![]() |
Lech Poznań - Wisła Kraków 0 : 2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Wilk, Chrapek, Małecki, Sarki - Garguła, Boguski Zmiany: Iliev, Sikorski, Burliga Bramki: Małecki, Sarki |
Lech Poznań - Wisła Kraków 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga- Wilk, Chrapek, Małecki, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Iliev, Genkov |
Lech Poznań - Wisła Kraków 0:1 (0-0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Małecki, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Iliev, Genkov, Bunoza Bramki: Sarki, Uryga |
Lech Poznań - Wisła Kraków 2:1 (0:1)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Małecki, Wilk, Chrapek, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Bunoza, Genkov Bramka: Małecki |
Lech Poznań - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Małecki, Wilk, Chrapek, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Bunoza, Genkov Bramka: Małecki, Sikorski |
Lech Poznań - Wisła Kraków 3-1 (1-0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Małecki, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Genkov, Bunoza Bramka: Małecki |
Lech Poznań - Wisła Kraków (0:0) 0:1
Skład:Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki -Bunoza - Burliga - Wilk - Uryga - Małecki - Garguła - Sarki - Boguski Zmainy: Sikorski , Chrapek , Brud Bramka : Małecki |
Lech Poznań - Wisła Kraków (1:0) 1:1
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Boguski Zmiany: Sikorski, Iliev, Genkov Bramka: Sarki |
Lech Poznań - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Małecki, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Genkov, Bunoza Bramki: Małecki |
Lech Poznań - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Glowacki, Uryga, Burliga - Wilk, Chrapek - Małecki, Garguła, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Genkov, Bunoza Bramki: Boguski |
Lech Poznań-Wisła Kraków 2-1(1-1)
Skład: Miskiewicz-Stolarski-Głowacki-Uryga-Bunoza-Małecki-Wilk-Sobolewski-Chrapek-Sarki-Sikorski Bramki: Sarki Zmiany-Boguski-Garguła-Iliev |
Lech Poznań - Wisła Kraków 2:1 (0:0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Małecki, Wilk, Chrapek, Garguła, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Iliev, Sobolewski Bramki: Sarki, Sikorski |
Lech Poznań - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Małecki, Wilk, Chrapek, Sobolewski, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Iliev, Garguła Bramki: Sarki, Iliev |
Lech Poznań - Wisła Kraków 0:0
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Wilk, Sobolewski, Małecki, Garguła, Sarki - Genkov Zmiany: Iliev ,Boguski, Sikorski Bramki: |
Lech Poznań - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Sklad: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Małecki, Wilk, Chrapek, Garguła, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Iliev, Sobolewski Bramki: Sarki, Sikorski |
Lech Poznań - WISŁA Kraków 2-1 (1-0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Wilk, Garguła, Chrapek, Małecki, Sarki - Boguski ZMIANY: Genkov, Sikorski, Kosowski. STRZELCY: Boguski |
Lech Poznań - WISŁA Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovanovic, Głowacki, Uryga,Bunoza - Małecki, Wilk, Sobolewski,Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Sikorski, Kosowski, Garguła Bramki: Sarki, Małecki, Sikorski |
KLASYFIKACJA PO SPOTKANIU LECH POZNAŃ - WISŁA KRAKÓW: 1. jarcze 14 pkt laxa LuKaS TSW SuperDragon wi¶lakcb 6. Ajax 13 pkt irekm19 Patryk_185 pawkas1992 10. 63.5 Kg 12 pkt aussieFC AYALA DevilMayCry kamanwislak Lord of WC piter116 soQ1ABG SWEET_83 vip2008 wislak1995 WISŁAZWE xKamci0x 23. emailowiec 11 pkt Fifiorek gregor07 KOMINEK KptAnt piotrkolodziejczyk42 St Yabol TheMrSkeyt 31. andys 10 pkt Hormon132 karas1983 Mila mitmichael Roszek W.S 38. dulli78 9 pkt 39. wojti11795 7 pkt KLASYFIKACJA GENERALNA: 1. emailowiec 185 pkt mitmichael 3. 63.5 Kg 184 pkt 4. Lord of WC 183 pkt 5. wi¶lakcb 181 pkt 6. piter116 178 pkt 7. jarcze 177 pkt 8. gregor07 174 pkt karas1983 10. andys 172 pkt 11. SWEET_83 170 pkt 12. irekm19 168 pkt LuKaS TSW 14. W.S 167 pkt WISŁAZWE 16. dulli78 166 pkt wislak1995 18. pawkas1992 165 pkt 19. AYALA 159 pkt 20. cichy_71 158 pkt Hormon132 22. KOMINEK 157 pkt 23. Mila 156 pkt 24. abidal 155 pkt aussieFC KuLwIk xKamci0x 28. DevilMayCry 154 pkt KptAnt piotrkolodziejczyk42 31. Ajax 153 pkt 32. laxa 152 pkt 33. soQ1ABG 148 pkt 34. klima 146 pkt 35. Fifiorek 144 pkt 36. kamanwislak 140 pkt 37. Roszek 139 pkt 38. kolarz90 137 pkt vip2008 40. KaRaSTSW 125 pkt 41. licoo 123 pkt 42. Watts 117 pkt 43. amauri1990 110 pkt St Yabol TheMrSkeyt 46. Manhunt 103 pkt 47. WislaOnly 102 pkt 48. Patryk_185 98 pkt 49. mari339 92 pkt 50. PlayLikeAPro 90 pkt 51. El'kabat 76 pkt 52. arth_ur 74 pkt 53. krzywy 67 pkt 54. Malaki 65 pkt marcint339 56. Charlie 63 pkt 57. wojti11795 62 pkt 58. SuperDragon 59 pkt 59. BronekTS 58 pkt 60. AndyWi¶lak 55 pkt 61. jedrula_wislak 53 pkt 62. KoTu1906 52 pkt 63. art.. 50 pkt 64. przemek1902 48 pkt 65. marcin_częstochowa 41 pkt 66. Wi¶lacki Pies 39 pkt 67. Bóg Trybun (objawion) 37 pkt 68. gypsy 36 pkt Marcin_fan 70. michi96d 29 pkt 71. Pele_94 28 pkt suchyTSW 73. Seba_kraków 26 pkt 74. Eternit 21 pkt 75. frantic1984 20 pkt 76. Galonek 18 pkt 77. ludi0080 16 pkt 78. inspektor erektor 13 pkt 79. butazango 12 pkt szamik thechris 82. kpn 11 pkt 83. michal 10 pkt syrlys 85. manisnh 9 pkt Manor 87. did 8 pkt rrcek Witam, można już typować spotkanie Wisła Kraków - Korona Kielce, typy na to spotkanie przyjmowane s± do pi±tku do godziny 23:59! Klasyfikacja po spotkaniu z Amik± Wronki jutro wieczorem. |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Bunoza Głowacki Burliga - Uryga Sobolewski Garguła Małecki Sarski - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Chrapek Gole: Sikorski , Małecki |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowaki, Uryga, Bunoza- Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski, Boguski Zmiany: Chrapek, Kosowski, Burliga Bramki: Sarki, Sikorski |
Wisła Kraków - Korona Kielce 0:0 (0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Stolarsk - Urygai,Małecki, Chrapek, Garguła, Sarki - Sikorski Zmiany: Kosowski, Boguski, Szewczyk |
Wisła - Korona 2:0 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Bunoza,Stolarski - Sobolewski,Uryga,Małecki,Sarki,Garguła - Sikorski Bramki : Małecki,Sikorski Zmiany : Chrapek,Kosowski,Boguski |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2:1 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Bunoza Głowacki Burliga - Uryga Sobolewski Chrapek Małecki Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Garguła Gole: Sarki , Małecki |
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Iliev Gole: Sarki , Małecki |
Witam, przepraszam za opóĽnienia.
Dopiero dzi¶ udało mi się policzyć punkty za spotkanie Lech - Wisła, klasyfikacja podana tutaj: http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=761 |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Bunoza Głowacki Burliga - Uryga Sobolewski Garguła Małecki Sarski - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Chrapek Gole: Sikorski , Małecki |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2:0 (1:0)
Skład : Pareiko - Stolarski, Bunoza ,Głowacki ,Burliga -Uryga, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Bramki : Małecki , Sarki Zmiany :Boguski , Chrapek , Kosowski |
Wisła Kraków - Korona Kielce 3:0 (1:0)
Skład : Pareiko - Stolarski, Bunoza ,Głowacki ,Burliga -Uryga, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Boguski Bramki : Małecki x2, Boguski Zmiany :Sikorski , Chrapek , Kosowski |
Wisła Kraków - Korona Kielce 3:0 (1:0)
Skład : Pareiko - Stolarski, Uryga ,Głowacki ,Bunoza -Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Boguski Bramki : Małecki , Sarki, Sobolewski Zmiany :Sikorski ,Burliga , Kosowski |
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Szewczyk Gole: Sarki , Małecki |
Wisła Kraków - Korona Kielce 1:0 (0:0)
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga- Uryga, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Chrapek, Kosowski Bramki: Sikorski |
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Uryga, Sobolewski, Chrapek, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Garguła, Szewczyk, Boguski Bramki: Sarki, Chrapek |
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Uryga Gole: Małecki, Garguła |
Wisła Kraków - Korona Kielce 1:0 (0:0)
Skład: Pareiko - Stolarski, Uryga, Głowacki, Burliga - Sobolewski, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Kosowski, Iliev Bramki: Sarki |
Wisła - Korona 2:1 (1:0)
Skład: Pareiko - Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Małecki, Chrapek, Sobolewski, Garguła, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Iliev, Kosowski Bramki: Sarki, Małecki |
Wisła Kraków - Korona Kielce 1:0 ( 0:0 )
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Iliev Gole: Małecki, |
Wisła Kraków - Korona Kielce 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Uryga, Burliga - Sobolewski,Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Iliev , Bunoza Gole: Sarki , Małecki, Garguła |
Wisła Kraków - Korona Kielce 1:0 (1:0)
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Iliev Gole: Sarki |
Skład: Pareiko - Stolarski, Bunoza, Głowacki, Burliga - Chrapek, Sobolewski, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski , Kosowski , Iliev Gole: Sikorski, Garguła |
Wisła Kraków - Korona Kielce 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Bunoza, Burliga - Sobolewski,Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Sikorski Zmiany: Boguski, Kosowski , Uryga Gole: Sikorski , Małecki |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl