Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [25. kolejka] WISŁA Kraków - LECH Poznań, 24.04.2010 sobota 16:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7205)

RAFi89 29.04.2010 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 890892)
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun:lol:

Znając ich to by stadion zamknęli, zaraz zaczną zawodników karać za przekleństwa na boisku. A Arboledy to za prowokowanie kibiców nikt nie zawiesi, gdyby tylko kibic na niego zagwizdał to afera na całą polskę jacy to rasiści. A gościu zachowuje się jakby z poznania przyjechał i udają że nic nie widzieli. W naszym przypadku kamery na zawodników mają poustawiane żeby czasem sędzia czegoś nie przeoczył.

prober 29.04.2010 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 890822)
Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.

Zachęcam, z każdą wartościową uwagą zapoznam się z przyjemnością :-)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 890826)
Brak mi słów.

Niech żyje wolność wyrażania własnej opinii, nieprawdaż panie wolfy?

Pablo84 29.04.2010 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prober (Post 890813)
Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...

Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

prober 29.04.2010 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 890914)
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

Wojtas 29.04.2010 23:33

Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA

no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki.

1q2 29.04.2010 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prober (Post 890925)
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

pitolicie hipolicie:>

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz;)

jaitylkoja 30.04.2010 08:35

Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.

Proud 30.04.2010 08:54

Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...

wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy!

zajebiste uczucie :))

Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat :)

Zbyychu 30.04.2010 08:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 890937)
pitolicie hipolicie:>

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz;)

o, to to.
Jak piłkarz krzyknie "zajebiście gracie" a my mu odkrzykniemy "zajebisty mecz" to co, tez kara? No proszę, z tą karą, że skarpetki opadają.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl