![]() |
|
Paweł Strąk w Górniku Zabrze? http://www.90minut.pl/news.php?id=818481
|
Cytat:
Cytat:
A tu adres do głosowania http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php |
http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php - wszyscy klikamy na KUBE podaj dalej :)
|
żałosne i co nam po tym że sami wybierzemy bramke Błaszczykowskiego najlepsza w Bundeslidze ? Czy nie fajniej by było gdyby to Niemcy ja wybrali najfajniejsza, a tak to ten wynik o niczym nie bedzie swiadczyl. Nie rozumiem takich "inicjatyw"
|
http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/JNII-7MHV5A
Część wywiadu z byłym pracownikiem klubu. |
Cytat:
ręce opadają po takich tekstach.... A wywiad fajnie się zapowiada, Franek mówi, że żałuje odejścia z Wisły. Szkoda, bo mógł w niej grać do dzisiaj. Ale za to najprawdopodobniej trafi do Jagiellonii:) |
Ale dlaczego Ci ręce opadły misiu patysiu? :D
|
Cytat:
zły los zmusił go do opuszczenia Krakowa :lol: |
|
Cytat:
............. |
Franek, Franek łowca baniek! :) mimo wszystko dobre posunięcie Jagielloni. Na pewno im się przyda.
|
Świetna informacja. Franek pokaże klasę wiosną. Powodzenia !!!
|
No i na Reymonta zobaczymy Franka w koszulce Jagi:) Oby sie nei okazalo ,ze Franek w tym emczu sie okaze"katem Wisły":>
|
2 letni kontrakt ? Łał ... ale nei wydaje mi się żeby Franek strzelał gole tam, bo sobie sytuacji nie stwarzają ;]
|
No to kolejne strony będą o Franku...dotrzymał słowa, czy może inne kluby po prostu go nie chciały itp itd
|
Już wolałbym, żeby został tam w Chicago :D . Chociaż w meczu z Legia, Amica, Polonia mógłby coś stuknąć :) .
|
Cytat:
|
Troche przykro się zrobiło...
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=5143 Mam nadzieje, że przywitamy Tomka Frankowskiego w barwach Jagielloni najpiękniej na świecie! ; D |
Pewnie niektórzy będą gwizdać, ale cóż. Wczoraj w Radio Kraków, Franek bardzo ciepło wypowiadał się o kibicach Wisły. Mówił, że bardzo się z kibicami zżył przez te 7 lat....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja od siebie dodam jeszcze 2 tyg wyjazd dla dzieci do sanatoium.
Co by nie chorowały! |
poważnie piszecie czy sobie jaja robicie?
chyba specjalnie wybiorę się na mecz zobaczyć tą oprawę :D pojedziemy po Franku na maksa! OLE! |
Cytat:
Jak dla mnie, ważniejsze są czyny niż słowa. A tymi sie zbytnio nie może pochwalic. |
czynami się nie może pochwalić?
dla mnie czyny to: - 7 lat w Wiśle - 5 mistrzostw - 3 tyt. króla strzelców - ok 150 bramek dla Wisły (liga, puchary) - zawsze się identyfikował z Wisła - w Polsce grał tylko w Wiśle lub Jadze |
1 zachowanie zburzyło cały dorobek, szkoda
|
Miałem się już nie wypowiadać w temacie Franka, ale powiem Ci, Michel, tylko tyle, że czasem dorobek całego życia można zniweczyć w kilka minut. I to właśnie Twój ukochany Franek zrobił. Dla mnie był żywą legendą Wisły własnie ze względu na to, co napisałeś w swoich punktach+ to, żeBYŁ porządnym człowiekiem. Niestety w jednej chwili to wszystko przestało się liczyć. Teraz nie chcę go widzieć.
|
Podobno faceta poznaje sie po tym jak kończy...
Ale fanatyczni kibice piłkarza, a nie drużyny widzą to inaczej. Tak po chwili zastanowienia, to naprawdę jest sens wszczynac kolejną kłótnie pt zwolennicy - przeciwnicy Frankowskiego ? Krolik - pękła Ci już żyłka ? Jak znasz kulisy to je opisz, skończy sie ten "ferment". Czy sie nie nadają do upublicznienia? Chyba, że KMWTW, to napisz PDK. "Rzygac sie chce" jak ktoś nie edytuje postów ;) |
Cytat:
A od FRANKA sie odpier....... Chociaz by przez szacunek za to co przez kilka lat zrobil dla WISLY !!! Ps. Ci co nie znaja kulis odejscia Franka nie siejcie juz tego fermentu , Na litosc !!!!! Rzygac sie chce jak sie czyta o "uciekinierze, zdrajcy..... itp. |
Cytat:
Nastepny Fermenciarz !!!! |
Tak niewiele, ale bardzo wymownie - Franek Franek łowca bramek!
|
Cytat:
Franek wladca firanek @nizej: tak, poparte na niczym, wyczytalem w sieci "bzdury" i powtarzam :lol: Pocalujcie jeszcze tego waszego uciekajacego idola w dupsko |
Cytat:
Ogolnie odnosze wrazenie ze Twoje slowa sa wsparte na .... NICZYM lub na ... wyczytanych bzdurach w sieci. Ps. co ja Tu jeszcze wyczytam ????? |
To może wyjaw tą swoją wersje odejścia ? bo może czegoś nie wiemy,ale stawiałbym na to że za granicą się o pewnych sprawach nie mówi bądź nie docierają.No wyjaw nam o wielce poruszony
|
Cytat:
no to wal te swoje rewelacje o biednym Franusiu:-/ który zmuszony został do wyjazdu |
wyjechał bo sie w****ił ;]
|
Cytat:
Ja nie mam zamiaru nikogo nawracac ale zwrocic uwage ze nie oskarza sie nikogo o cos ...... CO NIGDY OFICJALNIE NIE ZOSTALO POWIEDZIANE , ani przez Klub ani przez kogokolwiek do tego upowaznionego !!!! Teoria rzekomej "ucieczki" Franka oparta jest na zwyklych, hamskich plotkoch ktore niemal zatarly zaslugi jakie ten czlowiek zrobil dla Wisly i ich kibicow , grajac dla naszego klubu niemal 7 lat !!!!!!! A zeby bylo ciekawiej te bzdury glosza ludzie ktorzy powinni mu byc wdzieczni za te 7 lat.... itd. Pytasz o to co stalo za kulisami odejscia ???? niestety , ale napisze Cie ze nie wiem ..... bo tak latwiej ale zarazem NIE WYPOWIADAM SIE NIEUPOWAZNIONY a juz w szczegolnosci publicznie !!!! Tak samo wszyscy co pisza ze uciekl, zdradzil ..... uwazam ze nie majac zadnych dowodow ani .... jakichkolwiek wiadomosci na ten temat powinni sie nie wypowiadac w ten sposob !!! |
Tak tak, wiemy, pare(nascie) razy na forum przerabialismy juz te "wiem, ale nie powiem" :lol:
Co mialo zostac potwierdzone ? Pare tygodni wczesniej sprzedawczyk deklaruje sie o wielkiej milosci do Wisly, ze do konca kariery, ble ble ble. Dwa dni po meczu z PAO juz go w Wisle nie ma i przechodzi za kasa do klubu I ligi hiszpanskiej. Nie kompromituj sie ze to trzeba potwierdzac. "Niewypowiadam sie nieupowazniony" miazdzy :D Zreszta Twoja odpowiedz ponizej mowi sama za siebie :D |
Cytat:
Typowy klakier !!! Pozdr Wesolych swiat !! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl