![]() |
Cytat:
Potem zawodnicy czuja sie bezkarni i mamy sytuacje jak z polfinalu LM Barca - Inter, ktore czesto przesadzaja o wyniku. |
za 45' skonczy sie mundial dla Nigerii:) chyba,że się coś nieprzewidywanego nie stanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Vincent Enyeama kolejny swietny mecz, co on wyprawia w tej bramce.
|
Chyba za szybko go pochwaliliśmy.
|
Cytat:
|
Ale przewrotny mecz. Najpierw Nigeria przeważa, zdobywa bramkę i jeden z nich postanawia poćwiczyć karate. Od czerwonej kartki nie grają nic. Ale mają w bramce NIESAMOWITEGO bramkarza. Grecy wychodzą sam na sam, 100% sytuacja, bramkarz broni, idzie kontra 2 na 1, Nigeryjczyk marnuje sam na sam ale pusta bramka i jego kolega pudłuje z 2 metrów :D Za chwilę świetna główka chyba Samarasa i interwencja roku Enyeamy, wspaniała robinsonada. A za chwilę robi takiego babola i Grecy prowadzą :D
Kurcze przy tym kiksie bramkarza z kamery zza bramki widać jak ta piłka się dziwacznie odbiła od murawy i zmyliła bramkarza. Muszę to obejrzeć jeszcze raz bo mogłem sobie to wmówić po tych wszystkich opiniach na temat piłki. |
Czyżby piłka świrowała ? :)
|
Chyba jeden z lepszych meczów na tym mundialu póki co. Argentyny nie oglądałem. Jak się zaprezentowali (oprócz wyniku naturalnie) ?
|
nie jestem rasistą ale widze że Nigeryjczycy to banda murzyńskich chamów z buszu
|
Kiedy nasi komentatorzy nauczą się liczyć? Jeżeli ten mecz zakończy się 2-1 to DOWOLNE zwycięstwo Nigerii + DOWOLNE zwycięstwo Argentyny promuje Nigerię do drugiej rundy, a ten najpierw pieprzył, że koniec szans, a później zaczął coś bredzić o wysokim zwycięstwie.
|
Cytat:
no to Nigeria poza MŚ. |
Cytat:
Rzeczywiście macie rację. Ciekawie się to ułożyło. |
Cytat:
Nie wiem co będzie brane pod uwagę w pierwszej kolejności - czy gole, czy mecze między zespołami zainteresowanymi? W sytuacji gdy: Argentyna pokonuje Grecję 1:0 a Nigeria Koreę też 1:0. Argentyna 9 Grecja 3 , gole 2-4 Nigeria 3, gole 2-3 - AWANS Korea 3, gole 3-5 Jeśli drabinka między poszczególnymi ekipami to: Grecja - gole 2-3 Nigeria - gole 2-2 Korea - gole 2-1 i wtedy awansuje Korea. |
Cytat:
A zwycięstwo Nigerii z Koreą też jest jak najbardziej możliwe więc nie stawiajmy krzyżyka. To Grecy byli przez prawie 300 minut już spakowani no ale urwali się ze stryczka, ta czerwona kartka odmieniła oblicze meczu na ich korzyść |
Cytat:
|
Cytat:
|
Najważniejsza po punktach jest różnica bramek. Niesamowite jest to, że nie tylko komentator bredzi, ale w studiu wszyscy to potwierdzają. Tu wszystkie zasady http://livescore.com/worldcup/rules/
|
Cytat:
Osobiscie wolę Nigeryjczyków od Greków |
Przez tych francowatych Greków wtopiłem dychę w STSie :(
|
Odnośnie meczu Nigeria-Grecja, to grupa B jest jedną z ciekawszych grup, mimo że nic tego nie zapowiadało. Zaczynają się emocje, bo w drugiej rundzie fazy grupowej nie można już kombinować, a i niektóre zespoły mają nóż na gardle. Niestety w TVP są słabi komentatorzy ( już nie wspomnę o Kołodziejczyku i jego sądach i domysłach)- niech mi ktoś powie, czy komentator meczu Argentyna-Korea Południowa dobrze wymawiał nazwisko napastnika mówiąc ( fonetycznie) "higułejn"? Mi się wydaje, że powinno być "iguajn" ale sam nie jestem pewien.
|
Cytat:
Nie ty jeden... a ładny kupon miałem ;( |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Czy niektórzy czytają co było stronę wcześniej do k.. nędzy ??
ps. Ale "Meksyk" :D jeden ucho |
nikt się nie cieszy?
Francja-Meksyk 0:2 |
Aż dziw bierze, że nie wyrzucili Domenecha 2 lata temu. Teraz to Francja upadła bardzo nisko.
|
Cytat:
Cytat:
|
Czyli w ostatniej kolejce tej grupy Meksyk-Urugwaj szykuje się remis;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja na mundialu kibicuje Meksykowi, Portugalii, WKS, Chile i Nigerii.. niestety ta ostatnia drużyna już odpadła. |
Cytat:
No chyba, że strzelą jeszcze jedną :-D Cytat:
|
można powiedziec że Francuzi są regularni w swojej nieregularności
98' - MŚ 02' - 3 mecze bez gola i koniec 06' - vice MŚ 10' - 2 mecze bez gola i... no wlasnie |
Niezły Meksyk :)
Super ,że żabojady jadą do domu :) |
Francja do domu dziękuje!!! grają piach i to totalny to jest kara za rękę Henry 'ego :P
|
Niby mogą grać na remis ale kto by chciał grać z Argentyną? Meksyk pewnie zaatakuje
|
Cytat:
|
Meksyk zasłużył, Francja już raczej na pewno jedzie do domu. Oliwa sprawiedliwa.
Widok wielkiej gwiazdy siedzącej, skulonej na ławce Henry bezcenny, niczym ten playboy z goala :lol: Pytanie, czemu niektórzy piłkarze Francji mają takie dziwne paski na koszulkach? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl