Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

pysio 31.07.2008 18:20

o jakiej stawce piszesz? o tej podwórkowej kopanej na Białorusi :lol:

oszczędź śmiechu..

Sqall 31.07.2008 18:22

Dla mnie wystarczy, że jest frajerem i piz*ą, nie chciałbym go widzieć w Wiśle za nic.

pan Dudi 31.07.2008 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 577060)
Jak tam chłopaki?Nadal co niektórzy uważają, że Iwański spala się w meczach o stawkę? :)

Dałeś teraz do pieca:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

pysio 31.07.2008 18:23

i kolejna bramka! bravo Warszawa, bravo Legia! bravo Sebastian!

Baala 31.07.2008 18:24

Ten Homel to II ligowiec Polski, po pierwszym meczu pisałem że Legia musi przejść mimo że nic nie graja bo ci Białorusini to kopacze znacznie słabsi od graczy z Kaukazu na których Polskie drużyny trafiały w ostatnich latach.

tofik 31.07.2008 18:24

Ładna brama Iwańskiego. Z wolnego potrafi chłop uderzyć.

irman 31.07.2008 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 577061)
o jakiej stawce piszesz? o tej podwórkowej kopanej na Białorusi :lol:

oszczędź śmiechu..

Jeżeli dwa tygodnie temu w meczu z tą samą drużyną wyciągano wnioski, że Iwański to ciota i spala się w poważnych meczach, to może dzisiaj ci sami fachowcy się odezwą. A że przeciwnik marny itd. to zupełnie odrębna kwestia.

WILU TS 31.07.2008 18:29

W srodek bramki to i ja potrafie uderzyć...co nie zmienia faktu że styl siermiężny i bez zbytniego polotu na Homel starczy ale w dalszej fazie może być ciężko

dynek.pl 31.07.2008 18:29

no to bedzie dzisiaj feta w Wawie - zeby tylko starowki nie zdemolowali znowu :)

fantastyczny rezultat na trudnym terenie :D

Gwiaździsty 31.07.2008 18:31

Przypominam, że Homel gra już bez 4 podstawowych graczy. Czyli 10 zespół ligi białoruskiej w rezerwowym składzie. Na ich tle to i Kmita Zabierzów wypadłby jak MU.

Snakes 31.07.2008 18:33

Dopoki Urban i Szul prowadza LEgie jestem spokojny o to ze bedziemy wyzej od nich w tabeli .Urban przereklamowany trener jak dla mnie

Elendil 31.07.2008 18:33

nie no, szacunek dla Legii. Po tak katastrofalnym pierwszym meczu i braku Tejksiura myślałem, że odpadną. Że tamci będą się murować i lyczyć na kontry. I na początku tak było. Ale gol dodał Legii skrzydeł i dalej się jakoś potoczyło.

Ale jakby Lech przegrał, to bym się nie obraził. A Lewandowski to niech sobie samobója wbije.

Tak,wiem,Lech wygra 5-0, a Lewandowski walnie hattricka...

felipe 31.07.2008 18:42

Po prostu Legia dysponuje kreatywnymi pomocnikami. Co by nie mówić, ale Szałachowski, Roger, Iwański i Radovic grając obok siebie gwarantuja stworzenie jakiegoś "wiatru" pod bramką rywala.
Mnie wynik nie dziwi, Legia jest jak na nasze realia klubem poukładanym, także martwmy się lepiej o siebie.

Z większą niecierpliwością czekam na spotkanie Lecha. Czuję, że będzie na co popatrzeć ;)

Snakes 31.07.2008 18:44

Ludzie z kim oni graja to jest poziom naszej 2 ligi albo jeszcze gorzej ...

arjen81 31.07.2008 18:46

Z kim by nie grali, licza sie pkt do rankingu i tyla. Dlatego ja sie ciesze ze zwyciestwa Legii. Mam nadzieje, ze Lech tez wygra.. pamietajmy, ze to dziala takze na nasza korzysc.

Snakes 31.07.2008 18:49

Odnosze sie tylko do wszystkich "ochów" i "achów" w tym topicu nad gra Iwanskiego i "kreatywnego" Szalachowskiego...

Kijek 31.07.2008 19:04

E tam chujowka.

po Wilnie wiecej było o nas mowy w tv gazetach a tak to jutro nikt o tym pisac nie bedzie.

A My swoje, **** z wynikami bez fetowania Kaki.

rmg 31.07.2008 19:11

Legia okropnie grała.chociaż koniec to już na luzie sobie grali,ale początek to masakra.chaotycznie jak w Azerbejdżanu.

harthausen 31.07.2008 19:14

No nie mów Kijek, że tylko na tym Ci zależy by o Tobie w mediach mówili :D

A przy okazji:
wychodzi na to , że bardziej sie opłaca startować z niższej pozycji rankingowej. Trafia się na słabszych rywali, łatwiej wygrywać to i o punkciki rankingowe łatwiej
A może to nie takie proste, jak mi się wydaje?

pysio 31.07.2008 19:15

o której jest Lech?

Kijek 31.07.2008 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 577114)
No nie mów Kijek, że tylko na tym Ci zależy by o Tobie w mediach mówili :D

Rok temu to teraz jak wlaczylem TVN24 to tylko o tym trabili ze kibole z Warszawy wywolali kolejna wojne swiatowa. A dzis to tylko w sporcie powiedza zesmy 4 bramki ogorasom jakims strzelili.

Mrsnh 31.07.2008 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 577072)
Jeżeli dwa tygodnie temu w meczu z tą samą drużyną wyciągano wnioski, że Iwański to ciota i spala się w poważnych meczach, to może dzisiaj ci sami fachowcy się odezwą. A że przeciwnik marny itd. to zupełnie odrębna kwestia.

bramka z karnego i wolnego nic tu nie zmienia. gosc jest ciota i tyle. Wnioski, ze sie spala wyciagnieto juz ze 2 sezony temu (vide ; GKS-Lubin, Polska-Rosja, Lubin- Steaua i jeszcze kilka) + akcja z Cabajem( i jeszcze kilka) utwierdza mnie w tym, ze Iwanski jest rzadki.

Eustachy 31.07.2008 19:36

Bardzo podobaly mi sie bramki Szalachowskiego. To jest dobry chlop. Jak tylko bedzie zdrowy, Legia bedzie miala z niego wiele pociechy.
Natomiast Urban na swoje szczescie uniknal kompromitacji, jaka byloby odpadniecie na tym etapie z takimi ogorkami. W pierwszym meczu w Warszawie, wygladalo to o wiele gorzej, przez co podejrzewalem, ze z awansem do kolejnej rundy, legionisci beda mieli ogromne klopoty. Skonczylo sie jednak na bezlitosnym ogoleniu leszczy :)

Jeżyk 31.07.2008 19:37

Legia grą nie powalała na kolana, ale wygrała. Zwycięsców się nie sądzi. Ja z ich ocenom wole się wstrzymać, bo nie wierze żeby Legia była aż tak słaba jak grała w tych 3 meczach do tej pory...

Z kolei Lech to dziś raczej sie przejedzie po tym Chazarze(?), goście są jeszcze słabsi niż ten Homel...

Eustachy 31.07.2008 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jeżyk
Z kolei Lech to dziś raczej sie przejedzie po tym Chazarze(?), goście są jeszcze słabsi niż ten Homel...

Z tego co widze [a ogladam ich juz trzeci raz], to oni od Homla sa lepsi tak z 5 razy.
Rok temu widzialem, jak Dinamo Zagrzeb meczylo sie z nimi niemilosiernie i awansowalo dalej dopiero po dogrywce. To samo Dinamo, ktore pozniej gladko wyeliminowalo z rozgrywek amsterdamski Ajax...
Do tego nie wiem, czy slyszales co mowil komentator meczowy. Ci goscie maja 2.5 razy wiekszy budzet niz Lech, a ich najlepszy zawodnik zarabia 400 tys.euro. W Polsce jeszcze nikt nigdy nie zdecydowal sie tyle placic jakiemukolwiek pilkarzowi...

saklak1906 31.07.2008 20:30

Oj Leszkowi cos dzisiaj nie idzie 1-1, a i Azerowie jakos lepiej wygladaja niz u siebie

Baala 31.07.2008 20:31

1-1 HT
Ten Khazar to nawet solidny zespół w Ekstraklasie spokojnie by sie utrzymał.

Lemoniadowy Joe 31.07.2008 20:33

Azerowie zdecydowanie lepsi niż w pierwszym meczu na neutralnym terenie, jakoś nie mogę dobrze życzyć LechoAmice wiec do boju Azerzy czy też Azery a może Azerowie :)

Sedzio? ... Ty wiesz co

dynek.pl 31.07.2008 20:34

Lech jak teraz odpadnie to bedzie mistrzostwo swiata. Frajerska bramka w stylu wczorajszej Brozka i moga miec nerwowke w 2 polowie. Niby maja przewage ale niewiele z niej wynika - sytuacji klarownych brak.

Gwiaździsty 31.07.2008 20:39

Napompowany balon z Poznania może dzisiaj dostać pierwsze ułucie. Mam nadzieje, że tak się stanie. Bo stopień nadęcia tego zespołu grającego na licencji Amiki jest tak wielki jak Himalaje. Taki mały rykoszecik w 90 min. :) będzie pierwszym kubłem zimnej wody dla tych co już rozdzielili medale w nadchodzącym sezonie.
Na trybunach przegląd flag skorumpowanych klubów Zagłębia Lubin, Arki, Cracovii. Doping smentny, zresztą nigdy nim nie powalali.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl