![]() |
Jaką? i jaki masz skład? zagadaj na gadu jak możesz, moje GG; 6624871
|
Do \Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\facepacks
|
Ja wczoraj zacząłęm grać w FM-a 09, i dziś po 6 kolejkach ekstraklasy i 2 rundach eliminacji Ligi Mistrzów jestem wiceliderem Polskiej Ligi i uczestnikiem Ligi Mistrzów;). Gram oczywiście Wisłą Kraków;)
|
Cytat:
kogo miałeś w eliminacjach LM??:> |
Mam pytanie do wszystkich fanów FM. wy też w wersji 2008 macie takie ogromne problemy ze skutecznością? Kurde no stwarzam sobie multum sytuacji w każdym meczu, spory procent z nich-celnych a w 5 meczach wywalczyłem 6 pkt. Doradźcie coś!!!
|
Ano problemy są :( . Jedyna rada to skuteczny napastnik :)
PS: wygrałem z Vilarealem mecz w gr. LM :) a gram oczywiście Wisłą :) |
Cytat:
Wisła - Pao 0:1 - oddałem ponad 20 strzałów na bramke, były słupki i poprzeczki, ale nic nie chciało wpaść, a oni 1 akcja w meczu i bramka;/ A w rewanżu: Pao - Wisła 1:2 - miałem miażdzącą przewage, ale dopiero w 64 minucie strzeliłem, oni wyrównali w 68, a Jirsak w 78 minucie na 2:1 i Liga mistrzów moja!!! |
ja mialem Spartak Moskwa pierwszy u siebie wygrałem 2-1 a na Łuznikach przegralem 4-3ale bramkami wygralem strzelonymi u nich przeszłem :)i 20mln zl zainkasowane :D
|
ja gram 4 sezon :) ii po razk koeljny Awans do LM :) w tamtym sezonie wyszedlem z grupy :) ale odpadłem bo Man U mnie ograł:)
|
No to ja też się pochwalę.
Miałem FC Basel. Na wyjeździe 1:1 (wyrównali w końcówce) No a u siebie... 6:0. :) Niedzielan hattrick. |
Niedzielana juz dawno u mnie nie ma zasłaby :D
|
Co wy tak szybko tymi sezonami obracacie ? Ja tam się zagłębiam i gram na rozszerzonych sytuacjach.
Mało tego ustawiłem sobie opcje wyłączenia transferów w pierwszym okienku ;) W europejskich mi nie wyszło... 2 runda el.do L.M. Anothorsis: Dom 1:0; Wyjazd 1:0 3 runda Schalke: Wyjazd 1:2; Dom 1:1 1 runda el do faz gr. P.U. Racing Santander: Dom 0:0; Wyjazd 2:4 Wszystko to bardzo pechowo... przy 1:1 u siebie z Schalke i 2:3 z Racingiem miałem kilka zmarnowanych setek... No ale jak się nie potrafi wygrać na własnym stadionie... zarząd rozumie przyczyny porażki w tegorocznych pucharach więc nie jest źle ;) teraz ze Śląskiem rywalizuje o fotel lidera jesieni ;) Sobolewski, Cantoro, Niedzielan, Kmiecik i Dawidowski odejdą zimą ;) To kaleki i lenie ;) Jednym słowem pełna realistyka ;P |
Polecam Wam bramkarza Milos Dragojevic, tanio go pozyskacie za 150 tys. euro ;)
|
W tym sezonie awans do LM.
Droga prosta Neftczi Baku,uducnost i NK Gorica. W grupie Barcelona,Porto i Pao Z Porto beznadziejny mecz i porazka 3-0 Z Barca sie wiele nie spodziewalem i 3-0 do pzrerwy chociaz w drugiej polowie sytuacji ze 20... Mecz z Pao i 2-2 mim miazdacej przewagi. Rewanz z Pao i porazka 3-1 bo doatelm czerwona w 14 minucie,sedzia odgwizadl kosmicznego karnego,nie podykowal karnego sdla mnie i nie zunal bramki prawidlowej. W podsumwaniu pomeczowym...to najgorzysz medcz tego sedziego w karierze... A teraz pytanko czy amcie jakies dobre ustawienia do 4-4-2 Jakies polecenia co moga dac duzo itd... CZy sciagacie nowych trenerow zeby doskonalic atak,obrone itd??CZy maice ich wieksza liczbe czy tylko 3 jak na poczatku?? I ogolnie jakies ciekawostki?? PS.I 17-letni Kadlec strzelil pierwsza bramke :) A z tranferow z klubu to tak. Pawelek za 1mln Euro do Nantes. Singlar 1,4 mln Euro nie pamietam gdzie. Baszczu 1,8 mln Euro do Basel Diaz 550 tys. Euro Piotr Brozek 675 tys Euro Niedzielan cale 70 tys Euro Boguskiego sprzedal mi Cupial za 575 tys Euro |
skoro nie ma cracka do 9.0.2, to może ktoś ciupie w CMa 01/02..?
Eidos go za darmo udostępnił, uaktualnienie na grudzień 2008, też dostępne.. :D |
Cytat:
|
|
Aż tak sie cofać w przeszłość? :D
Ja cierpliwie czekam na cracka 9.0.2... :( |
|
ja nie miałem czego takiego w żadnym klubie...a szkoda
|
podczas 4 sezonow mialem ta sytuacje 2razy. Najlpierw wstrzymuja jakiekolwiek transfery a pozniej sie zastanawiaja czy wywalic mnie lub trzymac dluzej
|
Cytat:
a wywalili Cie??:> i wkońcu przejął ktoś klub?? |
Cytat:
Natomiast mam rade w sytuacji , gdy gramy i nagle lapie nas znizka formy. Otoz nalezy zmniejszyc obciazenie treningowe i pikarze w przeciagu jednej kolejki odzyskaja wigor i zaczynaja strzelac na nowo. |
Cytat:
|
Jest łatka !
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...wy-patch_.html Edytka: hmm to przez te święta :/ |
Jak wgrać grafikę? Herby oraz twarze?
|
Cytat:
I tam tworzysz foldery jeśli ich nie masz: logos face kits itp Po tym wejść do FMa -> ustawienia -> przeładować skórkę i odznacz buforowanie skórki |
Dzięki wielkie ;) A skąd można pobrać mordki grajków, tylko takie wycięte. ;p
|
|
Cytat:
Polska ma dwa miejsca w LM jedno bezpośrednio w grupie i jedno w el. + 4 w UEFA |
Cytat:
|
Nie działa mi ta grafa, a wszytsko robie to co w instrukcji ... ;/ Teraz będę grał 3 runde kfalifykacyjna LM z Fenerbache pewnie lub z jakimiś frajerami, pierwszy mecz u nich to 0:0 ale nie wierze, żeby Fnerbache przegrało ...
|
Ja tam skończyłem dopiero I sezon Wisełką. Niestety nie awansowałem do fazy grupowej LM, a w III rundzie przegrałem w dwumeczu z .... Barceloną (0:2 i 2:5 w plecy). Potem przygoda z PUEFA - w I rundzie z Benficą 1:0 i 4:0 dla przodu :> . Potem w grupie miałem Nancy, Twente, Tottenham (hmm...) i Dinamo Bukarszet. Po wygranej z Nancy 3:2, remisie z Dinamo 2:2, wygranej 2:1 z Tottenhamem (:P) i remisie z Twente wyszedłem z grupy i w 1/16 grałem z Fenerbahce. U siebie 2:1 w plecy, na wyjeździe 2:1 do przodu i awans po karnych do 1/8, gdzie przygrałem w dwumeczu z Werderem. Co do transferow - kupiłem w lecie Wachowicza (OPŚ) i Erika Grendela (PL), a zimą Mascio (PŚ) i Adriano Duarte (N). Polecam szczególnie Mascio ;) Pozbyłem się Dawidowskiego, Gołosia, Baretto, Szabata i Ćwielonga. W lidze Mistrzostwo z 9pkt przewagi, drugi Lech, trzecia Polonia a czwarta Legia. Wygrałem Puchar Ligi po dogrywce z Polonią 3:1 oraz Puchar Polski po wygranej ze Śląskiem 4:2. Nie mam nic przeciwko temu aby potrójną koronę zdobyła Wisła w rzeczywistości ;) .
U Was też tak dobrze grają w FMie Jirsak, Marcelo, Sobol i Baszczyński ? Bo u są niezadowoleni że nie chcę ich puscić. Edit/ co ciekawe właśnie Jirask ma największą ogólną ilość goli - 24. |
A u mnie w wersji 2008 wlaczylo Mistrzostwa Ueropy i w grupach byly: Macedonia, Azerbejdzan,. Gruzja , Cypr itp :D
|
Cytat:
|
mógłbym mieć do was maluczką prośbę? :D
logopacki, kitspacki do Scottish Premier League, do FM 2008 :D chodzi mi o te, które są domyślnie w grze. Wyciągnij je ktoś z folderu graphics i wrzuć na rapida czy cos podobnego, bo ściągnąłem jakąś lewą wersję bez żadnych logo, kitsów ani niczego w tym stylu :P jakby ktoś, kto ma dużo tego w FM, mógłby po prostu zuploadować cały folder graphics to byłby zobowiązany :D |
Haha ;) awansowałem do fazy grupowej LM! Po pierwszym meczu Fenerbache 3:1 w plecy, a na wyjezdzie 3:0 dla mnie.
|
Zająłem 3 miejsce w lidze. Walczyłem o LM w takiej "minilidze" z Olympiakosem i Arisem. Niestety nie udało się. Zaważył ostatni mecz z Olympiakosem, który niestety przegrałem 2:1.
W eliminacjach do P. UEFA (czy raczej ligi europejskiej bo w roku 2011 chyba ona obowiązuje) trafiłem na Stade Rennais. 1:1 na wyjeździe, 3:2 u siebie po dogrywce i awansowałem do grupy. Tutaj: Celtic, Standard Liege i Basel. Myślę, że mam całkiem spore szanse na awans. Najbardziej wkurza mnie to, że musze płacić miesięcznie 240 tys na długi. Przez to mam tylko grosze na transfery i nie mogę moim piłkarzom zaoferować takich kontraktów jakie chcą. Coś czuje, że po tym sezonie drużyna mi się posypie :( |
Potrzebuje środkowego ofensywnego pomocnika ;) młody i tani ;)
|
A u mnie sytuacja taka że nasz boss przeznaczył 0 zł na transfery a pensje max 2,5 tyś funtów tygodniowo... wszystko przy budżecie ponad 1 mln funtów...chyba podzielę los Dana :lol:
Miał ktoś podobnie ? Mam 8 punktów straty do Śląska Wrocław który gra rewelacyjnie i tak się zastanawiam jak ja mam tą ligę wygrać albo raczej kim ;) TAK kacpi Pierwszy... zimowe okienko |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl