Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

jerry.lii.lewis 18.12.2008 19:21

Czyżby Darek Dudka miał podbijać Zachód od .... Wschodu ??:lol:
więcej

ja_ka_ 18.12.2008 23:09

Paweł Strąk w Górniku Zabrze? http://www.90minut.pl/news.php?id=818481

St@chu 20.12.2008 17:29

Cytat:

Gol Jakuba Błaszczykowskiego może zostać bramką jesieni
Cytat:

Gol Jakuba Błaszczykowskiego, pomocnika Borussii Dortmund, w meczu z Bayernem Monachium, który odbył się w 2. kolejce Bundesligi, jest kandydatem do bramki rundy jesiennej.
Trafienie Błaszczykowskiego ma pięciu konkurentów, a głosowanie odbywa się na oficjalnej stronie Bundesligi.
Źródło: http://sport.onet.pl/0,1248703,1884783,wiadomosc.html

A tu adres do głosowania http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php

kiju.ts 20.12.2008 21:21

http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php - wszyscy klikamy na KUBE podaj dalej :)

Angmir 21.12.2008 00:21

żałosne i co nam po tym że sami wybierzemy bramke Błaszczykowskiego najlepsza w Bundeslidze ? Czy nie fajniej by było gdyby to Niemcy ja wybrali najfajniejsza, a tak to ten wynik o niczym nie bedzie swiadczyl. Nie rozumiem takich "inicjatyw"

fox mulder 21.12.2008 02:01

http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/JNII-7MHV5A
Część wywiadu z byłym pracownikiem klubu.

michel 21.12.2008 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fox mulder (Post 645178)
http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/JNII-7MHV5A
Część wywiadu z byłym pracownikiem klubu.

ręce opadają po takich tekstach....

A wywiad fajnie się zapowiada, Franek mówi, że żałuje odejścia z Wisły. Szkoda, bo mógł w niej grać do dzisiaj. Ale za to najprawdopodobniej trafi do Jagiellonii:)

pan Dudi 21.12.2008 17:52

Ale dlaczego Ci ręce opadły misiu patysiu? :D

manson777 21.12.2008 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michel (Post 645362)
ręce opadają po takich tekstach....

A wywiad fajnie się zapowiada, Franek mówi, że żałuje odejścia z Wisły. Szkoda, bo mógł w niej grać do dzisiaj. Ale za to najprawdopodobniej trafi do Jagiellonii:)

biedaczyna
zły los zmusił go do opuszczenia Krakowa
:lol:

__Cobra__ 22.12.2008 13:25

Rozmowa wideo z Frankiem.

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...traktu,1232212

pemu 22.12.2008 15:14

Cytat:

Meganiespodziankę przyszykowali włodarze naszego klubu swoim kibicom, po 15-latach Tomek Frankowski ponownie założy żółto-czerwoną koszulkę. W dniu dzisiejszym dopięte zostały wszystkie szczegóły 2-letniego kontraktu, na którym popularny Franek złoży jutro swój podpis.(...)

.............

4fan_player 22.12.2008 15:19

Franek, Franek łowca baniek! :) mimo wszystko dobre posunięcie Jagielloni. Na pewno im się przyda.

michel 22.12.2008 15:20

Świetna informacja. Franek pokaże klasę wiosną. Powodzenia !!!

hoho 22.12.2008 15:22

No i na Reymonta zobaczymy Franka w koszulce Jagi:) Oby sie nei okazalo ,ze Franek w tym emczu sie okaze"katem Wisły":>

HEDu 22.12.2008 15:23

2 letni kontrakt ? Łał ... ale nei wydaje mi się żeby Franek strzelał gole tam, bo sobie sytuacji nie stwarzają ;]

pio 22.12.2008 15:26

No to kolejne strony będą o Franku...dotrzymał słowa, czy może inne kluby po prostu go nie chciały itp itd

Czopens 22.12.2008 15:33

Już wolałbym, żeby został tam w Chicago :D . Chociaż w meczu z Legia, Amica, Polonia mógłby coś stuknąć :) .

<Crasch> 22.12.2008 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 644164)
W 1 meczu mial się "sprawdzić" ? Czasami trzeba odważnie na kogoś postawić jak Skorża zrobił to np z Diazem.

Skorża na niego postawił dopiero wtedy gdy nie mogło grac pół składu

Czopens 22.12.2008 15:52

Troche przykro się zrobiło...
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=5143

Mam nadzieje, że przywitamy Tomka Frankowskiego w barwach Jagielloni najpiękniej na świecie! ; D

michel 22.12.2008 15:58

Pewnie niektórzy będą gwizdać, ale cóż. Wczoraj w Radio Kraków, Franek bardzo ciepło wypowiadał się o kibicach Wisły. Mówił, że bardzo się z kibicami zżył przez te 7 lat....

ubi_es 22.12.2008 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 645801)
2 letni kontrakt ? Łał ... ale nei wydaje mi się żeby Franek strzelał gole tam, bo sobie sytuacji nie stwarzają ;]

Stwarzaja duzo, ale mieli jednego napastnika, $%^ego Ensara i nie mogli gola strzelic. Tyle sytuacji co mielismy w ostatnim meczu z Gornikiem to chyba nikt nie mial.

R33 22.12.2008 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czopens (Post 645818)
Mam nadzieje, że przywitamy Tomka Frankowskiego w barwach Jagielloni najpiękniej na świecie! ; D

Masz rację, UW szykuje na ten mecz oprawę z wizerunkiem Franka... Będzie to coś na stylu ,,Piekielna drużyna". W tle zamiast ognia będzie narysowany stadion Reymonta, na którym będzie jakoś zoobrazowana porażka w Atenach, a Franek(jako podwieszona sektorówka) będzie uciekał. Całość dopełni transparent ,,Uciekłeś dla kasy, zostawiłeś Wisłę w najgorszym momencie, zdradziłeś ją... ale to nic". Na murwawie Franek otrzyma kwiaty, książke o H.Reymanie i bilet na weekend do Hiszpanii.

pan_premier 22.12.2008 16:14

ja od siebie dodam jeszcze 2 tyg wyjazd dla dzieci do sanatoium.
Co by nie chorowały!

pysio 22.12.2008 16:38

poważnie piszecie czy sobie jaja robicie?

chyba specjalnie wybiorę się na mecz zobaczyć tą oprawę :D pojedziemy po Franku na maksa! OLE!

Firo 22.12.2008 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michel (Post 645821)
Pewnie niektórzy będą gwizdać, ale cóż. Wczoraj w Radio Kraków, Franek bardzo ciepło wypowiadał się o kibicach Wisły. Mówił, że bardzo się z kibicami zżył przez te 7 lat....

Jak dla mnie, ważniejsze są czyny niż słowa. A tymi sie zbytnio nie może pochwalic.

michel 22.12.2008 17:00

czynami się nie może pochwalić?

dla mnie czyny to:
- 7 lat w Wiśle
- 5 mistrzostw
- 3 tyt. króla strzelców
- ok 150 bramek dla Wisły (liga, puchary)
- zawsze się identyfikował z Wisła
- w Polsce grał tylko w Wiśle lub Jadze

HEDu 22.12.2008 17:12

1 zachowanie zburzyło cały dorobek, szkoda

pan Dudi 22.12.2008 17:12

Miałem się już nie wypowiadać w temacie Franka, ale powiem Ci, Michel, tylko tyle, że czasem dorobek całego życia można zniweczyć w kilka minut. I to właśnie Twój ukochany Franek zrobił. Dla mnie był żywą legendą Wisły własnie ze względu na to, co napisałeś w swoich punktach+ to, żeBYŁ porządnym człowiekiem. Niestety w jednej chwili to wszystko przestało się liczyć. Teraz nie chcę go widzieć.

Firo 22.12.2008 17:14

Podobno faceta poznaje sie po tym jak kończy...
Ale fanatyczni kibice piłkarza, a nie drużyny widzą to inaczej.

Tak po chwili zastanowienia, to naprawdę jest sens wszczynac kolejną kłótnie pt zwolennicy - przeciwnicy Frankowskiego ?

Krolik - pękła Ci już żyłka ?
Jak znasz kulisy to je opisz, skończy sie ten "ferment". Czy sie nie nadają do upublicznienia? Chyba, że KMWTW, to napisz PDK.
"Rzygac sie chce" jak ktoś nie edytuje postów ;)

Krolik 22.12.2008 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 645842)
pojedziemy po Franku na maksa! OLE!

Pojedz sobie po kims ze swojego grona bedzie Ci wygodniej ...tak twarza w twarz !!!
A od FRANKA sie odpier.......
Chociaz by przez szacunek za to co przez kilka lat zrobil dla WISLY !!!

Ps.
Ci co nie znaja kulis odejscia Franka nie siejcie juz tego fermentu , Na litosc !!!!!
Rzygac sie chce jak sie czyta o "uciekinierze, zdrajcy..... itp.

Krolik 22.12.2008 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 645857)
1 zachowanie zburzyło cały dorobek, szkoda

A jakiez to bylo zachowanie..... ??????????

Nastepny Fermenciarz !!!!

Wizard 22.12.2008 17:27

Tak niewiele, ale bardzo wymownie - Franek Franek łowca bramek!

mic 22.12.2008 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krolik (Post 645861)
A jakiez to bylo zachowanie..... ??????????

Nastepny Fermenciarz !!!!

Z pamiecia u Ciebie zle ? Zapomniales uciekajacego szczura ?
Franek wladca firanek

@nizej: tak, poparte na niczym, wyczytalem w sieci "bzdury" i powtarzam :lol:

Pocalujcie jeszcze tego waszego uciekajacego idola w dupsko

Krolik 22.12.2008 17:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 645871)
Z pamiecia u Ciebie zle ? Zapomniales uciekajacego szczura ?
Franek wladca firanek

Z pamiecia u mnie doskonale !!!! Twoje slowa nijak nie pasuja do tego co bylo przyczyna, powodem odejscia Frankowskiego z Wisly !!!!
Ogolnie odnosze wrazenie ze Twoje slowa sa wsparte na .... NICZYM lub na ... wyczytanych bzdurach w sieci.

Ps.
co ja Tu jeszcze wyczytam ?????

WILU TS 22.12.2008 17:51

To może wyjaw tą swoją wersje odejścia ? bo może czegoś nie wiemy,ale stawiałbym na to że za granicą się o pewnych sprawach nie mówi bądź nie docierają.No wyjaw nam o wielce poruszony

manson777 22.12.2008 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krolik (Post 645881)
Z pamiecia u mnie doskonale !!!! Twoje slowa nijak nie pasuja do tego co bylo przyczyna, powodem odejscia Frankowskiego z Wisly !!!!
Ogolnie odnosze wrazenie ze Twoje slowa sa wsparte na .... NICZYM lub na ... wyczytanych bzdurach w sieci.

Ps.
co ja Tu jeszcze wyczytam ?????

słyszysz jak cię błaga lud??
no to wal te swoje rewelacje o biednym Franusiu:-/ który zmuszony został do wyjazdu

HEDu 22.12.2008 18:13

wyjechał bo sie w****ił ;]

Krolik 22.12.2008 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 645884)
To może wyjaw tą swoją wersje odejścia ? bo może czegoś nie wiemy,ale stawiałbym na to że za granicą się o pewnych sprawach nie mówi bądź nie docierają.No wyjaw nam o wielce poruszony

Za granice docieraja wszystkie wiesci szybciej i sprawniej niz Ci sie wydaje , a poza krajem mowi o pewnych sprawach odwazniej !!
Ja nie mam zamiaru nikogo nawracac ale zwrocic uwage ze nie oskarza sie nikogo o cos ...... CO NIGDY OFICJALNIE NIE ZOSTALO POWIEDZIANE , ani przez Klub ani przez kogokolwiek do tego upowaznionego !!!!
Teoria rzekomej "ucieczki" Franka oparta jest na zwyklych, hamskich plotkoch ktore niemal zatarly zaslugi jakie ten czlowiek zrobil dla Wisly i ich kibicow , grajac dla naszego klubu niemal 7 lat !!!!!!! A zeby bylo ciekawiej te bzdury glosza ludzie ktorzy powinni mu byc wdzieczni za te 7 lat.... itd.

Pytasz o to co stalo za kulisami odejscia ???? niestety , ale napisze Cie ze nie wiem ..... bo tak latwiej ale zarazem NIE WYPOWIADAM SIE NIEUPOWAZNIONY a juz w szczegolnosci publicznie !!!!
Tak samo wszyscy co pisza ze uciekl, zdradzil ..... uwazam ze nie majac zadnych dowodow ani .... jakichkolwiek wiadomosci na ten temat powinni sie nie wypowiadac w ten sposob !!!

mic 22.12.2008 18:27

Tak tak, wiemy, pare(nascie) razy na forum przerabialismy juz te "wiem, ale nie powiem" :lol:

Co mialo zostac potwierdzone ? Pare tygodni wczesniej sprzedawczyk deklaruje sie o wielkiej milosci do Wisly, ze do konca kariery, ble ble ble. Dwa dni po meczu z PAO juz go w Wisle nie ma i przechodzi za kasa do klubu I ligi hiszpanskiej. Nie kompromituj sie ze to trzeba potwierdzac.

"Niewypowiadam sie nieupowazniony" miazdzy :D

Zreszta Twoja odpowiedz ponizej mowi sama za siebie :D

Krolik 22.12.2008 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 645908)
Tak tak, wiemy, pare(nascie) razy na forum przerabialismy juz te "wiem, ale nie powiem" :lol:

Co mialo zostac potwierdzone ? Pare tygodni wczesniej sprzedawczyk deklaruje sie o wielkiej milosci do Wisly, ze do konca kariery, ble ble ble. Dwa dni po meczu z PAO juz go w Wisle nie ma i przechodzi za kasa do klubu I ligi hiszpanskiej. Nie kompromituj sie ze to trzeba potwierdzac.

"Niewypowiadam sie nieupowazniony" miazdzy :D

Nie o o czym z Toba gadac !!
Typowy klakier !!!
Pozdr Wesolych swiat !!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl