![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Oj nawet tego napisu nie widziałem :) i nie zamierzałem tego dać abyś to tak odebrał :) Wybacz chodzilo mi o te dzieci i ich minki :) napisu nie widziałem :) tutaj napinamy sie kulturalnie:) |
Cytat:
Acha, a Madzi dajcie spokój.. zajęta jest.. ..podobno:D |
Ja jej dam zajmowanie się :D
ktoś wyżej wspomniał, że kierowcy zaskoczyli zimę.. yyy.. chyba jednak nie ;] http://wiadomosci.onet.pl/1867221,11,item.html :D Czyli, nic nowego. A spotkanie było baaaaaardzo romantyczne :D :P xD |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie za oknem śniegu nie widać :) |
Cytat:
Śnieg! Śnieg! Sezon rumu w plenerze/przed meczem czas zacząć! |
Jaki śnieg?! U mnie nawet deszcz nie pada...
|
AntyŚNIEG... AntyZIMA....
I Zime też, i zimę też, jebał, jebał.. chorzowski pies! :evil: |
Miałem okazje teraz pół miasta przejechać i już gdzie nie gdzie pada ;]
|
|
Coś czuję że w niedzielę we Wrocławiu samochodem będzie kot :-)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może jakiś list, petycja do rodziców 004? Cytat:
Cytat:
ad 4. trzeba mieć wygląd i pieniądze :-P nie wolno dopuścić do kaca!!!! :D |
niezły burdel na tym skrzyżowaniu :D
|
alkohol to zło - oświadczam
|
Cytat:
|
alkohol to zło! dobrze,ze jest autopilot
|
janko04:
foteczek nie pokaze. :) |
Cytat:
|
no ale świat na trzeżwo jest nie do przyjęcia
Lubie te piosenke o wódce http://pl.youtube.com/watch?v=1qSWSxC0zhc |
Potwierdzam słowa obu kolegów wyżej.
|
Cytat:
do kaca nie wolno dopuścić :foch: |
Cytat:
Edit: Osz ku*wa ale sypie :shock: |
przed snem jak sie już jest narąbanym warto ze dwie lub trzy szklanki wypic wody to zapobiega odwodnieniu i kac jest znacznie łagodniejszy,
|
jak sie jest narabanym to nie istnieje cos takiego jak szklanka
|
Przez tą waszą rozmowę mam smaka tylko na wódkę.
Od słów do czynów :D |
Cytat:
|
Gratulacje dla osób, które mają jeszcze letnie opony! :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zawsze można iść z buta ;) |
Cytat:
|
A wiecie, ja nie wiem jak to jest, ale choćbym był naprany tak, że ledwo się na nogach trzymam, to i tak potrafię zawitać jeszcze do łazienki, umyć buźkę, ząbki i rączki (raz mi się nawet zdarzyło nasmarować kremikiem :lol: ). Także nigdy się zaśmierdziany po wypiciu nie kładę :D Ale z tymi szklankami wody - chyba kiedyś spróbuję. :D
|
Cytat:
|
co do mojego wcześniejszego wpisu, chyba po prostu się starzeję, albo może brak mi zaprawy
ostatnio nie jestem w stanie wypić więcej niż 2-3 piwa, wczoraj poszły 4 i mimo, że w ogóle nawet nie byłem chycony, to dziś rano łeb mnie napierdalał straszliwie i tak, wypiłem przed spankiem 4 kubki wody z sokiem malinowym, nic nie pomogło czasem mam wrażenie, że piwo które leją w knajpach to jakieś inne jest, jak kupisz butelkowe to całkiem inaczej smakuje, dodatkowo strasznie mi przeszkadza dym z papierochów, czekam niecierpliwie na całkowity zakaz palenia aaa i jeszcze jedno - zima to zło! marudzę dziś chyba |
Tomek_TS :foch:
Jak wracasz z imprezy to nie jesteś przepocony, twoja koszula i włosy nie śmierdzą papierosami, które palą współimprezowicze? Raczej o takie "zaśmierdzenie" mi chodziło.. a nie o takie stricte żulowskie - vide nowohuckie osiedla.. :shock: |
ale macie temat panowie :)
ciekawych rzeczy sie mozna o Was dowiedziec. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl