![]() |
Po tym co prezes Dunin-Suligostowski mówił w super piątku w C+ (chce żeby wybór trenera był możliwie szybki ale i przemyślany) to nie wyobrażam sobie zatrudnienia Smudy. Jeśli wg. włodarzy klubu wyczerpała się formuła na prowadzenie zespołu przez Moskala, to przez Smude już nie?
Wybór Smudy byłby zaprzeczeniem wszystkiego co racjonalne. |
Prawdopodobnie dementi Jurcica, a wcześniej Dunina, jest spowodowane tym, ze Chorwat nie rozliczył sie jeszcze z Mariborem po zwolnieniu. I fakt ze prowadzi z kimś negocjacje na pewno by mu w tym nie pomógł.
|
Przestańcie już z tym analfabeta Smuda, jebal Wisłę w mediach a wy tu go chcecie, nie macie honoru nie wiecie co to znaczy Wierność, i nie mówię tu o Smudzie tylko o tych co tu jego chcą, zastanówcie się co jest dla was w życiu ważne, jakie wartości a potem piszczcie na forum bo mi wstyd za niektórych
|
Cytat:
|
Jak czytam wislaportal to mam wrażenie że tam piszą totalni debile... Goście przy zatrudnianiu szkoleniowca biorą pod uwagę jego statystykę w poprzednich klubach, ile miał punktów na mecz... Normalnie Totalni fachowcy, którzy oceniają trenera pod względem zdobytych punktów na mecz w ligach słabszych od polskiej w których trenował 2 najlepsze drużyny... No debile
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit. co nie znaczy, że trenera powinniśmy zatrudniać kierując się tymi danymi. Zawsze jednak to jakiś punkt odniesienia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Tym, że średnia to zawsze jakiśkolwiek wyznacznik - lepszy niż żaden. --> piszę z punktu widzenia 2. Ale ten wyznacznik nie jest czymś, co powinno decydować o zatrudnieniu Nie wiem, gdzie tu widzisz zaprzeczenie... Po czym Ty byś oceniał kandydata, nie mając dostępu do video z mecżów, w których prowadizł zespól ani nie miał możliwości porozmawiania z nim o wizji? To oczywiste, że za statystyki nikt go nei zatrudni (mam przynajmniej nadzieję, że my tak nie zrobimy), ale z pozycji szarego kibica po czym oceniłbyś trenera, jeśli nie po statystykach? Cytat:
|
Zarzad musi sobie zdac sprawę ze SMuda=konfilkt z kibicami,a moze nawet jakis bojkot.W obecnej sytyacjii to ostatnia rzecz jaka jest potrzebna.Kibice w piatek dali jasno cos do zrozumienia.
Brac tego Chorwata albo SKorze bo czas leci a liga gra. |
Cytat:
|
Smuda nie zostanie trenerem Wisły - http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wisly,9472652/ wygląda na to, że Jurcić oraz Skorża też z listy nazwisk wypadają.
|
W takim razie zostaje tylko Kazik
|
Generalnie ten, kto zdecydował o zatrudnieniu Pawłowskiego powinien ostro beknąć.
Spieprzony cały okres przygotowawczy i teraz łapanka... |
Czyli tak jak czułem, żadna ze stron nie chce ryzykować konfliktu z trybunami + potencjalnych konfliktów w drużynie.
Ale bardzo jestem ciekawy - jeśi nie on, nie Jurcic, nie Skorża.. to kogo wyciągną? |
Boję się jakiegoś wynalazku ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wierzcie pismakom. Zarabiają grubą kasę na robieniu ludziom wody z mózgu.
|
Jeśli Broniszewski wygra w Kielcach, to może wiele zmienić, przynajmniej do lipca.
|
Cytat:
Smuda wiadomo było że nie zostanie a tego Chorwata Wisła zdementowała (co było normalne bo nikt nie przyznaje się do rozmów) to jasne że napisali w gazecie że nie ma tematu Zwykłe wypociny które nic nie wnoszą |
Przypomnę, że według mediów dzisiaj miała się odbyć prezentacja Smudy, więc jak widać nie ma co się przejmować ich wypocinami.
|
Smuda: Dziwię się, ale nie pcham się na siłę, skoro kibice mnie nie chcą
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ie-chca/ce8e5s |
Cytat:
Cytat:
:help::help::help: |
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=lLA2CCjKcMs ....tylko oczywiscie my wolimy spiewć czy wygrywasz czy nie lub Patryk Małecki... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl