![]() |
I już 1:0 dla Lechii. Cracovia w pierwszej lidze.
|
Starozakonnych wielu na meczu:D 200 osób szkoda gadać
|
2:0 Lechia!!!!
|
Cytat:
Ale tylko tyle biletow pejściasci dostali ,policja niezgodzila sie na udzial kibicow.. 0;2 :lol: |
Cytat:
|
Naprawdę po tych 20 min. i 2 meczach mogę powiedzieć, że Cracovia słabiutka jest .... Nie wiem co ona w Ekstraklasie robi, ŁKS już prezentuje się lepiej.
|
A to nie wiedziałem mój błąd, ale i tak jak by mieli więcej biletów tak ich liczba nie była by większa.
|
Lechia gra dobrze i gra swoje. Cracovia jest tragiczna.
Karny, 1:3 |
3-1 :P Polczak strzelił
|
oni sa niesamowici. Strzelaja na 2-1 i za minute karny :lol: i 3-1. Brawo Lechia!!
|
Moze ktos oglada trasmisje moglby ktos opisac co zrobil cabaj czy bylo to cos zajebistego czy zwykly faul.
sory za pismo |
Cytat:
|
tyle napisali na wyborczej w relacji (199 osob dokladnie)
|
Cytat:
|
Jeszcze Lechia okaże się czarnym koniem tych rozgrywek :)
|
Cracovia to glowny kandydat do spadku(zreszta juz spadli, ale zostali, a takie rzeczy tylko w naszej lidze mozliwe) i wiadomo o tym nie od dzisiaj ;).
|
Cabaj szaleje, zaliczył asystę na 5-2 dla Biało-Zielonych :)
|
Cabaj puścił cabaja. Buhaha. Mnie to dziwi od lat, że Cracovia pozbywa się takich piłkarzy jak Skrzyński, Baran, Nowak i inny, a taki Cabaj który regularnia zawala kilka bramek w sezonie jeszcze sie umocnil i dostal opaske kapitana. HAHAHHA 2:6.
|
6:2 :D Pięknie
|
"Takie Cabaje zalicza Marcin Cabaj" 5-2 Lechijka, Lechia swietnie juz 6-2 :)
|
6-2 brawo LECHIA!!
|
komentarz mistrzostwo: "Może to jest sparing? hahaha" :D
|
6-2 hahahahaha az zmienilem podpis
|
Żurek ma ładną bekę z Cracovii : )
|
Cracovia naprawdę jest słaba .2-6 LOL
ps. kto komentuje spotkanie, głos i gadka podobna do ... Cymańskiego z PIS-u :) |
hahahaha brawo lechia!!!!!:)
|
Elegancko. W I lidze ich miejsce. Kto wie czy nie niżej.
CAŁY KRAKÓW ŚMIEJE SIĘ Z PARCHÓW! :lol: |
Lechia bedzie bankowo liderem z takim ilansem bramkowym po 2 kolejkach
|
Trzymajmy takie beznadziejne druzyny w tej lidze na sile, to napewno podniesiemy poziom tych rozgrywek... dramat. Naprawde wolalbym ten ŁKS.
|
Czy gole na 5-2 i 6-2 strzelił ten Nowak który grał w Cracovii ? Jeśli tak to ich pięknie dobił ;)
|
Cytat:
|
Hehe... ale mina trenejrooo...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe czy Stawowy przylezie..., podobno były rozmowy...
|
Fredzio
No wiec o tym mowie. Jezeli ktos spada sportowo to nie powienien miec prawa do gry na danym szczeblu. I zadne licencje innych druzyn nie powinny nikogo ratowac, bo nie oszukujmy sie taka postawa starozakonnych byla do przewidzenia(moze nie az w takich rozmiarach, ale jednak) Przedewszystkim pozycja w lidze a pozniej licencja. |
Jest taka możliwość że klub się sam wycofa z rozgrywek ?
Jak widać droga od zielonego stolika do zielonej murawy jest za daleka ... |
Cytat:
|
Cos pieknego. Lechia pogromila Cracovie. Zwyciestwo jest bezdyskusyjne. Mozna sie spodziewac zaraz dymisji trenera Cracovii:P.
|
teraz Craxa z gra z Legiaz i Lechem... będzie dwucyfrówka?:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl