Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków vs pzpn (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9361)

bódyń 09.04.2016 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1436951)
tok to :cenzura: ma wygrać jeśli nie my i Lechia :shock:
Korona i Cracovia? :help:

a przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem

Dariook 09.04.2016 10:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1436955)
a przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem

Moze ty napisz ze zrozumieniem? Bo ja odczytalem to podobnie jak Danpe.

bódyń 09.04.2016 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1436960)
Moze ty napisz ze zrozumieniem? Bo ja odczytalem to podobnie jak Danpe.

No nie wiem "Lechia nie wygra , my wygramy"
Wiec Wisla niech wygra, Lechia nie wygra i cale zamieszanie z odawaniem punktow jest bez znaczenia

1906ts 09.04.2016 12:59

Jeśli ktoś życzy Lechii zwycięstwa po tych przekrętach które nam wczoraj zaserwowano musi być niespełna rozumu. Ta sytuacja może nas doprowadzić do pozostania w dolnej części tabeli, więc niech przegrywają.

rafalek 09.04.2016 13:00

Akurat do nas to się ma nijak. Jedyne co, to np. Termalica straciła już szanse. W naszym przypadku nic się nie zmieniło, bo czy Lechia wygra, przegra, czy zremisuje, my nadal musimy wygrać.

rafkur 09.04.2016 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1436998)
Akurat do nas to się ma nijak. Jedyne co, to np. Termalica straciła już szanse. W naszym przypadku nic się nie zmieniło, bo czy Lechia wygra, przegra, czy zremisuje, my nadal musimy wygrać.

Praktycznie tak ale teoretycznie jeszcze wczoraj istniał wariant awansu po remisie z Zagłębiem. Tak więc ten punkt zmienia bardzo dużo w ilości ewentualnych rozstrzygnięć. Jest to zwykłe s....ysyństwo. Na miejscu Termaliki już stałbym pod sądem z pozwem.

Gero 09.04.2016 13:18

zaraz ruchowi oddadzą pkt i Lechia wygra to my możemy sobie najwyżej zagwizdać

bebeto 09.04.2016 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1436913)
Ruch miał dwa tygodnie po pisemnym otrzymaniu decyzji z PZPN, zeby się odwołać do PKOl. Dwa tygodnie minęły, więc już nie mają szans na pozytywne rozpatrzenie wniosku (ani na jakiekolwiek rozpatrzenie w ogóle).

...i tyle ! Nie siejcie zamętu! Jedziemy z kretami i jazda z górną siódemką!!!!!!!!!

bebeto 09.04.2016 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gero (Post 1437004)
zaraz ruchowi oddadzą pkt i Lechia wygra to my możemy sobie najwyżej zagwizdać

zaraz się zbieraj na mecz !!!

montypajton 09.04.2016 13:29

Nie będzie żadnego anulowania kary:

https://www.pzpn.pl/federacja/aktual...u-pilki-noznej

serek.c2 09.04.2016 13:40

Nick usera, który wstawił ostatniego posta podsumowuje całą sytuację.

bódyń 09.04.2016 13:58

Zaraz sie okaze ze Naczelny Sad Administracyjny bedzie musial sie tym zajać, wyrok juz w 2018

wolfy 09.04.2016 19:12

Ja czekam na wyrok Trybunału Konstytucyjnego.

WhiteDoctor 09.04.2016 19:14

wszyscy na meczu to i w korupcyjnym temacie cicho, ojebali nas bez mydła i tyle w temacie..

jebać pzpn
jebać rudego

crazykaro 09.04.2016 21:09

Moze ktos nagrac w tv i udostepnic video ze spalonym?
Sedziowskie mendy odebraly nam w tym sezonie przynajmniej 9 punktow i to wedlug warszawskich weszlakow wiec musialo byc wiecej

alexx6 09.04.2016 21:16

Taką bramkę strzelił man Nikolic i wszyscy mówili o spalonym, teraz była taka sama sytuacja tylko na naszą niekorzyśc i wszyscy narzekają na sędziów. Spalony niestety był

AntyMod 09.04.2016 23:07

dopoki te dwa pedzie z Wa-wy beda placili i trzymali za pysk media warszawskie, Pzpn, i komicje Legii - to mozemy sobie tylko pogwidzac ,,to panstwo w panstwie - a PLKARSKI POKER to pikus przy ty,m , w takim krajju zyjemy i proponuje to sobie uswiadomic , zrobimy tyle na co nam 7egia pozwoli

Mixu 10.04.2016 01:13

Szczerze powiem że ciężko było zobaczyć czy był spalony w zwolnionym tempie w powtórce (bez stop-klatki) a co dopiero na żywo w realnym tempie, także za to aż bym się tak nie przyczepiał.

Natomiast jeśli sędzia chciał nas uwalić to wiedział że Starzyński dobrze bije stałe fragmenty gry i danie im wolnego (tam faulu za cholere nie było) przed naszym polem karnym to był prezent. Ale tym razem to mini teoria spiskowa. Dużo bardziej nas uwalali w tym sezonie niż dzisiaj.

I tylko spojrzeć na niewydrukowaną tabelę i westchnąć...

Wasiu 10.04.2016 01:42

No cóż, nasi walczyli niestety to nie wystarczyło.
ja mam tylko prośbę, żebyśmy nie stali się cracovią II, wiecznie ciemiężnioną.
Mieliśmy swoje szanse, nie wykorzystaliśmy ich, i to jest tylko nasza wina.
Niestety na głównego architekta porażki wyrasta Brożek i jego karny z Piastem.
Mamy 2 pkt nad stefą spadkową, walczymy dalej.

BlurgH 10.04.2016 07:08

Karny Brożka to tylko jeden z wielu klocków, które doprowadziły do takiej a nie innej sytuacji. NIe robiłbym z niego głównego kozła ofiarnego, raczej patrzyłbym w stronę działaczy...

Pan Jotka 10.04.2016 07:28

Gdyby Brożek trafl karnego to Pawłowski prowadziłby Wisłę w kolejnym meczu-to raz.
A dwa spalony był i nie wiem czemu ten jeden spalony miałby by decydujący dla całego sezonu? Przegraliśmy ten sezon serią meczy bez wygranej,zamieszaniem z Moskalem, organizacyjnym chaosem...

Blaszczu16 10.04.2016 07:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1437098)
Gdyby Brożek trafl karnego to Pawłowski prowadziłby Wisłę w kolejnym meczu-to raz.
A dwa spalony był i nie wiem czemu ten jeden spalony miałby by decydujący dla całego sezonu? Przegraliśmy ten sezon serią meczy bez wygranej,zamieszaniem z Moskalem, organizacyjnym chaosem...

Wtedy juz byl na urlopie.

JrQ- 10.04.2016 07:50

Jeszcze jeden zwali winę na Brożka, to znajdę i nogi z d**y powyrywam...

A sugerowanie, ze Guerrier by się przydał, to już w ogóle szczyt.

rafkur 10.04.2016 08:10

Wisła w tym sezonie odnotowała 13 remisów i 9 porażek ( w tym 3/4 frajerskich) więc niech jeden inteligent z drugim przestaną wreszcie .......ić o karnym Brożka czy punkcie za długi.
Jedyne czego zabrakło to rozumu u decydujących w naszym klubie.

wiesniak842 10.04.2016 08:30

W okresie gdy mielismy trenera/ow ( Moskal, Wdowczyk ): 8Z 10R 3P 41-22 34 pkt
W okresie gdy nie mielismy trenera ( Broniszewski, Pawlowski ): 0Z 3R 6P 4-13 3pkt

Wszystko w temacie.
PS. Slepoty pajacow z gwizdkami nie uwzglednialem.

krzaq12 10.04.2016 08:54

Faul po którym straciliśmy gola zupełnie z kapelusza, 7egia nie takie spalone dostawała w prezencie m. in. w meczu z nami.....

Pisząc trochę przewrotnie, popatrzmy na Wisłę Wdowczyka (3w, 1R) średnia ptk 2,5.
Gdybyśmy nowy sezon zaczynali z takim bilansem to bylibyśmy liderami zapewne.
Wczoraj zremisowaliśmy, ale było widać pomysł na grę, nareszcie stałe fragmenty były wykonywane z pomysłem, graliśmy z rewelacyjnym zagłębiem (rewelacyjnym na wiosnę), prowadziliśmy grę, nie graliśmy na chaos jak za TP.

Teraz trzeba podejść na poważnie do walki o utrzymanie, wiadomo piłkarsko jesteśmy o klasę lepsi niż reszta zespołów z dolnej 8, ale te 7 spotkań to będzie prawdziwa walka na pięści, którą musimy wygrać.

Wybiegając dalej w przyszłość, jeśli kadra zostanie utrzymana to w lecie wystarczą 2 dobre transfery żeby ten zespół powalczył o mistrzostwo. (wg mnie stoper i napastnik/skrzydłowy)

Mi Wisła z ostatnich 4 spotkań się podobała, wczoraj nie udało się wygrać ale nie zawsze jest to możliwe.....

kicur 10.04.2016 09:49

Ma, ktoś może link do tej sytuacji z Boguskim ? Chodzi mi oczywiście o bramkę na 2:0

Kamson 11.04.2016 17:15

http://i.imgur.com/7iM7QeL.jpg

Zamiast pucharów walka o utrzymanie...

Zakładałem ten temat 3. października 2014r słowami:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1379247)
Od zeszłego sezonu trwa moda u wariatów z gwizdkami na robienie wałów na Wiśle.

Od tego czasu nic się nie zmieniło, co sezon tracimy mnóstwo punktów - a co za tym idzie pieniędzy - z winy sędziów. Niektórzy tu pisali, że suma szczęscia zawsze wychodzi na zero. Dziwna sprawa, ale niestety w naszym przypadku tak nie jest.

WhiteDoctor 11.04.2016 17:29

no jesteśmy jebani i to sezon w sezon coraz bardziej, jak dla mnie priorytet to wy....ienie rudego na jesieni bo za jego czasów zrobiła się taka lipa, kolejna sprawa wyczyszczenie władz ekstrakorupcji z legijnych przydupasów i odsunięcie kilku warszawskich przekrętusów od sędziowania

shaggy 11.04.2016 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteDoctor (Post 1437232)
no jesteśmy jebani i to sezon w sezon coraz bardziej, jak dla mnie priorytet to wy....ienie rudego na jesieni bo za jego czasów zrobiła się taka lipa, kolejna sprawa wyczyszczenie władz ekstrakorupcji z legijnych przydupasów i odsunięcie kilku warszawskich przekrętusów od sędziowania

Panowie tendencję tą obserwujemy od kilku sezonów i jeśli po jednym, dwóch można było się łudzić że to tylko przypadek to z każdym kolejnym jesteśmy odzierani ze złudzeń.
I kolejne sezony będą rozgrywane na podobnej zasadzie.

Wyobraźcie sobie że walczymy z legla o mistrzostwo, na przykładzie powyższej tabeli widać że już na starcie dzięki sędziom mamy do odrobienia 10 pkt !!!! (7 pkt odebrane nam a 3 dodane legii). W takich realiach nie ma mowy o nawiązaniu walki przy zespołach o takim potencjale.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl