![]() |
Ja korzystam z 5530 i jestem zadowolony. W zestawie karta pamięci 4gb, do tego rewelacyjny jak dla mnie dźwięk, łatwa w obsłudze, bateria umiarkowanie dobra, naprawdę jak na cenę - super :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ma ktoś tel. SAMSUNG B3310? Jakiś opinie/zdanie?
|
Zastanawiam się nad jakimś telefonem dotykowym - w sumie z analiz internetowych wyszły mi dwa modele Samsunga: B7300 ( Omnia Lite) oraz S5620 ( Monte). Ma ktoś ? Jakies uwagi? W sumie interesuje mnie na którym bardziej czuły jest ekran, i czy warto wziąść telefon s systemem ( Windows 6.5 w Omni Lite) czy jednak bez.
|
Pewnie było, ale zapytam ponownie - Nokia n97, wersja mini... Miał ktoś do czynienia z czymś takim? Interesują mnie takie ogólne, bardziej subiektywne odczucia, bo o gadżetach mogę poczytać w internecie :p Może jakaś alternatywa, jednak solidna. Wiem, że LG, SE czy Samsungi miewają więcej opcji i to w niższej cenie, ale martwię się w ich przypadku o solidność.
|
Cytat:
|
Niestety kasa własnie ( jak to przeważnie bywa) gra rolę. Max to 600-700 PLN, ale chciałbym się zmieścić w 500.
Co do HTC HD2 ... bawiłem się nim troszkę ( kumpel w pracy miał nówke do sprzedania za 1500) faktycznie telefon marzenie. Ma procek szybszy niż niejeden laptop ;-) |
Informacja dla tych, którzy maja problem z połączeniem sie z siecią Era w Krk. Od 8 nie mozna sie połaczyć z siecią. Maja jakąs awarię i z tego co babka powiedziała mi w BOA to jeszcze nie wiedza co sie stało - maja juz sygnały od 8 ze cos jest nie tak.
|
Posiada ktoś może telefon: Orange Vegas?
Jakieś opinie? Chce kupic prosty telefon i słyszałem że ten Vegas taki jest, tym bardziej że jest w ofercie za 1zł w salonie Orange. |
Cytat:
|
Pytanie do posiadaczy Nokii z diodami LED przy aparacie: w których modelach da się ją włączyć jako latarkę, tak żeby świeciła na stałe?
|
Cytat:
|
Jaki polecacie telefon dotykowy z WiFi i darmowym GPS-em do 700zł ?
|
Cytat:
Przy sporadycznym uzywaniu telefonu (mam 2, wiec nie korzystam z Omnii jakos abstrakcyjnie duzo) wyciaga ponad tydzien na baterii. |
Opyla się brać E50 bo chce kupić nowy fonik a ładne ceny są już można mieć za 180 zł I czy lepszy jest od k800i ?(takowy posiadam)
|
Panowie co lepsze i warte kupna Samsung Corby czy Samsung Avila ?
|
Cytat:
|
Jak wrzucic mapy na 5230 ?
Obojetnie jakie mapy :P moga byc Ovi, zeby tylko byly za free ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
podszywacz thx ale problem jest taki ze nokia pc suit nie znajduje 5230 za to moja e51 lapie od razu, tak samo nowe pc suit chyba nie obsluguje 5230 bo nie bylo jej w wykazie :/
tutaj caly problem |
Cytat:
|
Posiada ktoś może LG GT505 ?? Co powiecie o tym telefonie ?? Korzystał ktoś z GPS-a w tym telefonie ??
|
Czy zna ktoś jakiś program pod javę dla telefonów z dotykowym ekranem, żeby można było rysować albo pisać rysikiem?
W SE G900 jest taki program oryginalnie i to się świetnie sprawdza do robienia sobie odręcznych notatek. |
Jakby ktoś miał aplikacje na Nokia 6300 proszę o pw :)
|
Poszukaj np. na peb.pl
|
Witam! W nocy z środy na czwartek przy ulicy Jabłonowskich w Krakowie został mi skradziony telefon Nokia 6300, srebrny. Jakby ktos cos wiedzial prosze o cynk.
|
Dwie sprawy:
Pierwsza Ma ktoś grę z SE k800i co robiło się zdjęciom rybkom? tylko,żeby na Nokia 6300 działała :D Dwa Jak włączyć wibracje w Noki 6300 nie widzę tego :P |
Mam do wyboru 3 telefony: Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 6303i, Nokia 7230...
Który z nich polecacie albo może, którego wziąć zdecydowanie odradzacie? |
jakieś opinie o LG cookie? opłaca sie kupować? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki 4fan_player, inne opinie też mile widziane. |
Cytat:
Ustawienia dźwięków -> Sygnalizacja "TAK" |
Cytat:
|
co powiecie o LG Swift GT540?? przedłużam umowę w orange i wydaje się że ten tel jest jednym jak nie najlepszym rozwiązaniem... jak nie ten to może zaproponujecie jakiś inny z pośród TYCH telefonów
proszę o szybką odp. bo o 20 ma dzwonić koleś z orange... pozdro |
ma ktoś jakieś stronki do tapet,motywów gier do samsunga corby ? szukam po necie ale nic takiego konkretnego nie ma.
|
Coś sprosta moim oczekiwaniom? Chodzi o telefon dotykowy. Musi mieć Wi FI. I jeszcze jednym priorytetem jest długo trzymająca bateria. Jest możliwe takie połączenie? cena to ok 600 zł.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl