Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   UFC, MMA, K-1 i inne (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6486)

Sylwek1906 18.09.2010 23:28

Druga Edyta hahahahahahaha :D

Kolumbus 18.09.2010 23:29

staram sie tylko ustosunkowac do ponoc swiatowego poziomu walk na ksw

P.S

edytka gorniak 2

sessegnon 18.09.2010 23:29

Co on odj*bał z tym hymnem USA?! O_O

Hehe i koniec :D

PS. Fajna ta blondyna co flagi trzymała:P

szlaQ 18.09.2010 23:30

padłem i nie wstałem z tego hymnu ... amerykaniec powinien mu najebać za tą profanacje xD

Sylwek1906 18.09.2010 23:31

A jednak !!! Brawo!! Chociaż to nie jest po raz kolejny dobry przeciwnik w MMA :P

Maciejj 18.09.2010 23:31

wow i po mordobiciu......... oklep ale w drugą strone

kupa a nie walka

Żmijka 18.09.2010 23:31

O kufa :shock:

rocco_1906 18.09.2010 23:31

hymn Usa-kompromitacja. walka-komedia :D grunt ze kasa wpadla :)

edit: Nowohucki,ja zlapalem Pudziana po kursie 1,50 plus Salet(r)a :P

Nowohucki 18.09.2010 23:32

Od dawna było wiadome że Pudzian nie może przegrać na gali KSW bo to byłby jego koniec, jednak kurs 1,2/1,3 nie zachęcał do dużych sum;)

For_FuN_ 18.09.2010 23:33

Walka ustawiona. Kompromitacja. Jak Pudzian bedzie walczyl na nastepnej KSW z takim komediantem, to nie ogladam.

P.S - A ten Hymn, to profanacja.

leyzer87 18.09.2010 23:33

Ale cyrk z tym pucharem. A to wycie hymnu sobie daruje komentowac. Gosc chyba zapomnial slow.

1q2 18.09.2010 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 982695)
grunt ze kasa wpadla :)

przyjęli Ci jakąś większą kasę?, bo jak jestem jak najdalszy do sugerowania ustawek to akurat ta była bardziej niż oczywista.

tofik 18.09.2010 23:36

Kompromitacja tego ciecia co śpiewał hymn. Czy on był naćpany ?
A walka oczywiście ustawiona. Grubas przyjechał po check i tyle. Przecież on nawet nie trenuje do walk tylko przyjeżdza jako mięso armatnie.

pchelas 18.09.2010 23:36

W ogóle to jakaś farsa ta gala. Przyjeżdża jakiś niby legendarny grubas, który ledwo chodzi i niby wielka walka.
A ten siurek co śpiewał hymn USA to .....
Saleta kozaczył, ale Najmanowi nawet raz nie grzmotnął, za to sam wyszedł z obitym ryjem.

rabi86 18.09.2010 23:37

Zabawne jest to "coś" (bo sportem tego nazwać nie potrafię).
Wychodzą chłopy, jeden jak jabba hutt, jedna podcinka, a później oklep i po zabawie.

Czego to człowiek nie wymyśli.

rocco_1906 18.09.2010 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 982699)
przyjęli Ci jakąś większą kasę?, bo jak jestem jak najdalszy do sugerowania ustawek to akurat ta była bardziej niż oczywista.

dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja hehe :P a co do ustawki... obilo mi sie o uszy ze Pudzian ma walczyc za jakis czas w USA na gali organizowej przez fimre... Butterbeana:) nie wiem na ile to jest prawda,na ile plotka,ale majac to na uwadze oraz to ze Pudzian jest kurą złoszącą złote jaja bylem pewien wygranej:)

1q2 18.09.2010 23:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 982705)
dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja hehe :P a co do ustawki... obilo mi sie o uszy ze Pudzian ma walczyc za jakis czas w USA na gali organizowej przez fimre... Butterbeana:) nie wiem na ile to jest prawda,na ile plotka,ale majac to na uwadze oraz to ze Pudzian jest kurą złoszącą złote jaja bylem pewien wygranej:)

hehe - to akurat obiło o uszy nie tylko Tobie - nic dziwnego że tą walkę freaków mało który buk chciał dać a jeśli już to za niewielką kasę.

aNouc 18.09.2010 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rabi86 (Post 982704)
Zabawne jest to "coś" (bo sportem tego nazwać nie potrafię).
Wychodzą chłopy, jeden jak jabba hutt, jedna podcinka, a później oklep i po zabawie.

Czego to człowiek nie wymyśli.

To coś to właśnie to co być powinno. Przerzut chłopem, bum bum bum, klepa i koniec walki = podręcznik MMA ! Jakby w ten sposób każdy z zawodników w poprzednich walkach kończyli swoje walki to wszyscy byliby podjarani umiejętnościami tego typa, Pudzian sporo zrzucił, już nie wariuje z koszulką, nabrał pokory z tego co widać, włącznie w wypowiedziach, dużo lepiej kondycyjnie, spokojny oddech po walce, oby tak dalej, mankament to jego poruszanie, jakieś takie dziwne, może wrodzone, bardziej powinien być taki lekki i powiewać jak piórko, noga do nogi jak kołyska, mniej statyczny

Ten koleś co śpiewał hymn USA , tzn próbował to on występował w tym programie muzycznym coś jak Big Brother, siedzieli w domu, jedli a potem śpiewali na scenie i Tede ich oceniał :rotfl: po znajomości go chyba wzięli bo było to na Polsacie. Niezła wtopa, jakby nie potrafili zjebac hymnu Niemiec czy Rosji, tylko USA

rafkur 18.09.2010 23:44

Myślałem że Pudzian vs Najman to była kwintesencja obory .. Jak widać nie jestem nieomylny... Czekam kto będzie następny - hmmm może Muhamand Ali?

ps. Równie dobrze mogli mu martwą krowę wystawić

Belzebub 18.09.2010 23:44

Musieli poprawic wizerunek Pudziana po ostatnim oklepie od Sylvii, to mu sproawdzili 200 kg legendarna kule..I co najsmieszniejsze ta kula z krotkimi rekoma dwa razy trafila naszego fightera..beka..
Skoro nastepna KSW ma byc galą rewanzową to moze Pudzian zawalczy z Najmanem?Obaj sa sie bie warci,a jesli Estrogen sie nie pospina jak ostatnio to ma szanse powalczyc dluzej z Mariuszkiem!

PS.Bez sensu ze sedzia konczy taka walke, skoro Esh nie bastowal, i dziwne ze w momencie gdy widac golym okiem ze Pudzian uderza coraz slabiej..Jakby wrocili do stójki to gruby by go obil(wiem wiem jakby babcia miala...)

LanceTS 18.09.2010 23:44

Z silvą też pisaliście że będzie ustawione, nie?

Ogolnie tak:
-Walka Kułaka mega. Bardzo mi się podoba ten koleś, licze, żę będzie osiągał duże sukcesy w MMA.
-O Salecie i Najmanie szkoda klawiatury...
-Pudzian pokazał, że się zmienił i w miare upływu czasu może coraz więcej osiągać w MMA. Pewnie nigdy nie będzie mistrzem, ale paru dobrych gości może pokonać.

Edit/
A i oczywiście najlepsze były ta blondynka i brunetka co trzymały flagi.

wisl@k_TS 18.09.2010 23:56

Z ostatniej walki zapamiętam tego śpiewaka operowego co zapomniał sobie tekstu hymnu i te dwie panienki co trzymały flagę USA.
Aha, i ten Butterbean niezłe ciacho :lol:

Syn Kangura z 1984 18.09.2010 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Belzebub (Post 982713)
PS.Bez sensu ze sedzia konczy taka walke, skoro Esh nie bastowal, i dziwne ze w momencie gdy widac golym okiem ze Pudzian uderza coraz slabiej..Jakby wrocili do stójki to gruby by go obil(wiem wiem jakby babcia miala...)

Eeee, a jak gruby by wstał?

vaazon 19.09.2010 00:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sylwek1906 (Post 982688)
Druga Edyta hahahahahahaha :D

Wy odczepcie się od Edytki, dobrze? :foch:Zaśpiewała tak jak poszła aranżacja.
Natomiast ten chłystek nie miał głosu, tak to nawet ja mogę zaśpiewać pod prysznicem. Dodatkowo raził akcentem na poziomie gimnazjalisty, a przede wszystkim pomieszał słowa i zapomniał tekstu! WSTYD.

Co do walk, to oczywiście wielkie nazwiska w showbiznesie jak zawsze zapewniły cyrk. Kasa się zgadza, więc wszyscy zadowoleni. KSW warto oglądać dla tych prawdziwych zawodników MMA.

OPTIMUS_(konto_usunięte) 19.09.2010 00:04

Wie ktoś co to za kawałek leciał jak wchodził Daniel Dowda ?

matti220 19.09.2010 00:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Belzebub (Post 982713)
Musieli poprawic wizerunek Pudziana po ostatnim oklepie od Sylvii, to mu sproawdzili 200 kg legendarna kule..I co najsmieszniejsze ta kula z krotkimi rekoma dwa razy trafila naszego fightera..beka..
Skoro nastepna KSW ma byc galą rewanzową to moze Pudzian zawalczy z Najmanem?Obaj sa sie bie warci,a jesli Estrogen sie nie pospina jak ostatnio to ma szanse powalczyc dluzej z Mariuszkiem!

?? Sędzia skończył walke jak Esch klepnal mate ... zaraz zapewne jakies filmiki na youtubie beda to sobie zobacz ... a nie takie teorie spiskowe tu podajesz

!!IRIVER!! 19.09.2010 00:11

Tra ge dia. Nie wiem, czym ludzie się podniecają, no i Mati Borek do Pudziana, że wspaniała walka. Ja .......ę. To przecież gorsze niż walki pod wiejską remizą śfornych chopoków. Nie zapłaciłbym złamanej złotówki za bilet wstępu na ten syf.

Te dwie walki przed Pudzianem fajne dla oka, ale ta "walka wieczoru" to po prostu że na da. Wy.......ił cielaka, oklepał po mordzie i koniec. Toć to już 50-sekundowe przegrane potyczki Gołoty były ciekawsze... :foch:

Co do hymnu, to wykonanie godne walki.

Wojtas 19.09.2010 00:12

Ehh az dziw ze ten mr Bean czy jak mu tam wogole chodzil ,wygladał jakbymusial do tego miec co najmniej 2 gosci do podtrzymywania

jak Pudzian ma miec takich rywali to moze nastepny niech bedzie Rysiu z Klanu,ale tu chodzi tylko i wylacznie zeby pokazac ze to "dominator " ")

Belzebub 19.09.2010 00:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matti220 (Post 982728)
?? Sędzia skończył walke jak Esch klepnal mate ... zaraz zapewne jakies filmiki na youtubie beda to sobie zobacz ... a nie takie teorie spiskowe tu podajesz

Byc moze klepnal, choc ja tam bardziej widzialem chec przeturlania sie na brzuch (probe odepchniecia sie reka od maty). Co nie zmienia faktu ze jak widac po tym forum ludzie znowu uwierzyli w Pudziana..A on tak naprawde nie bedzie nigdy nawet czołowym zawodnikiem polskiego MMA,a co dopiero europejskiego czy swiatowego formatu..

KOALIK 19.09.2010 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vaazon (Post 982725)
Wy odczepcie się od Edytki, dobrze? :foch:Zaśpiewała tak jak poszła aranżacja.
Natomiast ten chłystek nie miał głosu, tak to nawet ja mogę zaśpiewać pod prysznicem. Dodatkowo raził akcentem na poziomie gimnazjalisty, a przede wszystkim pomieszał słowa i zapomniał tekstu! WSTYD.

Co do walk, to oczywiście wielkie nazwiska w showbiznesie jak zawsze zapewniły cyrk. Kasa się zgadza, więc wszyscy zadowoleni. KSW warto oglądać dla tych prawdziwych zawodników MMA.

Górniak to najbardziej przereklamowana polska piosenkarka. Co do KSW, nie zapominajcie, że dla Polsatu liczy się oglądalność, a ją zapewni amator Pudzianowski niż gwiazdy MMA, które są nieznane przeciętnym kibicom.

Syn Kangura z 1984 19.09.2010 00:39

Ja mam pytanie do wszystkich znaffców: co według was Pudzian powinien zrobić żebyście byli zadowoleni? Esch to jednak mimo wszystko nie ułomek, trochę walk stoczył, większość wygrał. Co wam przeszkadza w tym że Pudzian wygrał dość szybko? Miał czekać z atakiem do 2 rundy żeby eksperci MMA na forum Wisły byli uchachani? Ładni go obalił, dopadł go w dogodnej pozycji i wykończył, Eschowi trudno byłoby się podnieść nawet jakby Pudzian się odsunął i poczekał (co według większości z was powinien zrobić...)

fox mulder 19.09.2010 00:43

Z tego co widzę, to nikt nie wrzucił:
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html
Podpisuje się obiema łapami.

A tu walka Saleta - Najman, dobra jakość, polecam : http://www.youtube.com/watch?v=Cjq-P3v0ITY

1q2 19.09.2010 00:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 982746)
Ja mam pytanie do wszystkich znaffców: co według was Pudzian powinien zrobić żebyście byli zadowoleni? Esch to jednak mimo wszystko nie ułomek, trochę walk stoczył, większość wygrał. Co wam przeszkadza w tym że Pudzian wygrał dość szybko? Miał czekać z atakiem do 2 rundy żeby eksperci MMA na forum Wisły byli uchachani? Ładni go obalił, dopadł go w dogodnej pozycji i wykończył, Eschowi trudno byłoby się podnieść nawet jakby Pudzian się odsunął i poczekał (co według większości z was powinien zrobić...)

Oprócz tego że ta walka to była jedna wielka ustawka to nic nie mamy;)
Z obu walk dziwolągów na pewno lepsza Salety - walka na serio, Saleta już był krok od porażki ale pokazał że ma jaja

Belzebub 19.09.2010 07:27

Najman tez troche walk stoczyl, tez wiekszosc wygral, a czy ktos w Polsce poza Polsatem uwaza go za boksera?Obijal totalnych kelnerów,a dla tych troszke lepszych sam byl kelnerem..
Jak Pudzian wygra z kims kto naprawde umie walczyc wtedy odszczekam swoje slowa, narazie otoczka i jego walki to kabaret a nie walki MMA..A sam Pudzian nawet prostego nie umie wyprowadzic ani dobrze gardy ustawic, wczoraj nawet ten grubas wyplacil mu dwie sztuki i gdyby nie to(jak tutaj wiekszosc pisze) ze walka moglaby nawet byc ustawiona to Pudzianek dostal by becki nawet od 200kg kuli..

historyk 19.09.2010 09:06

Szacunek dla Najmana

Witam!
Powiem tak, napewno Najman nie jest wybitnym bokserem. Poziom polskiej drugiej ligii, najbardziej jego znane pojedynki to chyba wystepy w Reality Show. Ale facet umie robic dobry PR wokol siebie, umie sie wypromowac, zarobic pieniadze, podobno pieniadze z walki przeznaczyl na jakiegos chorego chlopczyka, co dobrze o nim taki gest swiadczy. Wyszedl walczyc z Pudzianem, niewie osob ktore nie trenuja MMA by to zrobilo, mial odwage. Bardzo dobrze walczyl z Saleta, badz co badz wielokrotnym mistrzem boksu i kick-boxingu. Przegral tylko nieznacznie, przez nieuwage w parterze.Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem. Co do Pudziana, tak jak mowil przedmowca, zaczekamy, az zawalczy z jakims fighterem z duzej polki. Widac, ze "Fasola" ma swoj wiek i najlepsze lata za soba i ze walka musiala tak sie skonczyc. Narazie to Pudzian nadal musi pracowac nad kondycja, ale takze nad przygotowaniem bokserskim, bo jak ktos bedzie szybszy to raz go trafi i Pudzian z hukiem poleci na deski. Widac, ze sporo schudl i ze walki swoje bedzie chcial rozgrywac jak z Eschem, czyli szybki atak na nogi przeciwnika i "pound and ground", a w ostatecznosci jakas technika zapasnicza w parterze. W stojce Pudzian ma duze braki, ktorych juz ze wzgledu na swoj wiek nigdy nie nadrobi.

Filippo123321 19.09.2010 09:18

Walka Pudziana oczywiscie, ze ustawiona, poczytajcie sobie ;)

Chociaz kilka groszy wpadło.

_ukoL 19.09.2010 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 982619)
Najsmutniejsze Wojtku jest to, że Najman jest z Częstochowy:lol:

Tak przynajmniej mi kumpel z LO mówił, obok którego mieszka na osiedlu.

Ten gość jest parodią wszystkich możliwych sportów walki.

Wiem, że jest z Częstochowy a raczej z pod Częstochowy bodajże. Nie chcę dokładnie strzelać. Kolega Sławka Drabika z którym spędza wspólne chwile w III Alei. Wstyd tylko Częstochowie przynosi.

Kondipr 19.09.2010 10:02

Wstaję i co widzę ... Najman nie zakończy kariery bo nie czuje się przegrany po walce z Saletą <buahahahahaha> No koleś naprawdę rozwala system debilizmu i kretynizmu!
Dawać mu Ibiszaaaaaaaaaaa!!!

węgorz2 19.09.2010 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez historyk (Post 982789)
Witam!
Powiem tak, napewno Najman nie jest wybitnym bokserem. Poziom polskiej drugiej ligii, najbardziej jego znane pojedynki to chyba wystepy w Reality Show. Ale facet umie robic dobry PR wokol siebie, umie sie wypromowac, zarobic pieniadze, podobno pieniadze z walki przeznaczyl na jakiegos chorego chlopczyka, co dobrze o nim taki gest swiadczy. Wyszedl walczyc z Pudzianem, niewie osob ktore nie trenuja MMA by to zrobilo, mial odwage. Bardzo dobrze walczyl z Saleta, badz co badz wielokrotnym mistrzem boksu i kick-boxingu. Przegral tylko nieznacznie, przez nieuwage w parterze.Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem. Co do Pudziana, tak jak mowil przedmowca, zaczekamy, az zawalczy z jakims fighterem z duzej polki. Widac, ze "Fasola" ma swoj wiek i najlepsze lata za soba i ze walka musiala tak sie skonczyc. Narazie to Pudzian nadal musi pracowac nad kondycja, ale takze nad przygotowaniem bokserskim, bo jak ktos bedzie szybszy to raz go trafi i Pudzian z hukiem poleci na deski. Widac, ze sporo schudl i ze walki swoje bedzie chcial rozgrywac jak z Eschem, czyli szybki atak na nogi przeciwnika i "pound and ground", a w ostatecznosci jakas technika zapasnicza w parterze. W stojce Pudzian ma duze braki, ktorych juz ze wzgledu na swoj wiek nigdy nie nadrobi.

jeżeli uwazasz ze NAJMAN potrafi zrobic wokół siebie otoczke to chyba tylko obrażaniem i prowokowaniem przeciwników ,cała hala się z niego śmiała ha ha i ja też! jest nikim w tym sporcie

Jot 19.09.2010 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez historyk (Post 982789)
Nie wiem skad te gwizdy na trybunach pod jego adresem.

Najman podobno bzyknął żone, czy tam byłą żone Salety.
Ale dobrze że dostał wpier.dol bo jest gamoniem a nie bokserem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl