![]() |
Plizga to na dzień dobry w Białystoku powinien dostać w....... jak wróci , Plizga i Burkhardt czy jak mu tam co oni odpierd....
|
Cytat:
A Plizga to chyba gra mecz życia... |
....a Plizga
|
Plizga to przekot :)
|
Plizga hahahahahahahahahahahahahahahaha
|
Plizga to mega ..... To jest wlasnie polski kopacz.
|
Plizga ja .......e hahahaha
Mistrz ....a marnowaniu setek. |
Podbeskidzie powinno dostać dziką kartę i wystąpić zamiast Jagi ;)
|
Zakładam fan club Plizgi.
:D |
Plizga!!!!!
|
Przeciez ja k@#3a nie wierze.
|
PLIZGA!!! Wysiadam i nie wracam.... co ta menda zrobiła...
|
Cytat:
PLIZGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! |
Plizga to głupia piz*a!!!
|
Plizga- miszcz, dwóch set nie trafił
Bartczak- strata przy 2-0 dla Kazachów. Warto inwestować w reprezentantów Polski... |
Plizga - ja mam nadzieje ze ktos go wysle na wakacje. To jest paralityk, atrapa zawodnika i gluchoniemy w jednym.
Prawie sie obsmarkalem teraz... PS: Mam nadzieje ze ktos sie zlituje i wstawi na YT akcje tego asa w jednym filmiku. Stawiam ze bedzie to hit internetu. Ktos moglby to zrobic? |
Cytat:
oczywiście, że warto! Szkoda, że są POZA naszym zasięgiem finansowym!:-/ |
|
Jaga oddycha rękawami
|
Cytat:
Fakt, źle to ująłem... To przez te nerwy ;] Odpuszczam sobie pisanie do jutra, bo obawiam się, że dzisiaj nic mądrego nie napisze. |
Niech teraz przyzna sie ten uzytkownik który mowił że taki Plizga,młody reprezentant, jest napewno lepszy od dziadka Ilieva.
|
Cytat:
Polski piłkarz to unikat na skale światową*. Ja mysle że przynajmniej 5 mln Euro. * biegać sie nie chce , no boisku nie pomyśli. Mało jest podobnych typów w Europie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A pomyśleć, że taki Plizga nie dogadał się z Zagłebiem Lubin, bo chciał zarabiać dużo więcej jak 50 tys. złotych miesięcznie...
|
Plizga więcej takich zmarnował jak ta w końcówce?
|
ahahahahaha Grzyb....... xD
|
No to kompromitacje Polskiego futbolu zaczela Jaga, a kto następny???Niech reszta naszych klubów patrzy na to ku przestrodze i ostrzezenie przed lekcewazeniem innych
|
Wstyd i hańba , Plizga ty ku***e , nie mam słów.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl