![]() |
jutro pora postawic noworocznego stsa :D
|
Witam!
Jeśli ktoś Was typuje z pozytywnym skutkiem , zna się na jakiś dyscyplinach ( NBA, NHL, piłka nożna, koszykówka ) proszę o kontakt na priva. Pzdr. |
Cytat:
|
Cytat:
Proponuje poker (rozbierany), ruletka (rosyjska), butelka (czystej):lol::lol: |
I standardowo zachłanność mnie zgubiła. Edmonton dostało od Ottawy i **** bombki strzelił.
|
ROZPISOWY 2 z 3
Minnesota - Saj Jose 2.10 2 A Anaheim - Columbus 1.75 1 B Washngton - Tampa Bay 1.75 1 C |
Panowie czy któryś z Was gra systemami w Toto Mixie?
|
Washington - Tampa Bay typ: nieparzysta ilość bramek kurs: 1.45
Toronto - Buffalo typ: 1 kurs 2.55 Grudzień zamkniety na plusie, blisko 8% zysku na kapitale i skutecznośc 58%. Strefa typów. |
Cytat:
|
Cytat:
typ na dzisiaj: Real Madrid - Villarreal typ: powyżej 2,5 gola kurs: 1,65 i taki lekko ryzykowny Celta Vigo - Hercules typ: 2 kurs 3,35 Typy bukmacherskie |
Walkę z bukami w 2009 czas zacząć :D
Real Madryt - Villarreal over 2,5 (1,65) 1:0 Vienna - Villach 1 (1,70) 5:2 Kurs: 2,80 ehh..a miałem stawiać tylko singla z Vienną |
ja w tym roku golę buków aż miło, wczoraj wszedł Magnitogorsk z handicapem, Sporting i Jokerit, na dzisiaj zagrałem m.in Rangersów, Lugano i portugalski duet.. wczoraj wygrał Sporting, ostatnio obydwie straciły punkty u siebie a teraz mają przeciętnych rywali..
|
juz nie czaje czy dzis sa mecze pucharu króla czy tylko FC Barcelona grała?
|
Na dziś gram Pittsburg-Atlanta 1.
Typ na przełamanie serii porażek gospodarzy. W najbliższym czasie już chyba nie będą mieli lepszej okazji, bo Atlanta to jedna z najsłabszych drużyn w NHL. Mam nadzieję że Pingwiny nie zawiodą :) |
rozwiazalem juz swoj problem ... wczoraj był 6 a dzisiaj 7 a ja myslem inaczej heh
|
co sadzicie o kuponie.. zamierzam go póśić za 20zl dodam ze to mój pierwszy kupon od paru miesięcy
Aston Villa-West Bromwich 1 Arsenal-Bolton 1 Stoke-Liverpool 2 Lyon-Lorient 1 |
Cytat:
Wydaje mi się,że w dużej części jest to nie opłacalne bo zyskać masz szansę,ale w piłce niespodzianki się zdarzają zbyt niskie kursy by w razie czego stracić 20 dyszki. |
Ja bym odpuścił Arsenal.
Moim zdaniem powinni wygrać ALE mają zdziesiątkowaną obronę, wystąpią bez Silvestra i Toure. Do składu powracają natomiast Denilson i Toure. Kolejną kwestią jest kiepska forma Arsenalu w ostatnich tygodniach. Lepiej puść zamiast tego mecz Rennes albo Fiorentiny. Kursy wyższe i drużyny w lepszej formie. |
w betclicku jest promocja dla stałych użytkowników... że jak wpłacisz do 80 zł. to podwoją ci tą sumę... i mam takie pytanie... bo tak się składa że wpłaciłem i w regulaminie jest napisane że muszę obrócić tą kwotą 3 razy po minimalnym kursie 1.20... ale chodzi o ten bonus czy całym 160zł. mam obrócić 3 razy?? mogę zrobić np. tak że wpłacę sobie 80zł. dostane bonus, wypłacę moje 80zł. i obrócę 3x tylko tym bonusem??
edit: _KRIS_ ja też bym odpuścił Arsenal... nie wiem czemu :] a może pomyślałbyś nad np. Juve, albo Inter, Barca... ja obstawiłem Aston Villa, Barca, Inter i Liverpool... podobny kurs do twojego... a na drugim (trochę szalonym) mam: Vallencia, Lyon, "Anorthosis"(tam gdzie gra Sosin:P), real, Napoli... ale to tylko za dyszkę zagrałem, więc jeśli przegrał to nie będe płakał:D pozdro |
w kazdym buku jest tak ze musisz postawic zaklady na laczna sume trzykrotnosci bonusu czyli 240 zlotych i wtedy mozesz z buka wyplacic calosc a nie tylko pieniadze niebonusowe. Minimalny kurs 1.20 obowiazuje tez kazdy zaklad w zakladzie akumulowaym
|
cóż póściłem zanim ktoś mi odpisał ale spróbuje najwyżej będzie kapota ale dzięki za opinie i pomoc :)
|
Na jutro polecam typy:
Victoria Azarenka - Marion Bartoli 1 1.44 Olympique Lyon - Lorient 1 1.40 Stoke - Liverpool 2 1.40 Dla odważnych: Palermo - Atalanta 1 2.00 |
Panowie jakieś typy na sobote wieczor i niedziele , najlepiej do grania systemem 4z5?
|
要顶一下
|
Cześc Blacha
na jutro proponuje: Mallorca -Real M. typ.2 -kurs. 1.75 Atletico Madryt -Bilbao 1 -kurs 1.58 Fiorentina - Lecce 1 -kurs 1.35 Napoli - Catania 1 -kurs 1.55 Palermo - Bergamo 1 -kurs 1.95 Pozdrawiam |
typy na rozpiske 2 z 3
Auxerre- OM 2 0-2 Mu -Chelsea 1 Mallorca- Real 2 + pewniaki Juve- Siena 1 Lugano-Ambri 1 3-1 Davos-Biel 1 5-1 te dwa ostatnie mecze gram kurcze za 100zł w bet-at-home, inne już weszły wczoraj- Sparta P, Slavia, Magnitogorsk, Eisbaren.. do wygrania w sumie ok .6 stów, oby się udało :] |
może nie na temat ale na stronie www.sts.pl sprawdze sobie główną wygraną.. koleś z moich okolic czyli Brzesko zgranął 32 tys..:) czy jest jakaś róznica puszczając 15 kuponów po 180 zł niz eden cały za 2700??:)
|
Arsenal - Bolton 1 , 1.35
Lyon - Lorient 1, 1.4 Juventus - Siena 1, 1.3 Stawka solidna ;) |
Cytat:
Dzis fartem wszedl dubel Everton&Arsenal - jak ogladalem mecz tych drugich to na prawde niczym sie ta gra Arsenalu nie roznila od naszych najslabszych meczy. Na wieczor Florida i zastanawiam sie nad Marsylia. |
Możecie mi podać buka który by spełniał dwa warunki:
1.Minimalna wpłata 5 zł. 2.Zakładanie konta i wypłacania pieniędzy bez okazywania dowodu |
powiedzcie mi co jest jak mam na kuponie everton ktorzy mi wszedl i fulham ktory zostal mecz odwolany??
|
No własnie mam taka sama sytuakcję na kiedy mecz został przełozony??
|
nic, ten mecz jest liczony jako 1.0 = nie psuje wam kuponu ale też nie poprawia, możecie iśc po kasę do buków
|
Cytat:
|
to samo = czekasz na rozliczenie a to moze potrwac.
|
Na jutro zespoly ktore musza wygrac!
Espanyol i Betis Sevilla! -1 a kursy w granicach 2,0 -2,2 |
Cytat:
Wpłate masz bez ograniczeń ( przeważnie u buków minimum to 40 zł ) Wypłata na konto bankowe lub MB bez potwierdzania tożsamości :) |
Jesli chodzi o przeliczanie kursów na 1.0 to jest tak jezeli np. mecz się nie odbedzie w ogole (np. w przeciwnik nie wyjdzie na kort bo ma kontuzje). U bukow internetowych moze byc taki zaklad zaliczony jako wygrany o kursie 1.0, ale u niektoeych(wszystkich?) naziemnych jest 3-dniowy okres waznosci (np w STSie) tzn ze jezeli przelozony mecz odbedzie sie do 3 dni to mecz jest i 'siądzie" to zaliczany jest po obstawianym kursie.
|
U interntowych w wiekszosci jest chyba okres 24 h, ale czesto jak wiadomo ze mecz sie nie odbedzie w tym terminie to rozliczaja szybciej.
Na noc Filadelfia a na jutro Atletico miejmy nadzieje ze wygra;) |
A mi cos takiego weszlo:D:
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID9a1e5e2cd5b438049d7b41d1 e5b55974 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl