![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ceny cateringu na Legii.
http://legionisci.com/galeria/1089/wszystkie |
Ceny jak ceny ... ale sam catering, jego różnorodność są dość imponujące ... szczególnie jak sie popatrze co u nas jest (czyli że nie ma niczego) ...
|
Cytat:
catering prowadzi KP Legia czy to są firmy zewnętrzne? |
Czy wiecie gdzie będzie można obejrzeć Superpuchar??
|
Cytat:
|
I jak zobaczylem ten catering na Legii to z reka na sercu **** mnie trafil...
Niby prosty ale bardzo fajny... a u nas nic... |
Różnica jest taka że tam pani prezydent postanowiła sobie za punk honoru i programu dopieścić kibiców i zrobić porządny stadion i tam się do tego przykładają. U nas pan prezydent miał takie samo podejście dopieścić pasiastych no i przy okazji nam naobiecywać i dopier......
|
Reklama :
Cytat:
|
Podajcie mi link do superpucharu bo z soccer-live.pl zaden mi nie dziala.
|
tu jest ale lekko przerywa
http://www.orangesport.pl/tpsa/run?n=os_ogladaj |
Lech jest slabiutki i nie ma szans zeby przeszedl Sparte Praga.
|
Potwierdzam twoje słowa Maciuś. Lech gra fatalnie. W tym roku o mistrza powalczy Legia, Polonia Warszawa i my. Może Polonia ma słabego trenera, ale za to transfery były znakomite.
|
Ja dobrze widzę? Kibice Lecha i Jagiellonii siedzą razem?!
|
Cytat:
|
No i chyba Jagiellonia zdobędzie puchar. Wejście smoka Franka..
|
Hahahahhahahaha Tshabalambie (Tshibambie) chyba coś nie wyszło :-)
|
Super napastnik Joel T. chyba dzi¶ ostro wk*rwił kibiców Amici... i tym samy pokazuje że nie tylko Chiniemu zdarzało się nie trafić na pust± bramkę, ale po prostu jak on miał zostać lekarstwem Amici w ataku to niech sobie szybko kogo¶ kupi± a póki co chyba możemy spać spokojnie.
|
W sumie to miał tak ciężką pozycję, że trudno było trafić. Niepotrzebny ten lobik pierwszy, ale miał też tyle wolnego miejsca, że mógł spokojnie tą piłkę po lobie zgasić i wpakować do bramki z woleja. Zabrakło mu trochę sprytu, ale z tego co widziałem to "Czibamba" powinien wcześniej wylecieć z boiska, bo wtedy jak nieszczęśliwie upadł Cionek to jeszcze mu z buta wyjechał. Nie wiem czy dobrze widziałem, aczkolwiek tak mi się zdawało :)
|
Brawo Jagiellonia - niezawodny Frankowski:)
|
Gratluacje dla Jagi. W tym roku naprawde moga zamieszac. Kto wie czy nie powalcza o trojke.
|
Co do Lecha, mial byc kotlet schabowy a wyszedl mielony.
|
Nie oglądałem meczu, proszę wkleić link jak będzie z tego spotkania. :)
|
Franek łowca bramek. Na takim zawodniku zawsze mozna polegac. Z Zurawskim mam nadzieje bedzie podobnie :)
|
Lech bez Lewandowskiego nie istnieje.
Transfery Lecha bez Czyżniewskiego nie istnieją. Zarobili 4,5 mln euro, a cale okienko transferowe targują sie z niejakim Rudnevsem o kwote kontraktu. Efekt to 4 ostatnie mecze bez gola. Dostali beznadziejnego rywala - Sparta (2 porazki na 3 mecze w lidze) ale zeby wygrywac to trzeba strzelac bramki. Tak mistrz Polski wojuje o Lige Mistrzow, a pozniej media piszą, ze Wisla przynosi wstyd ?? |
Pierwsze trzeba mieć co zawstydzać. ;) Obecnie, takie porażki to raczej norma, nie hańba.
|
Cytat:
Masz bramkę :) |
No i gitara :) w lidze Leszek będzie 3-4 marzy mi się coś takiego :D:D
|
Wiejski puchar, na wiejskim stadionie, wiejskiego dnia, o wiejskiej porze, w wiejskiej telewizji. A w PZPN wszyscy sie dziwia ze to trofeum nie ma zadnego prestizu.
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 23:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl