdnie czegoś z kapelusza na Waszą korzyść to też chujowy sędzia bo jak tak można?
Fajna też była sytuacja w przerwie meczu Legia - Wisła jak w tunelu przed wejściem na murawę Żyry, Rzeźniczaki i inne pajace coś tam do sędziego seplenią "ręka, ręka, ręka była sratata", sędzia nie wiem czy specjalnie zripostował czy na serio odpowiedział (myślę, że to drugie bo dla każdego normalnego człowieka w tym meczu ewidentne było dotknięcie ręką u piłkarza Legii) "u Żyry?". A tym Waszym farfoclom chodziło o jakąś rękę u Wiślaka hehehe. Typ strzela gola przy pomocy ręki i jeszcze najwięcej się pluje, że sędzia nie odgwizdał przewinienia u Wiślaka.
W dupach się poprzewracało tym Waszym kopaczom i tyle. Gdzie oni w ogóle jakiś honor mają?
Chyba przyczyną jest to, że Legia miała być wielka a trochę dupa z tego projektu zaczyna wychodzić. W LM koszmarny blamaż po błędzie w papierkach, z Ajaxem dobry wpierdziel no i w lidze też zaczęli gubić punkty. Myślę, że te ich gadki biorą się stąd, że uwierzyli w to, że podbiją świat a jak zaczęło nie wychodzić to chcą żeby świat sam się dał podbić. No bo jak inaczej, mieli być najlepsi a tu taki bigos?

wiertar 24.03.2015 18:24

megalomania pilkarzy jak i łysego trenera który pod ewidentnych dwóch błedach na korzyśc legii( po której strzelili bramki z Wisła) wypowiada się że sedziowie im przeszkadzalli. kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy

0 22 24.03.2015 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395733)
Za to Raczkowski, Lyczmański, Gil, Złotek czy wcześniej Małek to herosi i twardziele sikający pod wiatr? :D

Rozmowa była o Musiale więc pisałem o Musiale.

Ci są równie beznadziejni.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395733)
Wyłazi ból dupy.

Że mnie boli? Ale z jakiego powodu? :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395737)
0 22, no a czyja garbata dola jak nie Wasza? Słyszysz co mówią Wasi zjebani piłkarze? Oni w tym sezonie za każdym razem mają pretensję do sędziów i całego świata jak przegrywają.

Czytasz czasami to forum? :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395737)
No bo jak inaczej, mieli być najlepsi a tu taki bigos?

Nie są?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1395741)
kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy

Pewnie dlatego więcej Was przychodzi na mecze z Legią niż cracovią....

ABGwislakABG 24.03.2015 19:31

Cytat:

Ci są równie beznadziejni.
Skoro są równie beznadziejni, to dlaczego akurat Musiał wywołuje żyłkę na Waszych skroniach? ;)

Cytat:

Że mnie boli? Ale z jakiego powodu? :)
Może z tego powodu, że Legia co najmniej w tym roku bez pomocy sędziów często gęsto traci punkty?

Cytat:

Pewnie dlatego więcej Was przychodzi na mecze z Legią niż cracovią....
Nie ten poziom sportowy. Nie mniej jednak faktycznie przyznam, że coraz liczniejsza grupa zapomina kto z kim się brata.

emj10 24.03.2015 20:05

Dobrze wiesz dlaczego. Podobnie jak kilku panów z Warszawy sędziujących Wasze mecze ;)

Przyznaję, że to ja pisałem wtedy o Musiale na SB, choć to nie ja zacząłem temat, a jedynie rozwinąłem go odpowiadając na "uśmieszki" po informacji, kto zostanie sędzią meczu Amiki z Legią.

fialo 24.03.2015 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1395741)
kkurna chata już wole żeby Amica zdobyła tego ich majstra niż te .....ska z warszawy

Jebnij sie w głowę. Byle mocno.

ABGwislakABG 24.03.2015 20:54

Cytat:

Dobrze wiesz dlaczego. Podobnie jak kilku panów z Warszawy sędziujących Wasze mecze ;)
I dlatego Wiślacy mają "uśmieszki" na Musiała bo wiedzą co jest przy kilku panach z Warszawy. Jednak to dalej jest tzw. 1 Musiał na kilku panów z Warszawy. Trzech na jednego to banda rudego.

Cytat:

nie ja zacząłem temat, a jedynie rozwinąłem go odpowiadając na "uśmieszki"
Byłem wtedy. Wypowiadałeś się wcześniej przy osobach, którym wcześniej dałeś jasno do zrozumienia w jakim poważaniu masz Musiała. Poleciałeś na prostą jak budowa cepa prowokacje.

emj10 24.03.2015 21:06

Tyle, że Musiał przez ostatni okres uwijał się jak w ukropie żeby zrównoważyć tą nierównowagę w pojedynkę czego kulminacyjnym punktem był wjazd Tosika na złamanie nogi Saganowi co spotkało się z taką, a nie inną reakcją Musiała. Nie muszę tego nawet przypominać.

Prowokacja, czy nie prowokacja nie miała wtedy najmniejszego znaczenia, gdyż ja napisałem wtedy oczywistą oczywistość o Musiale. Dla nikogo nie było tajemnicą, że "uśmieszki" oznaczały, że osoby na SB wiedziały co może kroić się w meczu z Amicą ;)

Trzeba jednak oddać Musiałowi, że sędziował dobrze ten mecz, obyło się większych kontrowersji, gdyż czerwona dla Malarza słuszna, a bramki padły w prawidłowy sposób.

ABGwislakABG 24.03.2015 21:28

Ale Musiał w pewnym momencie został odsunięty od prowadzenia meczów Legii. Mogę powiedzieć to samo przy panach z Warszawy? ;)

Jeszcze raz- JEDEN Musiał, tym bardziej z odsunięciem czasowym nie mógł i nie może narobić takich szkód jak trzej przyjaciele z boiska.

Cytat:

Trzeba jednak oddać Musiałowi, że sędziował dobrze ten mecz, obyło się większych kontrowersji, gdyż czerwona dla Malarza słuszna, a bramki padły w prawidłowy sposób.
Szkoda, że ja nie mogę sobie przypomnieć prawidłowo sędziowanego meczu (tym bardziej po tryptyku z Legią) krakowskiej Wisły z "kilkoma panami z Warszawy" :)

kerim1906 24.03.2015 21:29

ABGwislakABG Byłem wtedy. Wypowiadałeś się wcześniej przy osobach, którym wcześniej dałeś jasno do zrozumienia w" jakim poważaniu masz Musiała. Poleciałeś na prostą jak budowa cepa prowokacje."

że się wtrącę , u wołominiaka to standard, w jednym temacie prowokacja w innym rozmywanie i ściemnianie , nic nowego

emj10 24.03.2015 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395764)
Ale Musiał w pewnym momencie został odsunięty od prowadzenia meczów Legii. Mogę powiedzieć to samo przy panach z Warszawy? ;)

Jeszcze raz- JEDEN Musiał, tym bardziej z odsunięciem czasowym nie mógł i nie może narobić takich szkód jak trzej przyjaciele z boiska.

Szkoda, że ja nie mogę sobie przypomnieć prawidłowo sędziowanego meczu (tym bardziej po tryptyku z Legią) krakowskiej Wisły z "kilkoma panami z Warszawy" :)

Przypomnij ile to zawieszenie trwało? Pewnie też dobrze pamiętasz, że mieliście też listę sędziów, którzy delikatnie mówiąc nie są mile widziani ;)

Kwestia meczów Legia-Wisła i Wisła-Legia w temacie sędziowania to temat na dłuższą rozprawę, ale przyznaję to co przyznawałem już wcześniej, że w ostatnich meczach popełniono karygodne błędy na naszą korzyść.

PS. Posłużę się jeszcze tą listą.
http://www.legia.net/wiadomosci,5982..._dlaczego.html

Najczęściej sędziował nam Frankowski z Torunia, a Musiał mimo tego, że de facto miał nam nie sędziować to w meczu z Amicą sędziował nam po raz 3 w tym sezonie. Bilans meczów sędziowanych przez Musiała 1-0-2.

1. Superpuchar: Legia - Zawisza Bydgoszcz 2:3 - Bartosz Frankowski
2. Ekstraklasa: Legia - GKS Bełchatów 0:1 - Daniel Stefański
3. Ekstraklasa: Cracovia - Legia 1:3 - Mariusz Złotek
4. Ekstraklasa: Legia - Górnik Zabrze 1:1 - Bartosz Frankowski
5. Ekstraklasa: Legia - Górnik Łęczna 5:0 - Jarosław Przybył
6. Ekstraklasa: Jagiellonia Białystok - Legia 0:3 - Bartosz Frankowski
7. Ekstraklasa: Legia - Korona Kielce 2:0 - Daniel Stefański
8. Ekstraklasa: Podbeskidzie Bielsko - Biała - Legia 2:1 - Jarosław Przybył
9. Ekstraklasa: Legia - Śląsk Wrocław 4:3 - Paweł Gil
10. Ekstraklasa: Wisła Kraków - Legia 0:3 - Szymon Marciniak
11. Puchar Polski: Miedź Legnica - Legia 0:4 - Zbigniew Dobrynin
12. Ekstraklasa: Legia - Lech Poznań 2:2 - Bartosz Frankowski
13. Ekstraklasa: Piast Gliwice - Legia Warszawa 3:1 - Bartosz Frankowski
14. Ekstraklasa: Legia - Lechia Gdańsk 1:0 - Paweł Gil
15. Ekstraklasa: Zawisza Bydgoszcz - Legia 1:2 - Tomasz Musiał
16. Puchar Polski: Legia - Pogoń Szczecin 3:1 - Szymon Marciniak
17. Ekstraklasa: Legia - Ruch Chorzów 2:1 - Mariusz Złotek
18. Ekstraklasa: Pogoń Szczecin - Legia 2:1 - Tomasz Musiał
19. Ekstraklasa: GKS Bełchatów - Legia 0:3 - Bartosz Frankowski
20. Ekstraklasa: Legia - Cracovia 2:0 - Jarosław Przybył
21. Ekstraklasa: Górnik Zabrze - Legia Warszawa 0:4 - Paweł Gil
22. Ekstraklasa: Górnik Łęczna - Legia Warszawa 3:1 - Bartosz Frankowski
23. Puchar Polski: Śląsk Wrocław - Legia Warszawa 1:1 - Adam Lyczmański
24. Ekstraklasa: Legia - Jagiellonia Białystok 1:3 - Jarosław Przybył
25. Ekstraklasa: Korona Kielce - Legia 0:0 - Bartosz Frankowski
26. Ekstraklasa: Legia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 3:0 - Paweł Gil
27. Puchar Polski: Legia - Śląsk Wrocław 1:1, 3:1 k. - Szymon Marciniak
28. Ekstraklasa: Śląsk Wrocław - Legia 1:3 - Bartosz Frankowski

ABGwislakABG 24.03.2015 21:45

Mało ważne emj ile to zawieszenie trwało. Choćby jeden mecz to i tak o 1 mecz więcej niż nam czy reszcie klubów w Polsce.

No właśnie. Tyle, że Wy tej listy nie mieliście. Tylko wiślacką owcę Musiała :)

Chociaż tyle.

emj10 24.03.2015 22:00

Musiał stał się następcą Małka, takim Małkiem 2.0 z automatu, o czym wcześniej wspomniałem.

Nie do końca jest to nawet jego wina, gdyż zawsze jakiś kozioł ofiarny musi być, choć nie ma co ukrywać pracował pilnie na ten fejm i szybko zapracował :)

Ciekawostką jest to, że zdecydowana większość przez lata utożsamiała Małka z Wisłą, a to nie do końca była prawda, jeśli miało choć ziarenko prawdy.

Tyle i aż tyle, ale to nie jest jakieś wielkie odkrycie, że te błędy były karygodne.

ABGwislakABG 24.03.2015 22:07

Cytat:

Musiał stał się następcą Małka, takim Małkiem 2.0 z automatu, o czym wcześniej wspomniałem.
Przepraszam- nie porównuj Musiała do pana, którego nazwisko powinno składać się z jednej litery i kropki.

Cytat:

Nie do końca jest to nawet jego wina, gdyż zawsze jakiś kozioł ofiarny musi być, choć nie ma co ukrywać pracował pilnie na ten fejm i szybko zapracował :)
Jedną sytuacją?

Cytat:

Ciekawostką jest to, że zdecydowana większość przez lata utożsamiała Małka z Wisłą, a to nie do końca była prawda, jeśli miało choć ziarenko prawdy.
Zwłaszcza, gdy sędziował pod sąsiadkę. Naprawdę tak sobie u nas zarobił na szacun :lol: Ja tam np. często skandowałem "Małek pe...wałek". Chociaż może ja na innych meczach byłem. To ziarno rzucone na ugór.

Cytat:

Tyle i aż tyle, ale to nie jest jakieś wielkie odkrycie, że te błędy były karygodne.
No dla Żiru niekoniecznie :haha:

emj10 24.03.2015 22:24

Widzisz, dla jednych Małek to wzór, a dla drugich sędzia eksportowy do Wrocławia. Dla mnie to drugie ;)

Zdaje się, że tych sytuacji było przynajmniej kilka, jeśli nie kilkanaście. W samym meczu z Lechią, po którym rzekomo dostał bana popełnił kilka błędów, z czego jeden karygodny z karnym dla Lechii sprzed linii pola karnego.

Z Małkiem o tyle było śmiesznie, że on był nawet na czarnej liście dziewczyn Wojciechowskiego. Taką estymę wyrobił sobie milicjant z Zabrza przez lata.

Żiru to już dawno odleciał ze swoimi wypowiedziami.

Kocur 24.03.2015 22:53

Po co w ogóle ta dyskusja?

Żeby udowodnić że w tym sezonie na korzyść Legii nie pomylili się 17 razy ale tylko 15 razy ... ?

Żonglowanie sędziami z dupy kompletnie - wystarczy kilka meczy z tej rundy oglądnąć i albo się ma kapę na oczach albo się przyzna że o ile całe sędziowanie jest o kant dupy rozbić to na korzyść jednej drużyny wyjątkowo zawsze są przywileje korzyści i "niekorzyści" dla drużyny przeciwnej

To tak samo jakby bronić Osamy że dobry człowiek był bo dokarmiał dzieci w Afganistanie ... te w obozach szkoleniowych

Elefant 24.03.2015 23:07

Ustawienie w jednej linii Musiała z sędzią M. pamiętnym z meczu Wisłą Zagłębie świadczy o tym, że nie tylko piłkarze, ale kibice z Warszawy tracą poczucie rzeczywistości i przyzwoitości.

http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ębie_Lubin_0:0

To najbardziej jawnie i konsekwentnie skręcony mecz jaki widziałem w XXI wieku na Reymonta.

Pomijając oczywiście ślepotę sędziego J.(arzębaka) który zapoczątkował najsłynniejszy tryptyk sędziowski tej dekady, bo to jest poza jakąkolwiek konkurencją.
Przynajmniej na razie :D

emj10 24.03.2015 23:31

Można jeszcze przypomnieć popisy Siejewicza w meczu w Warszawie z Zagłębiem Lubin, który zdecydował o MP dla tego właśnie klubu. Tylko po co wracać do takiej historii, w której przynajmniej kilkanaście sezonów w ostatnich 25 latach zostało zwałkowanych? :)

kerim1906 25.03.2015 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1395775)
Po co w ogóle ta dyskusja?

Żeby udowodnić że w tym sezonie na korzyść Legii nie pomylili się 17 razy ale tylko 15 razy ... ?

Żonglowanie sędziami z dupy kompletnie - wystarczy kilka meczy z tej rundy oglądnąć i albo się ma kapę na oczach albo się przyzna że o ile całe sędziowanie jest o kant dupy rozbić to na korzyść jednej drużyny wyjątkowo zawsze są przywileje korzyści i "niekorzyści" dla drużyny przeciwnej

To tak samo jakby bronić Osamy że dobry człowiek był bo dokarmiał dzieci w Afganistanie ... te w obozach szkoleniowych

co poniektórzy tak mają że lubią prowadzić dyskusję z prowokatorem i do tego tłumaczyć rzeczy oczywiste po kilka razy , przyrównywanie małka do Musiała przez wołominiaka emj10 świadczy albo o jego totalnej ignorancji albo o głupocie , jedno i drugie jest prawdopodobne , to co napisałeś , sędziowie mylą się nagminnie , nie tylko w Polsce , śledzę ligę angielską i hiszpańską , niektóre mecze to masakra sędziowska , ale nie ma tego co u nas , wszystko skrojone pod jedną drużynkę

adas123 25.03.2015 10:23

Oni zawsze będą swoje gadać , twierdzić, a ze wsparciem stołecznych mediów pół Polski w to uwierzy, że oni pokrzywdzeni wiecznie. Chciałem jednak na temat ekstraklasy samej w sobie i narzekania na to co gramy, mówię o meczach za Moskala. Katuję się i oglądam wszystkie mecze w kolejce i patrząc na grę innych drużyn, to my prezentujemy się zdecydowanie ponad przeciętną. Kto gra dobrze w tym momencie? Powiedzmy ze Zawisza jest w ciul skuteczny. A cała reszta? Legia padaka, Śląsk szkoda gadać , Jaga stanęła, Lech ma takie szusy jak my. Jestem zdania, że Smude zwolinili piłkarze i że teraz im się zachce, a oni jak chcą to potrafią. Pewnie optymizm mi minie jak dostaniemy w dupe od Jagielloni, ale po tych dwóch meczach nie ma co zdziwiać. Barceloną nie jesteśmy, nie jestęsmy nawet Wisłą sprzed paru, parunastu lat.

mtk 25.03.2015 14:25

Wisła - PZPN Legia 0-4 i o czym tu dalej pisać.
Pokażcie warszawiaczki chociaż jednego nieprawidłowo strzelonego wam gola przez Wisełkę.
Jeżeli nie jesteście w stanie to mordeczki w sedes i na łazienkowską wypierdaleć.

0 22 25.03.2015 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1395745)
Skoro są równie beznadziejni, to dlaczego akurat Musiał wywołuje żyłkę na Waszych skroniach? ;)

Z tego co kojarzę to ostatnio Marciniak był wyzywany od kurew kilkanaście minut z rzędu. Musiał spektakularnie uwalił nam raz mecz to go ludzie pamiętają, ale żeby jakoś szczególnie to przesada. Inna rzecz, że oczami wyobraźni widzę co by się tutaj działo, gdyby sędzią był np. syn Gmocha i skręcił Wam mecz :)

Cytat:

Może z tego powodu, że Legia co najmniej w tym roku bez pomocy sędziów często gęsto traci punkty?

Z pomocą sędziów też traci punkty. I bez ich pomocy też. I bez ich pomocy też zyskuje. Sezon jak sezon.

Cytat:

Nie ten poziom sportowy. Nie mniej jednak faktycznie przyznam, że coraz liczniejsza grupa zapomina kto z kim się brata.

Współczuję.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adas123 (Post 1395785)
Oni zawsze będą swoje gadać , twierdzić że oni pokrzywdzeni wiecznie.

Czytasz to forum czasami? ;)

mtk 25.03.2015 14:55

Cytat:

Pokażcie warszawiaczki chociaż jednego nieprawidłowo strzelonego wam gola przez Wisełkę.
Jeżeli nie jesteście w stanie to mordeczki w sedes i na łazienkowską wypierdaleć.
Do znudzenia będę cytować siebie, dopóki legijne pipki będą zabierać głos w sprawach kręcenia meczy.

emj10 25.03.2015 14:59

Szkoda czasu ;)

mtk 25.03.2015 15:00

Nie szkoda.
Cytat:

Do znudzenia będę cytować siebie, dopóki legijne pipki będą zabierać głos w sprawach kręcenia meczy.

ABGwislakABG 25.03.2015 17:23

Cytat:

Z tego co kojarzę to ostatnio Marciniak był wyzywany od kurew kilkanaście minut z rzędu.
Gdzie i tak wydatnie Wam pomagał ;)

Cytat:

Musiał spektakularnie uwalił nam raz mecz to go ludzie pamiętają, ale żeby jakoś szczególnie to przesada.
I konfrontacja z tym:

Cytat:

Zdaje się, że tych sytuacji było przynajmniej kilka, jeśli nie kilkanaście.
Tak jak pisałem- sam fakt banicji Musiała (nie liczba spotkań) jest forowaniem Waszego klubu. Chyba, że znajdziesz przykład odsunięcia innego sędziego od meczów innego klubu niż Legia.

Cytat:

Inna rzecz, że oczami wyobraźni widzę co by się tutaj działo, gdyby sędzią był np. syn Gmocha i skręcił Wam mecz
Kręcą wały na naszą niekorzyść nie raz, zwłaszcza podawani przeze mnie bohaterowie. Po co wyobrażać coś, czego wcześniej było się świadkiem?

kreseq 25.03.2015 17:33

Nie znudziło wam się? :lol:
Marek Zub został w środę oficjalnie szkoleniowcem GKS-u Bełchatów.
Zub ostatnio był trenerem Žalgirisu Wilno. W tym czasie wywalczył z nim dwa mistrzostwa kraju, trzy Puchary Litwy oraz Superpuchar Litwy. Wcześniej pracował m.in. w Polonii Warszawa (drugi trener), Świcie Nowy Dwór Mazowiecki, GKS-ie Bełchatów (drugi trener) oraz Widzewie Łódź. Był także asystentem Waldemara Fornalika w reprezentacji Polski.
Ciekawy ruch... Legia i Lech coś o tym wiedzą ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl