![]() |
Cytat:
OOO !!! To jest idealne - on jako jeden z pierwszych solidnie zainteresował się współpracą z Ukraina :lol: |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
|
A tutaj link do zródła informacji:
http://pilkarskiekomentarze.com/?p=5305 |
Cytat:
UEFA sama sobie strzeli w stope, bo będzie wtedy jeszcze więcej biletów do kupienia. Chociaż fajnie by było, gdyby było Euro w Krakowie :) |
Na 100% to farmazon. Do Euro niewiele ponad rok, już na późno na takie zmiany, system biletowy już ruszył, logo Poznań już ma, a stadion w Krakowie jest porównywalny, lub nawet gorszy niż w POZnaniu*. Plota, mająca na celu podniesienie 'klikalności' portalu.
Nie ma co się podniecać, Euro zostanie na 100% w Pyrlandii. |
Prima Aprilis się zbliża. teraz przygotówka pod newsa, a potem 1 kwietnia "potwierdzą" :)
|
Co to wogole jest za serwis ten pilkarskiekomentarze.com :D informator ktory byl swiadkiem kolacji :D Pewnie kelner uslyszal ze gosciu z uefa placi 90% rachunku na ktorym byla kielbasa Podwawelska i poszla plota:) Albo to ten sam informator co do GoWna dzwoni
|
Uczcie sie amatorzy jak za darmo rozreklamowac swoja stronke.
|
Cytat:
Prawda jest taka, że stadion w Poznaniu to bubel wybudowany za 713 mln (czyli 203 mln więcej niż Wisły!). Błędy techniczne i słuchy na temat działań CBA (klik!) na pewno nie działają na ich korzyść. Dość sceptycznie podchodzę do tego newsa, ale nie przekreślałbym tych informacji od razu. |
Ty tak powaznie? :) Przeczytaj jeszcze raz uwaznie ten artykul, wez fakt, przeczytaj obojetnie jaki artykul, znajdz 10 roznic :)
Reklama dzwignia handlu :) Ciekawe ktora marna dziennikarzyna probuje swoj wlasny interes rozkrecic. |
Nie takie rzeczy już się działy w Polsce :D
Ale podkreślam - podchodzę do tego jako ciekawostki i to w dość sceptyczny sposób. Zresztą nie przyniosło by to miastu większego pożytku na rok przed rozpoczęciem mistrzostw... Zresztą - czy ja w ogóle napisałem, że jestem za przeniesieniem Euro do Krakowa? Jeśli to tak zabrzmiało, to wybaczcie :) |
Cytat:
|
Zamiana miasta jest teoretycznie możliwa - po to wyznacza się miasta rezerwowe. Natomiast co do samego info z dziwnej strony oczywiście odnoszę się sceptycznie.
Euro jest nam tak poza tym potrzebne jak k... majtki. Co mieli wybudować w Polsce - wybudowali ( albo i nie - w większości przypadków), Kraków i tak będzie jednym z dwóch rozpoznawanych polskich miast na świecie ( oprócz tego ewentualnie Warszawa jako stolica) i z punktu widzenia turystycznego niszowa impreza nic nie zmieni. Dla czterech ( w porywach) meczów w dodatku drużyn które i tak przeważnie nas g.... obchodzą nie warto się tym podniecać. Szczerze powiedziawszy lepszy finansowo interes robi się na centrach pobytowych i o to trzeba zabiegać. Kasa idzie do miasta a nie do Uefa ( i później ochłapy dla miasta). Niższy koszt organizacji, szansa na utrzymanie grupy turystów jeżdżących za drużyną dłużej niż jeden ( meczowy) dzień. |
Z logistycznego punktu widzenia, zmiana miasta-gospodarza w tym momencie zdaje się mało realne. Jeśli chodzi o inne aspekty to taka zmiana byłaby nawet wskazana. Poznań kompromituje się na każdym kroku. Począwszy od logotypu miasta na euro, przez idiotycznie wyglądający napis POZnań*, a na haśle "A nam trawa już rośnie" kończąc.
O stadionie już nie wspomnę nawet. flamengista masz rację ale nie do końca. Moim skromnym zdaniem to nie byłoby robienie łaski nikomu. Kraków jest nadal i pozostanie do czerwca 2012 roku miastem rezerwowym. Gdy któreś miasto da dupy, to teoretycznie inne, z listy rezerwowej wskakuje na jego miejsce. |
Mam pytanie odnośnie zamawiania biletów na Euro2012.
Czy u Was też po wypełnieniu formularza na bilety w polu "Adres dostawy i rachunku" nie widać nazwy miejscowości, a jedynie kod pocztowy? |
tak, tylko numer domu i kod pocztowy.
|
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tymi biletami tzn. 18 lat będę miał dopiero w październiku, a żeby założyć konto to trzeba mieć 18. Założyłem więc na ojca i teraz moje pytanie czy jeśli wylosowałbym bilet to jest on od razu przydzielany na imię i nazwisko osoby aplikującej o bilety czy będzie można wpisać dane osoby (w tym przypadku moje) żeby bilet był dla mnie a nie dla ojca?
|
Jak jest z tymi płatnościami? Moge sobie wybrać np po 4 bilety na wszystkie mecze w polsce a potem zaplacić za ich część tylko gdyby tak hipotetycznie wylosować na 3 mecze? A chcieć jednak jechać tylko na jeden?
ok już wiem jak wybierzesz 10 biletow i cie wylosuja placisz za wszystkie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj pierwszy dzień losowań - dostał już ktoś jakąkolwiek informację zwrotną? :-)
|
Cytat:
|
A mieszkasz w Warsawie, Gdansku, Wroclawiu lub Poznaniu? Poza tym byla informacja ze dzisiaj losowanie a maile do ludzi pod koniec meisiaca.
|
Proste do świąt losowania a po czyli w następnym tygodniu można zacząć zaglądać na skrzynki pocztowe lub konta na stronie UEFA.
|
Zerkaliście już na stronkę UEFA? U mnie 0 niestety.. :(
|
Na mecze Biało-Czerwonych nie udało się ale mam pomieszane półfinał w Warszawie i grupowy z ukraińskimi na które widocznie aż takiego zainteresowania nie było. Może uda się wymienić na coś u Nas. Z tego co zauważyłem to jak wybraliśmy maksimum czyli 4 bilety na spotkanie to mniej nie mogliśmy już wylosować;d
|
To się wybieram na 3 z 4 meczy w Gdańsku, w tym ćwierćfinał :) Szczęście towarzyszyło, na Polaków się nie udało, ale cóż, wszystkiego nie można :)
|
Złodzieje , oszusty :evil:
Nic nie wylosowałem :( |
Jakby ktoś chciał się jakiegoś biletu pozbyć - piszcie na PW na jaki dzień i na jakie miasto :)
|
Panowie dostaliście mejle czy sprawdziliście na stronie UEFA? I gdzie na stronie UEFA jest to napisane?
|
Zaloguj się na swoje konto i daj znać;p
|
No zalogowalem ale czy Total Sessions: 0 i Total Tickets: 0 oznacza, że ten tego, dupa?Source puste, status confirmed.
|
Panikujecie, bo zobaczyliscie po zalogowaniu Total Tickets: 0 ? to zobaczcie sobie, kiedy ta informacja sie na waszym profilu ukazała, u mnie to jest
2011-03-27 20:23:04 jakby teraz sie dalo na profilu sprawdzic czy sie wygrało, to by w mediach o tym ciagle gadali ze mozna ;) |
Cytat:
Nie wiem wiec jak to jest. Niby losowanie zakonczono ale maili chyba jeszcze z informacja o wylosawaniu badz nie, nie wyslali bo ja nic nie dostalem. PS. Witam :) |
Dokładnie, widziałem gdzieś nawet screena, że ktoś wylosował łącznie kilkanaście biletów. Może to brednie, a może nie, ale swoją drogą to dziwne, że są ludzie, którzy potrafiali na 3-4 mecze po 3-4 bilety, a inni nie mają nic. Bez sensu. W każdym razie i tak będę czekał na oficjalnego maila od UEFA. Jak w nim będzie napisane, że nic nie wylosowałem to wówczas będzie 100% pewności. A tak - nadzieja się tli :)
Tak, czy inaczej - nie odpuszczę jeśli chodzi o kolejne tury :) |
Ja wylosowałem półfinał w Doniecku:shock:
Nie mówię, że całkiem na trzeźwo aplikowałem o bilety:p ale zdaje mi się, że brałem tylko te w Polsce:rotfl: A tu Donieck:rotfl: 1090euro trzeba szukać:) Gdzie na tej stronce uefa https://ticketing.uefa.com/euro2012-...locations.aspx można znaleźć rozpiske o jakie mecze się aplikowało? W zakładce "my allocations" napisali mi "This is the total number of tickets that you have been successful in attaining", następna jest zakładka "moje konto" możecie tam wejść? Bo ja nie.. |
Wlasnie podali informacje, że pierwsze wiadomości czy się wygrało czy nie będą wysyłac we wtorek...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl