![]() |
Bramek z meczu nigdzie nie zobaczysz.
|
za pare dni zobacze ; > .
|
Nie zobaczysz bo żadna telewizja nie transmitowała meczu.
|
Śpiki mi zamarzły i jeszcze leję na siedząco bo nie mogę siurka znaleźć.
W pewnym momencie liczba ludzi na gnieździe równała się liczbie ludzi na D :lol: . Sam mecz, fajna rozrywka bez ciśnienia. Tylko czemu ten Łobodziński tak słaby jak w lidze? |
To co z tym Łobodzińskim? Na relacji pisali,że gra dobrze i że naprawdę zasłużył na gola...
|
Na stronie Piasta są i bramki i pare akcji ... www.piast.gliwice.pl ... zastanawiające.
|
Ciekawe co na to Polsat powie :-).
|
Daj linka do bramek...nie mogę znalesc.
PS: a tak ich strona to naprawde PRO |
na stronie wislakrakow.com też są bramki
|
Na meczu nie byłem ,ale oglądając fragmenty ze strony Piasta da się zauważyć ,że praktycznie w każdej bramce swój udział ma Mały. Nie ważne dla niego ,czy podaje lewą ,czy też prawą nogą zawsze znajduje sie w odpowiednim miejscu.Brawo Patryk ,oby tak dalej.
|
Cytat:
Cytat:
|
Tu jest bramka z pierwszego meczu z Piastem, ktory przegralismy 0-1
http://pl.youtube.com/watch?v=fkxH83A1-Y4 moglby ktos ja sciagnac i umiescic gdzies zeby mozna bylo sciagac? |
Śląsk wygrał z Cracovią i mamy sytuację jasną przed ostatnią kolejką.
W przypadku wygranej przy Kałuży awansujemy do ćwierćfinału. W przypadku remisu liczymy, że Piast nie wygra u siebie z pewnym pierwszego miejsca Śląskiem. W przypadku porażki awans dla Wisły jest możliwy, ale tylko przy wygranej wrocławian w Gliwicach. Lech już pożegnał się z PE 2008/09. Tylko ciekawe, kogo tak naprawdę interesuje sukces w rozgrywkach PE? Arkę Gdynia i Odrę Wodzisław? ;) |
Cytat:
10 znaków |
Dzięki za bramke prober.
Natomiast jesli chodzi o Twoje zalozenia odnosnie awansu to sa troche niedokladne poniewaz jestesmy zalezni od Slaska. Jesli wygramy z Cracovia, ale Slask przegra w Gliwicach to odpadamy :( Dlatego trzeba mocno trzymac kciuki za naszych braci! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niezależnie od dalszej rywalizacji, czy awansujemy czy odpadniemy, z Cracovią po prostu trzeba wygrywać zawsze i wszędzie - nie ma znaczenia rodzaj rozgrywek.
|
Cytat:
my mamy 4 pkt (za remis ze Slaskiem i zwyciestwo z Piastem) Piast 9 pkt (zwyciestwo z nami, zakladane zwyciestwo z Slaskiem i zwyciestwo ze Slaskiem w pierwszym meczu) Slask tez 4 jak my tylko lepszy bilans gier z nami, wiec oni by awansowali. Sytuacja jest klarowna - zwyciestwo z Cracovia nie zapewnia nam awansu, jednak jak powiedzial Kocur tez mecz trzeba wygrac niezaleznie od tego czy uzyskamy awans. A za godzine poznamy przeciwnika w 1/4 pucharu polski :D |
Gramy z Lechem
pierwszy mecz u siebie.... |
Pieknie,czas na rewanz,kiedy jest mecz??
|
gorzej być nie mogło :P no cóż może uda się odegrać za ostatnią przegraną :P Cicho liczyłem na sąsiadów zza Miedzy
|
nuda... liczyłem na Sanok, fajny wyjazd się szykował.
|
Dlaczego my nie możemy miec chociaż raz farta w losowaniu? Legia znowu ze Stalą Sanok, oj będzie się działo w PP.
|
Tradycyjnie fatalne losowanie - gorzej niż na Amikę z jej rozkopanym sektorem gości trafić nie można było :/
|
Słitaśnie :) Szkoda, że Legia znów sfarciła...
Teraz mi nie mówcie, że Lech to drużyna która ma farta... :D |
Cytat:
|
Cytat:
interia czateria |
Wisła - Lech - no cóż, "sponsor" PP czyli ITI zadbał o to żeby główni konkurenci wzajemnie się wyeliminowali a sami dali swojemu "produktowi" tj Legii "amatorów" z Sanoka. Dlaczego podejrzewałem że tak będzie?
|
Zajebiście :) Trzeba skopać pyrusów.
|
Legia znowu gra ze Stalą Sanok, pamiętacie?:-D
|
Gorąco polecam post nr 555 tego wątku!
|
daj że spokój, zwykły fart...:lol:
|
Zwykły fart?:D miałem info od Waltera i się sprawdziło po prostu :)
|
Nie wiem czy intuicja Ci tak podpowiedziała, w każdym bądź razie trafiłeś.
Dla mnie jednak jest to ustawione z góry losowanie. Pozbycie się jednego z mocnych konkurentów (Lech/Wisła) i przejście do 1/2 finału kuchennymi drzwiami (Stal Sanok). Jak wiadomo za transmisję PP odpowiada NSport, a NSport = ITI, a ITI = Legia.. więc.. samo przez się.. Ja w zasadzie cieszę się, że trafiliśmy na Kuchenki. Przynajmniej jeszcze jeden ciekawy meczyk wiosną. Legia, Cracovia, Polonia, Śląsk, Jagiellonia i Górnik no i Lech... :) Super :) Ciekawa wiosna na Suchych Stawach się szykuje :D Można rzec, że każdy rywal zajebiście ciekawy kibicowsko. Pytanie tylko jakie będą ceny biletów/karnetów...? :| |
Nie dopatrujcie sie wszędzie spisków...:D Fajnie wypadło, Stal znów skopie Legie :)
|
Pierwsza część losowania "Gospodarze"
http://pl.youtube.com/watch?v=TCw3V6gXy0U Druga część "Przeciwnicy Gospodarzy" http://pl.youtube.com/watch?v=pv1Pc2NKWLk |
Kibicowsko gorzej byc nie moglo. Liczylem na Sanok, wyszla pyta. A raczej pyra.
|
Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl